Искам да кажа...(198) през Септември 2022

• 42 772
  • 926
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Аз вече си имам компания и се подслаждаме

# 316
Бубе,май инстант пот е всичко в едно или аз грешно съм разбрала. Проучи ако искаш,но цената му е към 300 лв. ММ ми купи онзи ден еър фраер от Кауфланд,бюджетен е,но върши добра работа. Пекох ребърца,котлети от акула и картофки,доволна съм.

# 317
Така е,Ени.На Инстант пот има мултикукъри с функция пържене,т.е. фраер.Любимият ми уред е(само фраер имам) 🥰.Даже и на село като ходя го нося 😂.Мятам пилешки пържоли,и след 20' има готов обяд/вечеря за месоядните.След още 20-23 аз си имам пържени картофи, които са моята огромна слабост.В близките месеци съм набелязала да се сдобия и с един от мултикукърите им.Място в някой шкаф все ще намеря за него, колкото и да се противи Скъпия 😁

# 318
Лина, и аз искам Heart EyesHeart Eyes

Много сте гадни, сега да си купувам и фраери.
Аз място имам мноооого, половината шкафове са празни Joy
Добре, че не обичам да купувам посуда, че досега да сте ме разорили Whistling

# 319
Взимай,Руми,взимай 😁!Даже мога ти шушна кое е най-доброто според мен в момента на пазара Whistling Докато си пиеш виното зимата,за по-малко от пет минути може да ти изпече фъстъците,а докато нарежеш салата да приготвим вечерята.Знам,че си падате по сладичкото,а там и мъфини или кекс може да печеш 😁

# 320
Подшушвай, не се стеснявай SatisfiedSatisfied
Измислиха ли модел, дето сам си слага продуктите вътре или още ще чакам JoyJoyJoy

# 321
Познавам няколко доволни от Нинджа мултикукъра. Понякога ми идват факсове за такъв. След последните глезотийки и подранилия ми коледен подарък, дано тази година не се присетя отново Simple Smile

# 322
  • на Мелмак
Нямам мястоооо,
Сега какво да гледам инстант пот или фраер. Имам на тефал един дето върти, не съм доволна. Имам и най-обикновен фритюрник. Ще трябва да пренаредя тетриса по шкафовете значи. Давайте идеи какво да купя Joy

Фонси, пия Приорин, пия биотин, цинк, селен, магнезий, калций, вечерна иглика и менопейс също за спокоен семеен живот Stuck Out Tongue Winking Eye
Последните две го спасяват вече година. Сменям, добавям добавки, почивам, витамини също.

Ренко чакам да шушне Wink

# 323
Ети,шушках на лично,че да не ви надуя главите.
Скрит текст:
Инстант е марка.Специализирани са в производството на мултикукъри,в последствие и на фраери.От вторите постоянно излизат нови модели,на много марки,все по-подобрени.Този,който в момента за мен е топ,е на марката косори.Американска,ако не се лъжа,наскоро представена в България.Този модел:
https://cosori.bg/produkt/cosori-dual-blaze-air-fryer-caf-p583s-black/
Огромният му плюс е,че е с два реотана-отгоре и отдолу,благодарение на което готвенето е много по-бързо,биха могли да се правят и тестени печива,без да има нужда да се обръщат за допичане.Другият плюс на тази марка фраери е,че може да се мият в съдомиялна.Моят е на Инстант вортекс плюс.А мултикукърите са универсални,в смисъл, почти всичко може да сготвиш в тях.Инстант имат и модели с включена функция фраер .Голямо удобство е, защото примерно една мусака,от до,можеш да сготвиш в него.Или някакво месо с ориз,или картофи,или кой с каквото предпочита.Варенето,задушаването/запържването,и после печенето,се случват в един уред само.Топ-а им,който в момента е на промоция,е този:
https://instantpot.bg/produkt/pro-crisp-air-fryer/
Пак да кажа,че притежавам само фраер,и не мога да дам отзиви от първа ръка.Но той е най-добрият ми приятел 😂.В него много успешно се пече месо, зеленчуци,"пържат" картофи, принцеси/сандвичи,ядки,пици...абе почти всичко, което може да се пече и във фурната.Но понеже обемът му е много по-малък, загрява за 2 минути,а печенето е много по-бързо.И с по-малко отделена топлина и миризма.
Важно, важно!!!Допълвам-знам кодове за -10% за косори!

Последна редакция: нд, 11 сеп 2022, 16:54 от Ренко

# 324
Направо ме зарибихте с тези уреди, момичета! Ще се купува нещо, но по-нататък. Иначе днес съм ударник, направих баница, пилаф с ориз и фиде и салата зеле и моркови. А, и пържоли.
Утре съм на профилактични прегледи и във вторник на работа. А след това мисля да отида до аутлета на Уайкики за малко дрешки.
Деси, много се радвам на новото ви начало!

# 325
Деси, напълни ми душата. Много ти се зарадвах на написаното.
И аз съм загледала тия космически кораби, но кога ли ще купя....
Днес купих на децата прахосмукачка по повод първия учебен ден. Искрено се надявам да успея да им лисна вода.
В почивния си ден, за който бях казала, че само ще седя на дивана, освен че излизах да пазрувам, и готвих, опосках цялата градина, изчистих и на кучето и мирясах. Утре се надявам да почина.
Лина, да ви е сладко!

# 326
  • На брега на реката
Деско, много се радвам за вас! Звучиш ми щастлива!

Ренко, да разбирам ли, че Инстантпота е всичко в 1?
Ако е така, сериозно ще го обмисля!

Косорито пише, че е изчерпано!

# 327
На всяко летище има оставени по 2-3 куфара, нови. За смяна. Трябва да си настоятелен.
Сменяла съм куфар и в Канада и в САЩ.

# 328
Косори пише,че на 15.09 очакват зареждане.Показаният модел на Инстант е много в 1,да.Много харесвам сайта им,освен разбираемо и подробно описание на всеки модел,има рецепти,и няколко статии,в които се описват приликите и разликите между различните модели,и даване на съвет,от кой уред точно се нуждаеш(дали МК,фраер,или двете в едно).

# 329
  • на Мелмак
Ренко, благодаря много!
Принципно имам някаква информация, не знаех, че има всичко в едно вече и марките са ми табу.
Място, място, това е разковничето! При мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт