Тест за овулация - въпроси /тема 15/

• 38 269
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Може би партидата е "смотана" и контролната черта е бледа, затова и приложението ги отчита положителни според цвета на контролата..от снимката не виждам добре, но постави тестовете един до друг и виж къде е нак-тъмна тестовата черта, не гледай контролнтата..и аз съм попадала на такива партиди.
Благодаря! 🙂Дано е от партидата!

# 481

Дами, да питам за мнение. Ще я бъде ли овулацията или само ми се привижда? Grinning

# 482

Дами, да питам за мнение. Ще я бъде ли овулацията или само ми се привижда? Grinning
Мисля,че е позитивен , успех 🤞🏼

# 483
Положителен е. Действайте и успех!

# 484
Положителен е. Действайте и успех!

Понеже съм малко боса по темата с тестовете, до колко часа се очаква да настъпи овулацията?

# 485
В листовката трябва да пише.
Средно 12-48 часа.

# 486

Здравейте. Нова съм тук и имам нужда от мнение. Последната ми Менструация започна на 05.01 и приключи на 10.01. Попринцип съм с нормална менструация 5 дни при 28 дни МЦ. С мъжа ми започнахме с опитите за бебеправене от 31.12. След което, разбира се менструацията мина и продължихме с опитите. Та така и до днес. Само че нещо не мога да оцеля овулацията. Започнах с тестове от 10ти ден ( нямам снимки на ден 10,11,12,13) , но общо взето О нямаше, което разбира се е очаквано. Сега обаче от ден 14 имам симптоми като болка в яйчниците. Бебеправихме в същия ден отново.  На ден 15-ти се появи и ЦС. В този ден пропуснахме забавленията. От днес продължаваме, но тестовете показват много леко покачване в резултатите. Възможно ли е все още да не е настъпила същинската О. В понеделник съм на преглед дали има някакви фоликули и дали не съм пропуснала О. Търся съвет дали според вас има “ + “ тест от горе сниманите и да продължавам ли да действам докато отида при гинеколог. Благодаря Ви!

# 487

Здравейте. Нова съм тук и имам нужда от мнение. Последната ми Менструация започна на 05.01 и приключи на 10.01. Попринцип съм с нормална менструация 5 дни при 28 дни МЦ. С мъжа ми започнахме с опитите за бебеправене от 31.12. След което, разбира се менструацията мина и продължихме с опитите. Та така и до днес. Само че нещо не мога да оцеля овулацията. Започнах с тестове от 10ти ден ( нямам снимки на ден 10,11,12,13) , но общо взето О нямаше, което разбира се е очаквано. Сега обаче от ден 14 имам симптоми като болка в яйчниците. Бебеправихме в същия ден отново.  На ден 15-ти се появи и ЦС. В този ден пропуснахме забавленията. От днес продължаваме, но тестовете показват много леко покачване в резултатите. Възможно ли е все още да не е настъпила същинската О. В понеделник съм на преглед дали има някакви фоликули и дали не съм пропуснала О. Търся съвет дали според вас има “ + “ тест от горе сниманите и да продължавам ли да действам докато отида при гинеколог. Благодаря Ви!
Не качвате тестовете на правилното място.
Качете ги в Others, а не в "EasyHome".
Ето така, както при мен.
И после вижте резултатите.

# 488

Моля за мнение , всичките тестове са от днес. Първия отгоре е от сутринта.

# 489

Здравейте,  момичета! Нова съм тук, за първи път правя тестове за овулация и не знам всъщност дали не пропускам нещо...Цикълът ми е на около 20 дни, а тестовете започнах в последните 2 дни на менструация. Според Вас има ли възможност втората черта просто да си остава по- бледа при овулация?
Нямам поликистоза.[quote
author=Светослава Ангеловаa

link=topic=1478621.msg45902852#msg459
02852 date=1674314902]

Моля за мнение , всичките тестове са от днес. Първия отгоре е от сутринта.
[/quote]
Мисля,  че сте в овулация, съдя по първият тест.
Успех

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 17:02 от Ели Николова 631357

# 490
Не. Разгледайте назад в темата и ще видите положителния тест как трябва да изглежда.

# 491
Как 20 дни?! Hushed За пръв път чувам за толкова кратък цикъл. Лекарят не го ли счита за проблем? На мен са ми казвали, че под 25 дни не е нормално...

# 492
Счита се, че цикълът е нормален, ако е с продължителност от 21 до 35 дни. Има жени с по-кратък цикъл.

# 493
Здравейте,
Първи тест днес в 08ч. , втория 20ч.
С ММ не можахме да работим сутринта, чак сега вечерта. Моля за мнение дали сме закъснели, сега чертата на теста ми се вижда по-бледа, значи ли че е отрицателен вече?

# 494
Не сте закъснели. Овулацията настъпва след ден-два. Имате време да действате днес.

Общи условия

Активация на акаунт