Отговори
# 705
  • пустинята Гоби
Не мога да се съглася с подобно твърдение. Има разлика от земята до небето между различните кожени якета. Същото е и при кожените чантите. За 100 лева има читави, ама не са като тези от по-висок клас. При обувките вероятно е същото, ама тук се намесва фактора удобство и е малко субективно.

# 706
В Best secret якетата са намалени от по 150-200Е на от 50Е нагоре
Например

# 707
  • София
В Bestsecret се регистрирах без покана преди няколко дни.Но все още не съм поръчвала нищо.
Silver Pearl на теб ще ти отива яке и от едно друго място.😘

# 708
Днес моите излязоха един по един и реших, че и аз трябва да изляза

Едни MOM Jeans си харесах в Зара, но не ги взех.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 14:00 от MarietaYo

# 709
  • София
Аз нещо не се разбирам с дънките на Зара. Един път да ги изпера и после не мога да ги закопчея. Случва ми се с 2-3 чифта. И не е да съм напълняла внезапно, защото другите дънки ми стават.

# 710
Аз така с едни Манго, но се отпускат после Simple Smile

# 711
Понеже често ми се налага да съм с по-специфични кожени якета, имам само едно за ежедневието. Много тъмно синьо, почти черно яке G-Star Raw, с дискретни елементи и стандартен цип. Покрай якетата за хобито, всичко останало ми се струва евтино Grinning Grinning

# 712
Rockstar, 100%% памук ли са дънките? Аз имам едни такива на Replay - след прането станаха видимо по-малки, поне номер надолу са и си стоят в гардероба

в Bestsecret се регистрирах без покана преди време, на така и не си харесвам нищо.

Кожените якета са готино нещо, но предпочитам тясно сако от плат, с висока яка, вълнен плат за предпочитане.
Имам една велико такова на Capasca, но е бежово 🙃 подарък от либето, обличала съм го само няколко пъти.
И от Knapp имам, е него го скъсвам от носене, модела е малко като на кожено яке

Момичета, носете повече рокли и поли 👗🌷

# 713
Аз за кожени якета ползвам тези https://www.peek-cloppenburg.de/lederjacken/?_q=%20Lederjacke&am … men-bekleidung%2F . Имат физически магазини в София, но аз пазарувам онлайн от Германия. Не са лоши, поне за мен, а и цените са приемливи.

# 714
  • София
В Best secret якетата са намалени от по 150-200Е на от 50Е нагоре
Скрит текст:
Например
На това му викам сделка! Идеални са цените!
Жалко че вече няма къде да ги слагам в гардероба! Купила съм всички хубави якета на Масимо Дюти, Зара, Манго, Резървд и АбаутЮ последно. Имам две които съм занесла при майка ми, да ползвам нейния гардероб и две продадени якета.... Нямам място! Щото ...и палта обичам много да купувам!

Аз за кожени якета ползвам тези https://www.peek-cloppenburg.de/lederjacken/?_q=%20Lederjacke&am … men-bekleidung%2F . Имат физически магазини в София, но аз пазарувам онлайн от Германия. Не са лоши, поне за мен, а и цените са приемливи.
Ако се загледаш, и те  продават с надценка якетата на FREAKY NATION. Няма ни едно, на цената, на която го взех тогава от Абаут Ю.
FREAKY NATION са немска марка, апропо.

# 715
Клеми, разкошна снимка!
Това ленената рокля “прегърни ме” ли е? Бяхме вчера на разходка до едно малко гръцко островче и се оглеждах за такава находка, но не намерих 😊

Обожавам лен Simple Smile, а тези панталонки мислех да ги пенсионирам, но след вчерашното обикаляне остават. Страшно удобни!

Al изпуснах.

# 716
  • тук-там
За мен Зара не е марката за дънки. Моите са главно на дизел и g-star.
Клеми, и ти, и снимката се великолепни!

# 717
Моите на зара се държат прилично. Последните на гес след пране едва ги обувам, час по-късно са отпуснати. След малко тръгваме към Таормина, ако има нещо интересно по темата ще снимам.

# 718
Клеми, разкошна снимка!
Това ленената рокля “прегърни ме” ли е? Бяхме вчера на разходка до едно малко гръцко островче и се оглеждах за такава находка, но не намерих 😊

Обожавам лен Simple Smile, а тези панталонки мислех да ги пенсионирам, но след вчерашното обикаляне остават. Страшно удобни!

Al изпуснах.
Не ги пенсионирайте, напоследък хубав кафяв цвят се намира трудно.

# 719
Стана ми интересно за тези якета от Бест. Някой може ли да ми прати покана?

Дънки на Зара имам чудни, приблемът им че не са много качествени и че не повтарят модела, та ако имам любим, не мога пак да си го закупя.

От Турция си купих също едни уникални, на Polo
А от Бенетон си взех скоро едни нетипични за мен - прави и леко разкроени надолу, доста стилно седят.

Общи условия

Активация на акаунт