Искам да кажа...(198) през Септември 2022

• 42 375
  • 926
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Обаче е голяма минавка да сме без децата. Ако сме забравили да купим нещо от магазина трябва да ходя аз Simple Smile
Гледах по новините за дъжда в Копривщица. Майка искаха да ходят с децата днес и утре , но не можаха да намерят места и сега са другаде.
Все едно съм в друга държава. При нас беше добре времето днес, не е валяло. Даже за плаж ставаше. Сега задуха, но е приятно

# 46
Маре, добре съм. Трябваше да го махна преди месец...

Да се похваля. Доведената ми дъщеря роди днес момиченце. Нали принцесите и кралиците се раждат септември. Та ММ е вече дядо, а аз не знам какво съм. Та стискам палци за бързо възстановяване на мама, а на беба желая всичкото щастие на света.

# 47
  • Euskal Herria
Честита ви радост, Титина! Да е здраво бебчето, а майка му бързо да се възстанови! Това са хубавите неща в живота.

# 48
  • На брега на реката
Така е, Тит, принцесите се раждат септември! Joy
Да расте здрава, спокойна, папкаща и спинкаща, а мама да се възстанови бързо!

# 49
Здрава и щастлива да е, Тит.

# 50
  • Canada
Честито, Тит! Мн радост и щастие да ви носи малкото човече! Под щастлива звезда да е родена!

Ех.. кръговрат... днес за сетен път животът ми напомни колко сме малки, крехки, преходни 😥

# 51
Честито, Тит, здрави и щастливи да са цялото семейство.
Пък ти, как каква си, ми баба 😁

# 52
Честита да е принцесата, Тит!

# 53
  • На брега на реката
Фонсче, Hug !

# 54
Честито бебче, Титина. Да е здраво и да расте обичано. Ти си майката на вуйчото на бебето.  Simple Smile

# 55
Честито, Тит! Мъничето да расте здраво и щастливо, а майка й да се възстанови бързо.
Ти си готината мацка до дядо му.

# 56
  • Бургас
Честита ви радост, Тит! Да расте здрава, щастлива и с късмет малката принцеса! Бързо възстановяване на майка ѝ!

# 57
  • София
Титина,  честито, здраво и спокойно бебе! Определението на Linofrina много ми допадна.

# 58
Добро утро.
Определението на Мари, макар и вярно,ме разсмя.
Днес е чудесен есенен ден - черно, мрачно, студено и с вятър.
Последен напън днес с повече работа и от утре - малко почивка.
Хубав да е денят ви.

# 59
Добро утро!

Тит, честито ново човече в семейството! Да е много здрава, а на мама бързо възстановяване!

Аз се събудих от студ.  Вън е страшна гняс и подозирвам, че днес денят ще е яко мързел. Ама пък много бързо става есен, искам си лятото!

Общи условия

Активация на акаунт