Искам да кажа...(198) през Септември 2022

• 42 769
  • 926
  •   1
Отговори
# 285
Ходих до Плевен и се върнах. Пак имаше катастрофа на главния път.
Отбиха ни през селата. Дано да няма жертви.

Боби, кръвоизлив в окото се разнася много бавно.
Може и месец да отнеме. Спокойно.

# 286
  • Germany
На летищетото сме вече. Всичко спешно свършихме,  но сме каталясали. Снощи направихме една финална кръчма, беше много хубаво. Големият си забравил вчера очилата в рентакара. Дано ги върнат, има кой да ни ги донесе. Стискайте палци да няма задръствания в Германия.
Хубав уикенд на всички!

# 287
Добро утро!

Съни, много са хубави снимките. Би ли споделила с какъв телефон снимаш?
Ети, може и по-зле да е. Stuck Out Tongue Winking Eye Пък и всички казват, че Dr. Martens са много удобни.
Али, много мило ми стана като те прочетох. Още дълги години да се радвате една на друга с баба. Heart

След цяла седмица по партита, днес мисля да заредя батериите, че довечера продължаваме с наздравиците. Grin
След по-малко от 2 седмици съм на концерт на една от най-любимите ми групи и много се вълнувам, по цял ден слушам тяхна музика.

# 288
Благодаря,  Ем. Телефонът е Samsung Galaxy A53.

# 289
Съни, къде сте?
Ние сме в София. Ще се запознаем с един почти двумесечен господин.

# 290
В Барселона сме, Лято.

# 291
  • гр.София
Привет!
Нещо времето не ми стига! Сутринта станах, писах домашно, после урок до 12ч. Ходих на пазар, на вън сто пъти валя и после слънце изгрява, само отварям и затварям прозорци 😁
Чакам ММ и ще ходим на басейн, щерката няма търпение, разхожда се по бански 😂
Съни, страхотни снимки, върна ме края на март, когато бяхме с ММ, пак ще идем де!
Ем, радвам ти се🤗
Мони, лек път! Бързо да се приберете!
Хубав ден момичета 🤗

# 292
  • Germany
Кацнахме, но са ни счупили единият куфар и сега висим на опашка да ни го сменят...

# 293
  • Canada
Бубе, честит ти рожденик! Здрав и щастлив!

Ем, коя е групата?

Съни, разкошни снимки ❤

Але, мн мило 😊

Направих си нетипичен за мен подарък, instant pot. Като мини космически кораб е, сега издирвам рецепти, че един джолан скучае 😁

# 294
Мони, миналата седмица наблюдавах как товарят чекирания багаж. Мятаха куфарите със засилка и блъскаха един мек сак, за да се слегне. Успех с компенсацията.

Ем, на обратното мнение съм за Док Мартенс.

# 295
Фонс, Poets of the Fall. Много любима група, а Марко има божествен глас. Heart Eyes
Лин, може, аз такива танкове никога не съм носила. Само съм чувала колко са удобни, но то като се изръсиш с една камара пари за тях, може после сам да си втълпяваш, че са удобни, да не те е яд. Joy  На мен прословутите Uggs, освен безкрайно грозни, са ми ѝ страшно неудобни, за сметка на това Birkenstock са ми много удобни и дори някак симпатични. Grin

# 296
Ем, благодаря за името на групата. Ще я послушам с удоволствие. Хареса ми.
Али, да си прекарате добре с баба. Много мило ми стана, като прочетох плана ви.
Фонсе, а честит помощник.
Мони, дано не са ви бавили на летището.
Ети, покажи после маникюра!
Съни, и аз много харесах снимките.

# 297
  • на Мелмак
Мари ето, другата ръка е едноцветна

Скрит текст:

Мони, успех с куфара!

От две години щерката е с танкове, сега баш! Ще я видим Grinning

Али Hug

# 298
  • Germany
Смениха го без проблем, но си повисяхме. Вече сме вечеряли и аз съм в леглото, че едвам гледам.
Лека!

# 299
Как сменят куфарите, Мони? Че ми стана интересно. Мислех че предлагат обезщетение, ако са го повредили.

Ети, хубав лак, одобрявам;)

Днес закарах майка на санаториум, ще прави процедури, обаче с такъв поглед излезе след като се настани, че очаквам след 2-3 дни да ме викне да я прибера.
Аристократка ми е тя, ама се е родила в грешното време;)

Фонсе, напоследък ми влиза в главата една муха за еърфраер, обаче демонстративно я отхвърлям. Хич не съм по покупката на кухненски уреди аз;)
Дано се получи джолана и си доволна от уреда.

Ем, как си?

Общи условия

Активация на акаунт