Тест за овулация - въпроси /тема 15/

• 37 462
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Момичета днес ми е ден 12 от 30 дневен цикъл и почнах с тестовете за ову,не го направих с големи очаквания че ми се струва рано но май е положителен или почти положителен

# 136
Почти, най-вероятно утре ще е. Продължете, докато не видите положителен и след това отрицателен тест.

# 137
Да, сигурно съвсем скоро ще е О. Затова толкова харесвам тестовете - при двете ми бременности, едната беше с много ранна, а другата с много късна О, и двете хванати от тест.

# 138
Само да вметна, че когато има поликистоза тестовете за О дават фалшиво положителни резултати заради голямото количество на хормона ЛХ. Коментирам го, защото при О на 13ти ден евентуално би следвало цикълът да е по-къс от 30 дена.

# 139
Само да вметна, че когато има поликистоза тестовете за О дават фалшиво положителни резултати заради голямото количество на хормона ЛХ. Коментирам го, защото при О на 13ти ден евентуално би следвало цикълът да е по-къс от 30 дена.
Нямам поликистоза за сега,ще продължа с тестовете да видим

# 140
Здравейте на всички днес ми е 16 ден от 28 дневен цикъл дали е положителен или трябва още да се насити ?

Благодаря предварително

# 141
Още съвсем малко му трябва, но предполагам, че утре вече ще започне да избледнява, тъй че би могло да се отчете като положителен... Аз бих направила още един малко по-късно.

# 142
Не е съвсем положителен. Имате ли тестове от предните дни?
При 28-дневен цикъл, бих очаквала положителен тест около 12-13 ден и овулация на 14-15. Според мен има възможност да сте изпуснали пикът, щом е вече 16ти ден

# 143
Не е съвсем положителен. Имате ли тестове от предните дни?
При 28-дневен цикъл, бих очаквала положителен тест около 12-13 ден и овулация на 14-15. Според мен има възможност да сте изпуснали пикът, щом е вече 16ти ден

Имам да ето прилагам скрийншот
Почнала съм с тестовете от 6ден и днес вече имаше такава черта

# 144
Да, изглежда, че тепърва предстои. Най-вероятно утре наистина.

# 145
Да, изглежда, че тепърва предстои. Най-вероятно утре наистина.
До отрицателен ли трябва да правя тестове ?

# 146
# 147
А опитите до кога да ги правим че ние от неделя сме почнали с тях този месец?Пак до отрицателен тест ли или как ? За първи път си правя такива тестове и не съм много запозната

# 148
Овулацията настъпва 12-48ч след положителен тест. Пробвайте днес и утре според мен.

# 149
Ето и от днес теста
Днес пак да правим опит нали

Общи условия

Активация на акаунт