Тест за овулация - въпроси /тема 15/

• 38 248
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Нови са..виж на Твип какъв е с две еднакви ,а на Клитр силно положителен..на кой да вярвам?

# 511
И аз бях почитател на Lady Test и при последното ми тестване използвах две лентички, защото мислех, че първата е дефектна. Такива като на снимката са вече.

Купувани са преди две седмици някъде. Февруару ще търся други варианти..

# 512
На мен туип ми позна овулацията и ми изглежда по-надежден. Когато стана положителен, на следващия ден ми се вдигна и температурата, явно с идването на овулацията.

Нови са..виж на Твип какъв е с две еднакви ,а на Клитр силно положителен..на кой да вярвам?

# 513
Здравейте дами, за първи път ще се опитам да ползвам лентичките за засичане на овулация. Последния ми менструация започна на 11.01, продължи до 14.01 включително... Цикъла ми е нередовен на около 43 дни и поради тази причина искам да попитам кога е най-оптимално да започна с тестването?
Общо взето уж съм наясно с нещата, но приемам всякакви съвети и насоки 😀

# 514
Момичета, използвам тестове на Clear oview, но винаги тестовата линия лилавее, а контролната червенее. И заради тази разлика в нюансите ми е малко трудно да определя и наситеността. При тези от вас , които използват тези тестове ,  така Ли е?

# 515
Да..не мога и аз да си обясня

# 516
И аз от лейди тест съм разочарована , миналия месец бяха друга кутия (розови лентички бяха) , реших и този месец да взема пак , но беше с друга кутия и изобщо втора линия не излиза.Смених ги с twip.

# 517
Момичета това най-долу е от  днес теста? Мнение .. прекалено много дни с наситени черти,23 ден ми е,вече имам чувството,че съм забременяла.Или някаква мега късна овулация..от миналия петък до сега сме опитвали всеки ден или през ден понякога.. моля за мнение
Вижте от 24 от 25 и от днес

# 518
От всички показани тестове само днешния се доближава до положителен.

# 519
Това е от преди малко. Твърдо плюс  е нали? Кога да правим секс ? ❤️ 

# 520
Това е от преди малко. Твърдо плюс  е нали? Кога да правим секс ? ❤ 
Положителен е , днес утре и вдругиден 🤞🏼

# 521
Здравейте дами, за първи път ще се опитам да ползвам лентичките за засичане на овулация. Последния ми менструация започна на 11.01, продължи до 14.01 включително... Цикъла ми е нередовен на около 43 дни и поради тази причина искам да попитам кога е най-оптимално да започна с тестването?
Общо взето уж съм наясно с нещата, но приемам всякакви съвети и насоки 😀
??? Моля за помощ ???

# 522
Момичета, здравейте.Моля Ви за мнение и кога да оптиваме. Правим опити през ден,последно онзи ден.  Това е тестът от днес ❤️❤️❤️

# 523
Действайте поне три като започнете от днес. По-положителен няма да стане тоя тест Grinning

# 524
Много ми стискайте палци, много го искаме, годинките са много 🤣 аз 29 той 38. 😘

Общи условия

Активация на акаунт