Тест за овулация - въпроси /тема 15/

• 37 062
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,
Аз съм доволна вече само от TWIP. Купувала съм си ги от Софармаси.

# 661
Здравейте! За  първи път пиша в тази тема,иначе редовно ви чета и попивам доста информация,за която съм ви изключително благодарна. Името ми е Ренета и съм на 41г. Имам две прекрасни дечица на 10г. и на 3г., момче и момиче. Въпроса ми е следният-при цикъл с продължителност 28/31 дена,от кой ден е добре да се започне да се следи овулация и за да бъда по-ясна,дали да почна от 10ти или 11тия ден,понякога ми се случва да имам и по-кратък цикъл напр. от 26/27 дневен. Този месец ми дойде на 07.03 като закъсня с 4 дни,а предният месец ми подрани с 4 дена,та днес е 8ми ден,ако започна да я замервам от 10тия ден,което се пада на 16.03 дали ще е добре или да изчакам още ден/два макс? Принципно не сме говорили с моят съпруг темата за трето детенце,но не сме и толкова далеч от тази идея. И понеже годинките напредват много бързо, отлитат ,исках да започна да я замервам за да съм ориентирана горе долу дали се движа в някаква норма. Досега не съм имала сериозни отклонения в цикъла си и като цяло е редовен. Благодаря предварително за отговора! Хубава вечер на всички!

# 662
Аз започнах от ден 9 за по-сигурно.

# 663
Здравейте момичета взех си тест за ову за първи път ми е направих си го но не знам дали е положителен смисъл дали съм вече в ову според вас в ову ли съм? Цикълът ми беше на 28,02,2023 И имам още един въпрос възможно ли е в тестовете за ову да има и тест за бременност благодаря ви предварително ❤️❤️

# 664
Здравей! Правих си тестове за ову с премам приложението се обърках🤔 може ли да ми помогнете с ориентира?

# 665
Тестовете ги качете в "Others" т.е Други.
Поздрави.

Здравей! Правих си тестове за ову с премам приложението се обърках🤔 може ли да ми помогнете с ориентира?

# 666
Здравейте!Дали теста е положителен??
Това е на 26ти ден от МЦ..? Попринцип ову трябваше да е на 6ти март..тогава не успях да напр тест,но на 7 ми беше същия като този!Ако тогава съм забременяла възможно ли е теста и сега да отчита такава черта?

# 667
Отрицателен е.
Трябва двете черти да са еднакво наситени или контролната да е по- наситена

# 668
А нормално ли е два пъти да има лента с този цвят??не трябва ли да е само една черта ,ако вече предполагаемата ову е минала?

# 669
Почти винаги има бледа втора черта.

# 670
Здравейте момичета ще съм ви много благодарна ако ми дадете мнение на 15,03 си направих тест за ову излезе положителен вчера имах полов акт  а днес се събудих с голяма болка в десният яйчник и кръста днес си направих още един тест и тои излезна положителен а от последния път когато си направих тест е минало 4 дена  менструацията ми беше на 28,02 благодаря ви предварително 🙂❤️

# 671
Здравейте и от мен, отново! Бих искала да попитам възможно ли е вчера да имам положителен тест за овулация, пада се 12тият ден от МЦ, а днес вече е изцяло отрицателен в смисъл няма дори и бледа втора черта. Ясно, че е отрицателен днес, но въпроса е колко бързо спада нивото на хормона и дали е нормално за 24ч да спадне до една черта, а именно контролната? Тестовете са правени на обяд в 13ч.последен менстр. Цикъл 07.03. Днес е 13ти ден отрицателен вече, започнах с тестове от 9тия ден. На 18.03.бе положителен, а днес няма и бледа черта. Дали изобщо съм имала ову? На 41г.съм и като цяло ми е редовен, но съм имала редки изключения с малки закъснение и по скоро подранявания. Благодаря!

# 672
  • София
Здравейте и от мен, отново! Бих искала да попитам възможно ли е вчера да имам положителен тест за овулация,
Скрит текст:
пада се 12тият ден от МЦ, а днес вече е изцяло отрицателен в смисъл няма дори и бледа втора черта. Ясно, че е отрицателен днес, но въпроса е колко бързо спада нивото на хормона и дали е нормално за 24ч да спадне до една черта, а именно контролната? Тестовете са правени на обяд в 13ч.последен менстр. Цикъл 07.03. Днес е 13ти ден отрицателен вече, започнах с тестове от 9тия ден. На 18.03.бе положителен, а днес няма и бледа черта. Дали изобщо съм имала ову? На 41г.съм и като цяло ми е редовен, но съм имала редки изключения с малки закъснение и по скоро подранявания. Благодаря!
Здравей!
Нормално, при нормален МЦ, продължителността на пика на ЛХ, е 24 до 36 часа. ( това, което засичат ТО)
Когато се прави тест за О. (ТО) и той е положителен, няма как да се разбере в коя част на пика си.
На 1 стр. на темата съм сложила картинка точно за това. Simple Smile

# 673
  • Варна
Здравей, Денис, момичета! Аз имам подобно питане, гледам графиките и обясненията на първа страница...но не ми става ясно. При положителен тест за О. Днес направих два в 13ч му трябваше още малко, а в 18ч. втората черта вече беше по-наситена от контролната. До колкото разбирам те първа ще настъпва О. Знам че никой не може да каже кога ще настъпи или не тя, но питането ми е кога опитите биха могли да бъдат по-успешни - преди и около насищане на теста или след като теста е дал вече положителен резултат?
А в деня на О. теста вече отрицателен ли става? (Извинявам се ако ви се струват глупави въпросите ми Rolling Eyes )

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 19:57 от arogans

# 674
Здравейте,
От 3 месеца с приятеля ми правим опити за детенце, но неуспешни. Цикъла ми е редовен, даже последните 2 месеца подранява с 1-2 дена. Другия месец искам да пробваме с тестовете за овулация. От кога трябва да започна да си правя тестове. Предния месец ни дойде на 22.02 (29тия ден), този месец ми дойде на 20.03 ( 27ми ден).

Общи условия

Активация на акаунт