Искам да кажа...(198) през Септември 2022

• 42 770
  • 926
  •   1
Отговори
# 300
Ети, много е хубав маникюра.
Да ви кажа/ оплача, че до сега чистих... Сложих си последните глътки узо. Наздраве!

# 301
  • Бургас
Аз пък тъкмо се прибирам от концерт "Обичам Бургас". Трябваше да ходим с майка, но тя пък сутринта тръгнала за село да уйдиса на баща ми на акъла и аз до последно се чудих дали да ходя сама като някаква кукувица. Не съжалявам, че отидох, залата беше фул, изпълнителите само бургазлии, към всяка песен хореография на различни местни танцови и спортни школи. Отделно всеки изпълнител трябваше да представи стихотворение на бургаски автор.

# 302
Добро утро.
Пътуваме към летището,  почивката свърши.
Хубава неделя.

# 303
  • на Мелмак
Добро утро,

Вече окончателно съм събудена, ухо ме боли, нос ми тече, до wc - то, ужас Cold Sweat. След втория Ковид, грипче не ме подмина, а него самия го карах за три дни. Пия добавки, витамини от поне два месеца. Мисля, един Авирон да си взема днес, малко да се стегна. Мрън.

Селесте, много ти се радвам Simple Smile

Съни, добре сте си изкарали Grinning

# 304
  • при моите деца .....
Добро утро!
Ети, Хубав е маникюра.
Почивай днес, пий лекарства и пожелавам до вечерта та си добре.
Селесте, звучи много хубав концерт.
Снощи имахме гости, легнах след 12....
Станах в 6.15 с аларма
Спеше ми се още.
Но искам да се разходя и днес.
Пуснах 1 перална и сядам с кафето.
Хубав ден!

# 305
Добро утро. Не успях да се наспя, защото щерката ме събуди, когато се прибра от работа.
Ети, оправяй се по- бързо.
Съни, лек полет на вас.

# 306
  • На брега на реката
Добро утро!

У дома сме вече и ме чакат 100 задчки. Снощи по нощите пекох 8 кила патладжан и ще го замразя, пък когато може, ще правим айвар!
Бабин златен е добре вече и слава Богу, че ми се стопи душичката!

Ети, що така бе момиче?! Бързо да минава! Явно има такъв вирус, че и детенцето беше с висока Т, възпалени уши, зачервено гърло, повръщане и разстройство. Уф, аман, какво ли не ни пускат вече! Маникюра е чудесен!

Фонсче, честита придобивка! Да споделиш после! Аз съм малко лудичка на тема уреди и вчера си получих един кухненски робот от Англия и днес ще го сефтосам, а на ММ, за РД купих една скара Оптигрил XL, че нашата нещо прави номера, пък нали знаете, че като се съберем всички, си пада готвене/печене! Ама да не си помислите, че съм лоша! Имаше и парфюм, не е само скарата! Stuck Out Tongue Winking Eye Искам да си купя и милтикукър и еърфрайер ама нямам къде да ги сложа, че апатрамента е малък! ММ все се шегува, че ако имаше някоя гарсониерка до нас, щял да ми я купи и да я направи на кухня, та да мирясам!

Съни, лек път!

Селесте, браво на теб!

Ем, радвам се, да те видя!

Деско, как сте там, свиквате ли? Хубаво ли е?

Хубав ден, момичета!

# 307
  • гр.София
Добро утро ☕
Ети, бързо да оздравееш 🤗
С две ръце съм за фраера, страхотна машинка, забравила съм за фурната отдавна.
Буб, добре сме, ще свикна, надявам се 😁 в петък съм на хора, писаха ми и ще ме чакат. ММ е щастлив, а това ми е важно! На щерката много и хареса басейна, особено въртеливата част в него, не можеш да излезеш от там, като турнадо те върти 😁
Сега пием кафе двамата, днес мързел, това е плана🙂

# 308
  • на Мелмак
Деси, звучиш повече от чудесно Hug

# 309
Добро утро!

Ети, бързо да се оправяш!

Съни, лек път!

Деси,  много ви се радвам, че сте си заедно и се нареждат нещата!

След снощната буря днес е слънчево и свежо и освен някоя пералня друго не планирам.

# 310
  • Бургас
Добро утро!

Деси, звучиш доволна, спокойна и щастлива! Все така да сте!

Ети, до утре да си пушка!

На тигана с палачинките съм аз.  Чакам домашните да станат, да хапнем и да връча на всеки по един парцал, че къщата е ужас. Уикенд програмата ни хич ме върви по план, но това е, защото не съм аз организатор Joy В Царево няма да ходим, понеже брат и сестра решили да ходят на братовчед си на гости, но без да съгласуват намеренията си с него с време.

И тук гледам е валяло през нощта, но не е било нещо сериозно, поне не съм чула.

Съни, лек път!

Хубав да е денят ви!

# 311
  • Germany
Добро утро!
Тути, директно ни дадоха нов куфар. Луфтханза така процедират, когато е счупен. За 2ри път ни се случва.
Ети, да ти минава бързо!

# 312
  • Canada
Добро утро!

Тути  и аз съм като теб, затова казах нетипичен 😁 Това чудо и парочистачка са единствените уреди, които съм си купила доброволно 😁

Бубе, ще споделя, с еър фрай и дехидратор си избрах уред, общо са 11 функции.

Вчера, разбира се, не стигнах до него, но днес няма да му простя 😁

Етти, да минава, какви добавки взимаш?

Деси, все така да сте!

Селесте, метни някоя насам 😁

Доза студено парени камби трябва да финализирам, после ще видим какво и накъде 😁

# 313
Добро утро!
Тути, директно ни дадоха нов куфар. Луфтханза така процедират, когато е счупен. За 2ри път ни се случва.
Ети, да ти минава бързо!

Жалко, че не съм знаела, колко куфари са ми строшили. Летя почти само с тях. Преди години, първият път като се случи, исках да се оплача и те ми казаха, че трябвало да пращам куфара при производителя, той да видел дали можело да се оправи, пък те после възстановявали парите за ремонта, нещо от този сорт. Или ако не може да се ремонтира (моят се беше счупил на ъгъла, едно парче пластмаса беше паднало) трябвало писмено потвърждение от производителя, че нямало как да се оправи. След това дори не съм се занимавала повече.

# 314
  • Germany
Добро утро!
Ети, да ти минава бързо!

Жалко, че не съм знаела, колко куфари са ми строшили. Летя почти само с тях. Преди години, първият път като се случи, исках да се оплача и те ми казаха, че трябвало да пращам куфара при производителя, той да видел дали можело да се оправи, пък те после възстановявали парите за ремонта, нещо от този сорт. Или ако не може да се ремонтира (моят се беше счупил на ъгъла, едно парче пластмаса беше паднало) трябвало писмено потвърждение от производителя, че нямало как да се оправи. След това дори не съм се занимавала повече.
Това със смяната на момента ни се е случвало само във Франкфурт. Там си имат склад и ти вадят даже 2-3 вида да си избереш. Трябва обаче служителят да напише, че куфара е тотал щета /да е нарушена цялостта до вътрешността на куфара/. Иначе изплащат обещетение.

Общи условия

Активация на акаунт