Тест за овулация - въпроси /тема 15/

• 37 522
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
С тази дължина на цикъла сте започнала много късно с тестовете. При цикъл 28 дни овулацията е около 14ти ден, а вие тепърва сте почнали на 17ти ден. Другия месец започнете на 11-12 ден най-късно. Като видите две еднакви черти, овулацията настъпва след 12-48ч.

# 226
Здравей! Аз мисля, че няма значение какви тестове за овулация ще си вземеш-всички са с едно предназначение да отчитат ЛХ .. Аз си поръчах тези (на снимката) тук от форума няколко дами казаха, че са доволни и са по-изгодни нали.. и са + тест за Б в опаковка.. според мен няма смисъл да се дават луди пари за тестове 😇

Програмата се казва Premom

ПП: Моите тестове са от немския Амазон, но бях чела пак тука във форума, че си поръчват от англ. Амазон с доставка до БГ
Здравейте Момичета, от известно време чета темата и най-накрая реших и аз да пиша Simple Smile
От 3 месеца правим опити с М ама нещо няма резултат... С ПКЯ съм. Ходя веднъж- два пъти годишно на гинеколог. Та тя ми каза, че въпреки, че са такива яйчниците не намира нищо тревожно и ми каза да правим опити поне 1 година, преди да съм започнала да се притеснявам.. Аз съм на 34, М също. Не сме с наднормено тегло и гледаме да се храним здравословно, доколкото е възможно Simple Smile.До този момент си следя овулацията с обикновено приложение, в което си вписвам и дните от цикъла. Обаче си мисля, че нещо я изтърваме тази О. Периода ми е между 24-29 дни
Този месец ще започна с тестовете за овулация.
Четох в предишните страници за тестване на FSH и LH, въпроса ми е на кой ден се тестват 3 или 4ти. И виждам, че показвате снимки на лентичките от някакво приложение- какво е то.
И последно има ли значение какви тестове да си взема.
Благодаря ви предварително и скоро ще ви пиша със снимка от лентичките Simple Smile
Успех на всички Heart
Благодаря ти за споделената информация. Сега ще ги поръчам, дано да пристигнат на време.

# 227
Момичета, положителен е нали? 🙂

# 228
Да [/b]

# 229

Да Simple Smile

# 230
Здравейте на всички мисля че утре ще е още по наситена от тази вечер задължително почваме с опитите нали и съответно до кога да са тези опити горе долу колко дена след положителния резултат?

# 231
  • Sofia, Bulgaria
Привет, миналият месец не хванах пик. Това беше максимумът. Същият ден имаше опит. Закъснява ми втори ден. Да правя ли тест или да изчакам още ден, два поне ?

# 232
Привет, миналият месец не хванах пик. Това беше максимумът. Същият ден имаше опит. Закъснява ми втори ден. Да правя ли тест или да изчакам още ден, два поне ?
Мен ми изглежда обещаващо. Ако имаш от ранните тестове, направи. Ако е обикновен, аз бих почакала защото има да се взираш.. Simple Smile

# 233
  • Sofia, Bulgaria
Пише, че е ранен, но е някакъв бонус към тестовете за овулация и ме притеснява малко.
Мен ми изглежда обещаващо. Ако имаш от ранните тестове, направи. Ако е обикновен, аз бих почакала защото има да се взираш.. Simple Smile

# 234
Пише, че е ранен, но е някакъв бонус към тестовете за овулация и ме притеснява малко.
Изчакай поне до утре и пусни на сутрешна урина, та поне да е повече концентрацията. Стискам палци Simple Smile

# 235

Това не е ли тест за овулация?

# 236
Да, това е бил максимално наситения тест за О, коментира се дали да не направи тест за Б.

# 237
  • Sofia, Bulgaria
    Беше тест лента вътре, направих го. Отрицателен.
    [
[/b][/list]b][/b][/b]quote author=Eva_jenny link=topic=1478621.msg45551912#msg45551912 date=1667935865]
Изчакай поне до утре и пусни на сутрешна урина, та поне да е повече концентрацията. Стискам палци Simple Smile
[/quote]

# 238
Нищо не пречи да направите и друг тест ако все още имате закъснение.

# 239
Здравейте, това положителен тест ли е ? С късна овулация съм, днес ми е 24-ти ден.

Общи условия

Активация на акаунт