Тест за овулация - въпроси /тема 15/

• 37 440
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте,
Средния тест изгледжа ли ви положителен?

# 541
Да [/b]
Здравейте,
Средния тест изгледжа ли ви положителен?

# 542
Мили дами, мисля че по-наситен и положителен няма накъде? 😅 2 години и половина опити, надявам се да споделям добра новина след две седмици! 🥳❤️ ( Понеже от скоро започнах да мога да засичам и проследявам налична овулация ( с ПКЯ съм и понякога е адски трудно да се изчислят дните и поради нередовна менструация, и поради понякога липсваща овулация) и въпросът ми е най-късно кога след тези чертички може да пробваме за бебче?

# 543
Мими някъде тук из форума бях мярнала тази схема ако имате възможност де

При положителен тест за овулация се правят опити 1 ден преди + тест и 3 дни поред след това, 1 ден почивка и след това отново 1 опит.

Друг вариант е през ден.
Успех! 🍀

# 544
  • Варна

При положителен тест за овулация се правят опити 1 ден преди + тест и 3 дни поред след това, 1 ден почивка и след това отново 1 опит.

Друг вариант е през ден.
Успех! 🍀
Как да направиш опит 1 ден преди положителния тест, когато не знаеш кога ще е положителен Grinning

# 545
Здравейте,

Как мислите, имало ли е овулация вчера?
Всички тестове са правени по едно и също време -15ч, без прием на храна и течности последните три часа.
Започнати са от 15ти ден.
https://prikachi.net/image/8404Fj

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 10:51 от alethea

# 546
Здравейте, според вас, положителен ли е?

# 547
Просто се обичайте всеки ден😁

Друг вариант е през ден.
Успех! 🍀
Как да направиш опит 1 ден преди положителния тест, когато не знаеш кога ще е положителен Grinning

# 548
Привет отново! Момичета, след овулация изпитвали ли сте болки в десния яйчник и в кръста тежест?  Беше преди три дена овулацията, за имплантация е прекалено рано, за цикъл също и за пръв път ми се случва след овулация да имам болки, обикновено по време на овулация усещам крампи и ги усетих преди три дни, наред с положителен резултат от лентичка, плюс назална температура и съответното течение...и затова се чудя има ли и други с подобно преживяване?

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 09:54 от Mimmy3

# 549
Здравейте,

Всички тестове са правени по едно и също време -15ч, без прием на храна и течности последните три часа.

Здравейте, някой може ли да ми отговори?

# 550
Здравейте,

Здравейте, някой може ли да ми отговори?

Привет, съдейки по това как след това избледнява лентичката, мисля че е имало. Simple Smile

# 551
И аз така мисля, но все пак исках да се посъветвам тук.

# 552
Здравейте, момичета. Искам да ви попитам на някоя от вас случвало ли и се е подобно нещо. Правя тестове за овулация от 5я ден след цикъл и вместо да става все по видима втората чертичка, тя избледнява!? Възможно ли е да е лоша партидата или нещо не е както трябва? Благодаря ви

# 553
Здравейте момичета,

Това е най-положителния мой тест, който  съм виждала, дори на тези бледите ленти, които преди седмица обсъждахме.

Повдигнахте по-рано темата, кога да се правят опити след положителен тест, но ние освен всичко сме и с мъжки фактор - СГ на ММ е доста лоша по всички критерии, според вас в този случай пак ли опити днес, утре, вдругиден или само днес или само утре?

Към днешна дата ММ има точно 3 дни въздържание. Вие как бихте процедирали?

# 554
Пропуснали сте овуто. Започнете два дена преди предполагаемата дата да правите по два теста - сутрин вечер. Възможно е да се окаже че сте с по-ранна овулация. Моята се оказа на ден 9 от началото на цикъла понеже имах цикъл седем деца  се оказа че два дена след свършването му съм в овулация.

Общи условия

Активация на акаунт