Тест за овулация - въпроси /тема 15/

• 38 257
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, момичета!
Преди 2 седмици бях качила пост с лентички за овулация, защото не бях сигурна дали са положителни.
Днес пиша, за да се похваля с двете чертички.
Успех на всички, пожелавам и вие скоро да ги видите! 😍

# 496
Честито! Дай Боже всекиму!

# 497
Здравейте, момичета Simple Smile и аз съм от новите тук, споделям снимка от тестовете ми вчера, 11-ти ден от цикъла. Горният е направен около 18:00 ч., а вторият около 22:00 ч. Ще се радвам да споделите и вашето мнение, понеже от толкова четене  и аз се обърках вече..

# 498
Не е трудна за разбиране концепция.
Първият е положителен, вторият вече е отрицателен.

# 499
Момичета, как определяте кога е датата на следващата ви менструация? Аз използвам приложение на телефона, ама ми е много объркано и по-скоро не му вярвам. Ето моят цикъл е от 28 до 36 дни. Последният месец ми дойде на 28-ми ден, а сега за този месец по приложението дава да ми дойде на 31-ви ден. Предните два месеца ми идва на 29-ти ден. По този начин не знам и кога да си правя тест за бременност, днес ми е 28-ми ден, ако съдя по предния месец, време ли е за тест вече? Овулацията следена при доктор ми беше на 18-19 ден. Тази по-късна овулация означава ли, че менструацията ще закъснее? Изобщо, може ли да ми разясните как да си правя точно сметките?

# 500
Няма как при нередовен цикъл, да има точни сметки. Тест правете според най-дългия цикъл.
Щом имате засечена овулация от лекар, то смятате около 14 дни след това за датата на новата менструация.

# 501
Няма как при нередовен цикъл, да има точни сметки. Тест правете според най-дългия цикъл.
Щом имате засечена овулация от лекар, то смятате около 14 дни след това за датата на новата менструация.
Ако смятам 14 дни след овулация , значи М ще чакам на 33-ти ден. Рано ми е за тест значи. Утре имам записан час за АГ за цервикален секрет, дали може да се види, ако имам индикации за наближаващ цикъл?

# 502
Момичета , много ви се моля за помощ ,защото съм вече много объркана и отчаяна. Последен МЦ на 7.01,бебеправим през ден .  Ще ви кача тестовете от последните 3 дни да ми кажете дали виждате положителен и да продължавам ли с опитите още защото честно казано не виждам смисъл...

# 503
Струва ми се, че още малко му трябва на теста, за да се насити. До ден-два (даже по-скоро ден) очаквам да е положителен. Може утре да направите тест два пъти, за да не изпуснете пика. Успех!

# 504
# 505
Може да си продължите през ден, докато не почне да избледнява тестовата черта.

# 506
От днес,моля за мнение? Положителен ли е?

# 507
Здравейте, момичета! Пиша тук по-скоро с предупреждение: до съвсем скоро лейди тест ми бяха любима марка за овулационни тестови лентички - бяха онези зеленички лентички с доста силен реактив. В момента са сини ленти със страшно блед реактив - наподобяващ тези на Oview. Проблемът идва оттам, че освен бледността на реактива, почти винаги ми изкарват две еднакви черти и то за доста дълъг период от време, което е абсолютно абнормално за овулация.
Реших да си направя експеримент и направих тест както с lady test, така и с twip. Пробите са взети от една и съща урина, сами виждате прикачена разликата в резултатите.
Не си купувайте lady test, само биха ви объркали допълнително и биха ви дали напразни надежди!

# 508
Мими и моя клитр е като твоя силно положителен,а твип същия..странно е

# 509
Ама тези Clear не са ли различни от lady test? Миналия месец си взех на lady test и не изглеждаха изобщо като на снимката.

Общи условия

Активация на акаунт