Родени през 🐟☀АВГУСТ 🦜🏖 (Тема 2)

• 19 573
  • 768
  •   1
Отговори
# 435
Момичета днес Ники прави 1 месец и с ММ си сипахме по едно уиски, дано не окаже влияние на Ники и да не се бунтува много.
Иначе и той е на вигантол х 1 капка на ден.
Слагам го на активна гимнастика и в шезлонг. Заглежда се по играчки но още не посяга, май е мъничък още

# 436
Момичета, тихичко да се похваля, днес сме нямали зелени акита, явно се отрази добре ХА формулата. Дано се задържи резултата.

# 437
Аз ли не виждам, или exsberry не е писала скоро? Мисля я.

Момичета, сравнявате АМ с кърма, а не е съвсем съпоставимо според мен и не засища еднакво. Нямам представа колко изяжда малкия, защото е на кърма и нямам везна. Но не мога да си регулирам лактацията още и затова сме далеч от всякакъв режим. Опитвам се да не се цедя, но се замислям и за други мерки за намаляване на кърмата вече (ментова тинктура).

Бебо се опита да си махне храненето в 3ч, но заради препълване се налага да го будя, а и ми казаха, че му било рано още (двама от топ консултантите по кърмене в страната )

Иначе е качил 990гр за месец, not bad not terrible Simple Smile

# 438
Ох, едва сега намирам време да пиша... Ужасно съм изморена, дописвам и лягам да спя.

Малкият го изписаха 3800, сега на 41 дена е към 5300-5300. Витамин Д давах на Ойлисен или подобно, но сега го спирам до ТФЕ-то да видим фонтанелата. В активна гимнастика не съм го слагала още. То и нашата не е нищо особено.

Болибон, памперсите на Литъл Ейнжъл не ми харесват, защото не попиват добре и се омазва цялото дупе. С Памперс не се цапа цалото дупе. Взех временно Бенбилов от ДМ, тази нощ ще ги тестваме.

Орехче, не знам колко се буди, щото нямам спомен, не съм много адекватна нощем Flushed Но поне 3 пъти, като сутрин започва да спи много неспокойно Sad

Пристигна бухалчето Оли. На първо четене съм доволна.

Saudade, тебе какво те мъчи покрай кърменето, ще ск се консултирала с консултанти? И аз се замислям, щото малкият суче набързо, по малко, но много често.

Не мога повече, затварят ми се очите, а щях да пиша още...

# 439
Ох, едва сега намирам време да пиша... Ужасно съм изморена, дописвам и лягам да спя.

Малкият го изписаха 3800, сега на 41 дена е към 5300-5300. Витамин Д давах на Ойлисен или подобно, но сега го спирам до ТФЕ-то да видим фонтанелата. В активна гимнастика не съм го слагала още. То и нашата не е нищо особено.

Болибон, памперсите на Литъл Ейнжъл не ми харесват, защото не попиват добре и се омазва цялото дупе. С Памперс не се цапа цалото дупе. Взех временно Бенбилов от ДМ, тази нощ ще ги тестваме.

Орехче, не знам колко се буди, щото нямам спомен, не съм много адекватна нощем Flushed Но поне 3 пъти, като сутрин започва да спи много неспокойно Sad

Пристигна бухалчето Оли. На първо четене съм доволна.

Saudade, тебе какво те мъчи покрай кърменето, ще ск се консултирала с консултанти? И аз се замислям, щото малкият суче набързо, по малко, но много често.

Не мога повече, затварят ми се очите, а щях да пиша още...
Барбалена не се притеснявай,опитай се доколкото можеш. Всяко дете е различно. Хубаво е че сте спрели вит Д,важно е главата да си расте с нормални темпове и задължително следене с ТФЕ. При нас както казах пак е леко голяма фонданелата. Следим се на ТФЕ и за сега Слава на Бога всичко е наред☺Ние също имаме бухалчето Оли и съм много доволна. Вече 20 дни работи без да е зареждан. Само ме яд че се набутах от сайта на Рея да го поръчам за 110 лв,а го има в друг сайт за 80лв. За мен е добра инвестиция☺Малката поставяни заспива с него☺

# 440
  • София
На моята щерка и го подариха на погачата - ами според мен не е нещо особено. Чак пък и 100лв за това чудо не бих дала. Отразява го, слуша и го гледа като свети, но чак да заспива с него не. Ама това ми е от детето, не от бухалчето 🤣

# 441
  • Варна
Чета ви момичета - благодаря, че ме мислите. Аз съм в София ог седмица и ми правиха операция в четвъртък. Бебка си е във Варна и ММ я гледа вече седмица е на АМ и аз страдам … и се опитвам да цедя, амаа е тегаво. Надявам се скоро да си ходя. Те ходиханна преглед и за 40 дни е качила 1,7 кг уоууу! Много искам пак да си я кърмя после … ще видим. Прегръщам ви! Нямам търпение да си я видя, много тегаво. Иначе съм по-добре с всеки ден, което е супер все пак. Не ми дават много лекарства, което също е добре. Ама тия упойки много гадни … никаква сила вече 4 дена в мен. Мога да родя още 3 деца, ама операции не…

# 442
  • Асеновград
И ние ползваме бял шум за приспиване, и докато спи, абе върви си постоянно, но го пускам от един стар телефон засега, изтеглили сме го за да не включваме wi-fi и да не излъчва сигнал телефона. Но и аз мисля да взема машинка за бял шум, бухалчето оли ми се вижда излишно скъпо, онзи ден видях в детския магазин на кика бу изграчка с бял шум, много приличаше на оли и беше около 30лв, а върши същата работа. Даже имаше различни животинки.

