Отговори
# 960
Si, без хирургични интервенции. Само филъри, ботокс, мезотерапии и т н
Клеми, средно качество е за мен. Като на Мохито, да речем.

# 961
Чист гел алое много харесвам за коса и за кожа.

Имам чувството, че аз съм единствената в света, която ненавижда алоето. В буквалния смисъл. Как пък само аз не се разбрах с него!?
И аз!
До сега файда от него не съм видяла....

# 962
Аз слагам , когато се сетя, на влажна коса. Добре се получава. Не се сещам често.

# 963
  • някъде под слънцето...
Si, без хирургични интервенции. Само филъри, ботокс, мезотерапии и т н

Всеки сам си преценя.
Правя терапии с уреди, както в дермоклиника, така и у дома, но  не бих направила нещо, което нарушава целостта на кожата, било то и боцване.
А и в интерес на истината , нямам нужда.
Нямам бръчки, нямам  торбички, увиснал клеоач или пачи крак,  гравитацията   е под контрол .
Грижите , които  религиозно съм  пологала толкова години, заради липса на добър ген,   са дали своя принос и все  се обръщат към мен с "госпожице"

# 964
А и си млада все още. Поне спрямо моите години. Ето аз какво открих на първо четене. Но и работата му или по точно резултатите от нея , подозирам, че са символични.
https://dermis.bg/vmax-hifu-ured-za-dalbok-lifting-za-domashna-upotreba.html

# 965
На мен контурът например си ми е наред, но мимическите бръчки са доста. Мисля, че можеше и малко по-бавно да ми проличи възрастта по лицето, но особено ми се видя състарено след един хранителен режим + печене в солариум. Вярно, отслабнах и почернях ( последното колкото да не е без хич), ама дебела и бяла бях по-изпъната.

# 966
Бързо ли сте свалили кг? Не Ви препоръчвам солариум. Много е вреден и състарява кожата, образуват се и пигментни петна, които се махат трудно.

# 967
Бързо свалих - да. За месец, около 10 кг.

# 968
Преди малко се сдобих с това бижу

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 09:11 от mardji1

# 969
  • някъде под слънцето...
Прекрасно е.
С удоволствие да си го носиш.
Какъв е камъкът
Питам защото за момента стм на вълна камъни(минерали).
Пристигнаха ми гривните с йолит и танзанит, сега чакам една с мерлинит.
Обрщах на домашните да е последната. Simple Smile
А днес мой познат, който търгува с Индия, ме зарадва , че е получил  и  лилавите ми лабрадорити...
Луд умора няма...

И аз не вярвах в домашните машинки и се доверявах сано на професуонални докато не ни поставиха пос строг домашен арест за 4 месеца.Тогава открих, че с постоянство и подходящите контактни течностти дори могат да подобрят резултатите от професионалните.

От години правя и професионални терапии за йода у дома.Ефекта не се различава от този в салон.
Сега съм в процес на изучаване на танинооластията и предполагам, че ако успея да открия продукта, също ще я вкарам в " домашното студио" за разкрасяване
Може и да не съм по млада от теб Wink Това, че изгждам по млада в очите на хората , не означава че съм."Не всичко, ковто блести е злато"  Wink

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 16:44 от sl

# 970
Да, много са и за кратко време. Хубаво, че нямате поражения с контура на лицето.

# 971
Прекрасно е.
С удоволствие да си го носиш.
Какъв е камъкът

Sl, не е камък. Стои като камък, но де факто е благороден метал, обработен с лазер и създава впечатление, че блести.

# 972
  • някъде под слънцето...
Колието е чудесно  Heart

LaCumparsita ми подпали фитила  за прътените за фалангите  и извадих кутията....
Сега съм като лудото Ленче  Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 16:44 от sl

# 973
  • София/Севлиево
Досега само ви чета,но ще се включа в темата с въпрос -може ли да споделиш(може на ЛС) как ги свали тези кг?Малкият в събота става на годинка,а аз съм почти с кг,с които излязох от родилното.Е,побирам се в повечето си дрехи от преди бременността,даже едните дънки, които носех след раждането са ми бая широчки,но кантарът е непреклонно закован на 72,а трябва да съм максимум 65.

# 974
Днес шизофренно време, сутринта дъжд и студ, сега жега:

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 08:58 от Angel_wing

Общи условия

Активация на акаунт