Отговори
# 900
Имам нужда от бърз отговор. Коя обувка?

Скрит текст:

Благодаря!

# 901
Светлата.

# 902
  • Бургас
mtz, на мен ми хареса ризата с панталона с карго джобове. Само я запаши, защото е с висока талия и свободни крачоли.  И еклектиката между двете неща ме привлича. Надали щях да се впечатля, ако беше сложила тишъртка над тези панталони. Но със сатенен топ или тази риза ми е много по женствено. С дънките ми е ordinary, даже old fashion.

Същото си помислих и аз. Ако се подберат и останалите дрехи и аксесоари може да се получи интересно.

# 903
  • София
Светлата.

Мен в момента ме угояват, а аз не гледам кантара. После ще го мисля.

# 904
И на мен ми допада със светли обувки тази рокля.

# 905
Момичета, сложих черната, че и чантата такава (не че по принцип ми пука) и връхното сако, малко скучно стана, ама карай. Следващия път ще сложа светлата и ще потърся светло сако.

# 906
  • София
Аз лично съм на принципа, че мога да си подбера и хубава мидъл клас козметика, която ще ми свърши работа колкото хай клас. За моята кожа, която понася почти всичкп. Нооо...замислям разни ампули боц боц.

# 907
  • Sofia
Моят единствен крем е срамно скъп , само той понася на свръхчувствителната кожа и работи едновременно,  но пък ми стига за дълго, че ползвам само ако се сетя 1 път седмично . Joy

# 908
  • Бургас
Светлата обувка.

# 909
Суха кожа, дневен и нощен хидратиращи според възрастта. От известно време разни серуми, маски. Среден ценови клас вероятно.
Но без “боц боц” и процедури няма път назад.

# 910
Светлата обувка скъсява крака визуално. Черната е правилният избор. Обувки с каишки се носят при рокли/поли с дължина над коляното.

….

Прекрасна рокля! 😍

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 13:59 от MagniМ

# 911
  • На острова
Веднъж, преди около 10-тина години и повече, си купих някакъв крем на Filorga. Пишеше, че изглажда първите бръчки. Боже, хора, аз така повярвах, че ще ги заличи и така се разочаровах, когато разбрах, че няма 😆 Много бях заблудена явно, нищо не направи този крем, ама нищо.

В момента ако искам да изхлаждам бръчки, го правя с ботокс, а за лицето най-важно сега ми е добро почистване и хидрация.

Последният козметичен сет също доста ме разочарова - за пръв път ползвам Medik8, но това, което очаквах да се случи, не се. Кожата ми седи доста суха - уж серум с пептиди, уж крем с не знам си какво. То трябва да си донамазвам остатъци от Авен и Ла рош за повече хидратация и мекота. Да не ви казвам, че майка докато беше тук и на няколко пъти си слагах от нейния крем Нивеа Q10, еми честно - супер си усещах кожата след това, точно така както искам.. което не ме е накарало да си купя такъв крем де, имам някакви претенции все още 😁

# 912
  • тук-там
Черната обувка според мен.
Благодаря ви за съветите, момичета! Безценни сте! (Ще пробвам и с бял панталон/дънка).
За мен сваляне и задържане на 2 кг е абсолютно предизвикателство. Може би защото нямам особено излишни. Представям си, че ако човек има в излишък, 2 кг са нищо.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 23:17 от mtz

# 913
Аз харесвам филорга като усещане върху лицето ми. Не съм имала очаквания от нито един крем да ми опъне бръчките. Само да е добре кожата ми - не суха, не мазна или да лъщи. Харесвам виши пак заради начина по който го усещам, лек, не мазен, попиващ. В момента съм с един бюджетен на нивеа и е учудващо добър. Е за 50+ ги избирам де Simple Smile
Станах да снимам кремчето. Е много съм зле. Не е нивеа, а лореал 😂 Моля прескачайте какво споделям за козметика и грижа за кожата. 🙈

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 22:32 от MagniМ

# 914
За обувките - съгласна с Магни. И аз бих избрала черната поради ефекта от каишката. Но са интересни светлите с тази допълнителна каишка.
Ето какво мацам в момента. Дневен, нощен и един серум с Вит С довършвам

Общи условия

Активация на акаунт