Тест за овулация - въпроси /тема 15/

• 37 494
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Направете тестове още няколко дни. В конкретния случай това означава, че евентуално след 12 до 24 часа ще настъпи овулацията, а след още 14 дни би започнал цикъла. Правили ли сте изследване на половите хормони на трети ден от цикъла?

# 166
Момичета след като вече съм имала положителен тест за овулацията кога най рано мога да направя тест за бременност

# 167
Направете тестове още няколко дни. В конкретния случай това означава, че евентуално след 12 до 24 часа ще настъпи овулацията, а след още 14 дни би започнал цикъла. Правили ли сте изследване на половите хормони на трети ден от цикъла?
Благодаря за бързия отговор. Да правих скоро - всичко беше наред, както и на преглед бях, отново всичко беше както трябва, просто ми е странно, защото не съм имала О толкова рано.

# 168
Какви бяха стойностите на ЛХ и ФСХ?
Благодаря за бързия отговор. Да правих скоро - всичко беше наред, както и на преглед бях, отново всичко беше както трябва, просто ми е странно, защото не съм имала О толкова рано.

# 169
28 дни ми е ц, кървенето е 7 дни. Започнах с тестовете от 11 ден,както пише по таблица

# 170
На 11 ден от началото на ц
На кой ден сте започнали?

# 171
Какви бяха стойностите на ЛХ и ФСХ?

ЛХ - 8.64
ФСХ - 6.02

# 172
Ако са правени на трети ден от МЦ би трябвало да са в съотношение 1:1. По-високото ЛХ предполага поликистозни яйчници и оттам завишеното ЛХ позитивира тестовете за О. Тъй че е възможно и да не са много достоверни за отчитане на О.

# 173
Момичета след като вече съм имала положителен тест за овулацията кога най рано мога да направя тест за бременност
Ден след деня когато очаквате цикъл по принцип (грубо 2 седмици след О, но може би и повече според зависи от дължината на цикъла ви). Това май е за ранните тестове.
Ето тези имат онлайн калкулатор - https://www.clearblue.com/pregnancy-tests/early-pregnancy-testing

# 174
Положителен тест за бременност имах аз 9-10 дни след положителен ову тест.

# 175
Здравейте вчера бях писала за правенето на тестове за О. Днес отново направих, но понеже за първи месец правя такива тестове не съм наясно този положителен ли е или не. Ц ми е 28 дни, 7 дни кървене започнах с тестовете от 11ти ден от началот, днес е 14тия ден .

# 176
Отрицателен е. Тестовата черта трябва да е поне толкова наситена, колкото контролната.

# 177
Отрицателен е. Чертичките трябва да с еднаква наситеност, или тестовата да е по-наситена от контролната.

# 178
Този тест положителен ли е? Ден 18 от цикъла ми е и това е най-ярката черта досега. По принцип е с дължина 29-34 дни.

# 179
Още съвсем малко му трябва, за да е положителен. Може би днес следобед или утре.

Общи условия

Активация на акаунт