Барбалена да кажеш как са памперсите от дм, аз вчера взех на mamia, много ми ги хвалеха, и са много евтини, ще ги пробвам днес да видим как са. Вече минахме на 3- ка.😁

Който ми каза за млякото на Лактана Био, благодаря, с него сме и засега съм доволна, само дето бебчо последните дни се буди на 2/2:30ч за ядене гладен, а пък вечер пак издържа по 4-5 часа не може повече, но през деня не е бил така винаги, с предното мляко беше така но то съвсем не го засищаше и се чудя дали и това го засища.. 120мл не ми стигат вече гладен е, а не може повече да изпие без да повърне, но пък пробваме на всяко ядене.😅😂 вчера изпи 160мл наведнъж и не повърна от преяждане..😁не знам, явно иска да яде повече отколкото коремчето му побира.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 09:22 от Yana.GG

# 443
На Никол ѝ подариха на погачата едно зайче на Чиполино, тя много го харесва и си заспива редовно на музиката му. За мое щастие има само 1 бял шум, повече музики. Бял шум ненавиждам и не мога да понасям.

# 444
На моята щерка и го подариха на погачата - ами според мен не е нещо особено. Чак пък и 100лв за това чудо не бих дала. Отразява го, слуша и го гледа като свети, но чак да заспива с него не. Ама това ми е от детето, не от бухалчето 🤣
Всяко дете е различно☺Нашата заспива постоянно с него като и пусна белия шум. В началото и аз и пусках от телефон,но тук звукът е съобразен с това колко може да е макс силен за бебето. Аз бих дала и повече даже за играчка. Въпрос на избор е всяка да си прави сметка според бюджета,иначе и нашия е подарък от колегите ми както и активната гимнастика. Бяха събрали символична сума да взема нещо за бебка☺

# 445
Моето пък само не може да заспива, или люлеене в леглото, в количката, ръце или докато суче 🥴🥴🥴
Каката също не заспиваше сама.
На мен ми прави впечатление,че Gro1 се изгуби.
Надявам се си се възстанавила от проблема.

Аз започнах вкъщи тренировки като изпратя каката. Не мога да се понасям каква торба съм, отделно с това велико залежаване не мога да клекна 🤫🤫🤫Попринцип Спортувам редовно и любителски, та ми липсваше това.Вярно не съм спала спала, но това ме зарежда. Имам да свалям 9кг 🙀

# 446
Ние също имаме стар телефон "телефона на бебка", с който пускаме бял шум от приложение или я наблюдаваме от wifi камерата. Определено я успокоява белия шум, когато е нервна и често заспива, особено обича шума на вълните и на влака 😃
На мен приятелка ми даде памперси на ДМ, че нейния объркал размера, а тя отворила пакета. Ок са, но ми идват една идея по-дебелички от премиум кеър и един пропусна (но може би грешката беше моя, че не го смених на 3 часа). Не знам как някои бебета издържат по цяла нощ с един памперс, аз я сменям на всяко хранене (по 2 пъти на нощ) и ако случайно много ми се спи и я оставя,то памперса в повечето случаи е пропуснал.
Последните няколко дни моето момиче мнооого пръцка. Предимно нощем, не плаче, но много се превива милата и не спи спокойно. Вземаме я в нашето легло, за да правим масажчета, повдигаме крачетата и топлим с възглавничка, поне малко успяваме да я успокоим.

# 447
Нашето момиче на първия месец беше качило 1.030кг от рожденото тегло и 1.180 от теглото при изписване.
Ние днес  бяхме на ваксини.Две в двете бедра.Поплака си в кабинета , а после заспа.Оттогава ту мрънка , ту е поспалива.

# 448
На близнаците подариха това агънце. https://www.igra4kite.com/product/cloud-b-muzikalno-plyusheno-ag … -sleep-sheep-7303
Може да се наглася да спира след определено време, има сензор за шум, мърдане.
Машинката се маха от играчката ( аз не искам да има допълнителни вещи които събират прах в кошарата.)
Сменихме Фризолака ВОМ с на Бебелан с клея от рошко. Акат вече децата, даже се притесних, че акат много и течно и е светло жълто към електрикъв цвят

# 449
На Божидар не му действа нищоооо нито бял шум какъвто и да е прахосмукачка, сешоар, радио... Песнички, мелодиики - нищо.
Заспива сам сутрин зависи кога хапва, следващия сън е сам. И вечер след баня, даже мрънка ако не го сложа в леглото, не иска на дивана, не иска в нашето легло. Слагам го в неговото и заспива веднага. Банята го размазва Grinning
Вчера, майка ми сутринта му пропусна сутрешната дрямка. Гушка го, лигави го и отиде на работа ... Цяяяяял ден беше в ръцете ми, не можа да заспи. За целия ден имаше 2 часа сън общо. Ревах с него по едно време, нито можех да отида до тоалетна, нито да свърша нещо. Изпили ми нервите Grinning  като се върна тя, аз излезнах малко сама, направих една обиколка около нас, защото бях откачила. Връщам се той се хили спокоен и й пее, гука. Тя ми вика "Кво му има на детето, виж колко е спокойно"... Пак полудях Grinning

Общи условия

Активация на акаунт