Тест за овулация - въпроси /тема 15/

• 37 069
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Може ли да питам, сигурно си я изпуснала. При цикъл 28 дни 12 ден е прекалено късно да започнеш.

Меги, при ПКЯ май тестовете за овулация не помагат особено. А твоят е отрицателен.

# 646
Лютиче, и аз така си мисля,че не помагат особенно,но пробвам. И честно казано се ентусиазирах малко,тъй като от 2 месеца тестване до сега не ми се е появявала толкова ясна втора черта,макар и недостатъчна за положителен резултат. Прдишните месеци тестовете ми бяха както горните от снимката,или втора черта изобщо нямаше или ако се появи с лупа се виждаше 😁

# 647
Мисля че все още не е положителен, правете си по 2 теста на ден, ще я хванете по лесно, защото този последния тест като сте го направили сутринта да речем и все още не е достатъчно наситена втората черта, ако направите и след обяда може вече да е наситена и да сте в овулация. Затова се правят по два! Аз не го знаех и първия месец в който следвах това забременях!

# 648
Привет! Ситуацията е следната - цикъл с продължителност 27-28 дни, кървене  6-7 дни, винаги с усещане за наближаваща овулация около 10- 11-12 ден, но никога следена с тест, секс на 10ти срещу 11ти ден от цикъл /не сме повтаряли от тогава/ , тестове за овулация на 11 и 12ти ден
 .
Интересно ми е дали според вас *гостите* от страна на мъжа ми биха оцелели до 13-14ти ден - до фактическата овулация ако е налична такава?
Честит празник, момичета Flowers Tulip Минавам да се отчета за статистиката и науката - дойде ми днес, 12ти ден след овулация(=25 дни цикъл), доста оскъдно, но предполагам, ще набере скорост (и количество). Едно питане - някой следи ли овулация с микроскоп-тестер и слюнка?

# 649
Честит празник, дами! Пожелавам ня всяка от нас да се сбъднат най- съкровените ни мечти!

# 650
Привет! Ситуацията е следната - цикъл с продължителност 27-28 дни, кървене  6-7 дни, винаги с усещане за наближаваща овулация около 10- 11-12 ден, но никога следена с тест, секс на 10ти срещу 11ти ден от цикъл /не сме повтаряли от тогава/ , тестове за овулация на 11 и 12ти ден
 .
Интересно ми е дали според вас *гостите* от страна на мъжа ми биха оцелели до 13-14ти ден - до фактическата овулация ако е налична такава?
Честит празник, момичета Flowers Tulip Минавам да се отчета за статистиката и науката - дойде ми днес, 12ти ден след овулация(=25 дни цикъл), доста оскъдно, но предполагам, ще набере скорост (и количество). Едно питане - някой следи ли овулация с микроскоп-тестер и слюнка?
Какво е това тестване с микроскоп и слюнка?

# 651
 .
Какво е това тестване с микроскоп и слюнка?
Ето тази джаджа - https://fertilaid.bg/produkt/fertile-focus/

Приятелка ми услужи (при нея винаги е отчитало овулация)
Аз го пробвах няколко дни за първи път преди тестването с ленти, явно не съм нацелила дните, отказах се като започнах стандартното тестване.
Промяната в хормоните предизвиква и промяна в структурата на слюнката, та около дните на овулация на лампата на микроскопа се виждат “папратоподобни” кристали - ferning. Интересно ми е някой дали се следи и с този метод и дали съвпадат резултатите.

# 652
Аз я имам, но не съм пробвала. По-лесно като че ли ми се виждаше с лентичките. Ако някой желае мога да му я подаря 😊
Погледнах сега линка. Друг модел е, но на същия принцип.

# 653
Здравейте момичета. Как ви се струва според вас?

# 654
На 13ти ден ми се вижда положителен!
Успех ☘

# 655
Момичета, положителен ли е според вас ? Simple Smile

# 656
Според мен не, още малко му трябва.

# 657
Днес направих отново, сега може ли да се каже, че е положителен?

# 658
Според мен да, успех !
Днес направих отново, сега може ли да се каже, че е положителен?

# 659
Здравейте!
Прочетох последните 150 стр. (3-те теми)
Моята история е малко дълга и не знам дали й е мястото тук. Ще бъда максимално кратка. Няколко дни преди Коледа разбрах че съм бременна. Бяхме малко шокирани, но след това радостта дойде 😊 Всичко беше добре до към гадните 7,8,9, януари. Зацапване получих и пометнах. Док. Обясни че е Божа работа и няма обяснение. Ходих и на ендокринолог и там съм 6. Както й да е. Обясниха ми, че всичко като е било нормално за аборта, тоест без лекарска намеса, може още след първият цикъл да заподновим опитите. Изчакахме цикъла който ми дойде след 35д. Продължи ми 5,6 дни и почнахме с М опити 😊 през два три дни.... Ноооо уви вчера пак ми дойде. Иначе точно 28 дни бетон. Така започнах тези два дена да ви чета. Имам няколко въпроса коя марка тестове са хубави(или всички са еднакви) кога почват да се правят, от първият ден след спирането ли? По тези календари които ги има в нета ми показва ову на 25ти. По точно цикъл начало 12, почване за опити 21, ову 25. Тези верни ли са 😃. С дъщеря ми не съм правила никакви тестове и стана на третия месец опити. Ама тогава бях на 23 сега съм на 33, това дали има значение. Явно след загубата хормоните са ми..... Шашави 🤣 не ме съдете само това ми е в главата. Защо не стана, ову ли нямах и теми подобни. За това сега съм решила да взема да пробвам така че дами дайде съвет към кои да се насоча?

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 19:51 от KriSkAa

Общи условия

Активация на акаунт