Отговори
# 645
  • София
Благодаря ви за хубавите думи, момичета! Много сте мили Hug Карате ме да се чувствам малко неудобно.

Копче, двете рокли замъкнах от бутик в Стария Несебър. Имаха много красиви неща на витрините и влязох да погледна. Собственичка или управителка - рускиня, ме премери с поглед за секунди и ми даде това, което според нея е мой размер.
Лелеееее, като се замисля, колко пъти съм минала от там това лято! Weary
Хич не ми е минало през ума, да гледам рокли там. Само кожена чантичка търсих през повечето време и сребърни обици там. Laughing

# 646
Все не ми остава време напоследък, но минавам да кажа едно "здравей" на Лайт! Flowers Hibiscus
Прекрасни семейни снимки, както винаги - лъха спокойствие и разбирателство от тях! Flowers Cherry Blossom
Много ми харесаха покупките, особено роклите. Разкошна линия имат, жалко че не ми се очертава път към Бургас, с удоволствие бих премерила някоя. С моята никаква талия надали ще ми отиват, но пък кой знае.
В Несебър къде е този магазин, в стария град ли?

mtz, много приятен тоалет, напоследък и аз се заглеждам по бежово - златистата гама и доста нося.

Ще прибирам май ленените дрехи днес.
Пак не успях да нося всичко, понякога се чудя дали няма начин да нося нещо от тях през зимата - имам туники с дантели по края, но ми прозират и докато открия хубава подплата, то лятото свърши. Взех накрая страхотно красива от някаква марка SIA, май са български.

Хубава неделя на всички!

# 647
Намерих снимка на магазина в Стария Несебър във Фейсбук. "Будоар" се казвал:

Бежово и кафяво и на мен ми се носи есен. Винаги стоят елегантно и страшно харесвам на друга жена. Mtz, много приятна цялостна визия ти се е получила.
За съжаление ме измиват страшно много и рядко успявам да напасна сполучливо върху себе си. С бяло или шампанско и розовко като на Дез ми се получава по-лесно.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 12:08 от Light Beam

# 648
  • тук-там
Добре изглеждаш така mtz. Еспадрилите са много свежи и в мой стил
Това са еспадрилите:
https://espadrilles.it/donna-nuovi-arrivi-p-e-2024/alpargate/alp … vaje.html?cid=334
Фен съм на марката. Мега удобно нещо!

# 649
Приятел на големият ми донесе подарък от Тибет снощи. Не са моите цветове, но смятам да го нося.

# 650
  • София
Лайт, гуш. Липсваше ни.
МТЗ, супер си.
Копче, и ти.
Шалът е супер

# 651
Добре изглеждаш така mtz. Еспадрилите са много свежи и в мой стил
Това са еспадрилите:
https://espadrilles.it/donna-nuovi-arrivi-p-e-2024/alpargate/alp … vaje.html?cid=334
Фен съм на марката. Мега удобно нещо!
Рядко (почти никога дори) харесвам неща с animal десен, но тези еспадрили са много свежи. А цялата комбинация е страхотна. Харесва ми.

# 652
На семеен обяд днес с копринена блуза от майка ми, от соц времената.
...

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 19:31 от silver pearl

# 653
  • София
Много нежна риза и стои прекрасно с жилетката.

# 654
  • пустинята Гоби
И майка ми има подобна блузка. Доста време сме я носили всички вкъщи (имам 2 сестри).

# 655
Мерси mtz 🌷
Сега съм в колебание дали да си взема от сега за лято 2023, живи и здрави.

silver pearl, много е добре така в тон 🙂

# 656
  • София
Заложих на червеното ми кожено яке днес от Манго. Отдолу плътна риза с дълг ръкав  в небесно синьо на HM. Любимо!

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 10:39 от kopche

# 657
  • Варна
Ех, Копче, много малко хора могат да си позволят бял панталон! Ти си супер!

Я да ви питам, бихте ли се спретнали с костюм и с такива ... обувки като г-н и г-жа Макрон::

# 658
Да!
Аз да се оплача, че имам някакви проблеми с форума. Не ми излизат новите мнения, после като го пусна и не ми отбелязва, че има нови. Абе, някакви неуредици, ама от моя таблет ли, или интернет, не знам.

# 659
  • София
Изчисти си кеша на браузъра и се логни на ново след рестарт на браузъра.

Маратонките на г-жа Макрон директно ги вземам. Много мой стил са!
На мен визията им ми допада и смятам, че спомага за по младежко излъчване и стопяване на ледовете.

Общи условия

Активация на акаунт