Тест за овулация - въпроси /тема 15/

• 37 422
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Lygia, не си пропуснала О, а теста е обсолютно положителен. Приложението е направено така, че изчаква дали няма да има следваща по-висока стойност и чак тогава отбелязва като пик най-високата стойност до момента. Надявам се вчера да сте действали, днес също и по възможност утре пак.

Здравейте момичета,

Това е най-положителния мой тест, който  съм виждала, дори на тези бледите ленти, които преди седмица обсъждахме.

Повдигнахте по-рано темата, кога да се правят опити след положителен тест, но ние освен всичко сме и с мъжки фактор - СГ на ММ е доста лоша по всички критерии, според вас в този случай пак ли опити днес, утре, вдругиден или само днес или само утре?

Към днешна дата ММ има точно 3 дни въздържание. Вие как бихте процедирали?

# 556
Здравей Yvka, благодаря! Много е странно, защото нямам цикъл от около средата на декември. Само имах зацапване около датите, когато го очаквах. Та изобщо не можех да предположа кога ще съм в О, та да действам преди това. С АГ се разбрахме да започна дуфастон до няколко дни, но онази вечер усетих промяна в течението и вчера реших да пусна теста, за да видя дали има нещо за да усетя тази промяна. Досега съм имала няколко дни подред много наситени линии като или почти като тестовата, но никогане съм виждала позитивен тест като този, а и тук потвърждение ми беше промяната на течението. Действахме иначе.

По принцип знам, че е някакъв минимален шанса нещо да се получи с такова закъснение на МЦ, но това ме доведе и до резонния въпрос ако имаме мъжки фактор (олигоастенотератозооспермия) важи ли същото правило за опити около овулация - днес, утре, вдругиден. Или по добре да е едно от тези три, което ще е най-оптимално. Та може би се зачудих кое ще е най-оптималното, затова и питах. Иначе смятам да си започна Дуфастона до 1-2 дни и каквото такова.

# 557

Здравейте, последния цикъл ми беше на 20 януари. За първи път реших да си проследя ову с тест ленти. Това са от 3-ти, 4-ти сутринта, вечерта и 5-ти вечерта. Снимката не е ок много, но на живо първите 3 ми се струват еднакви, наситени еднакво и тест и контролна, и последния вече е с много бледа втора. Не мога да се ориентирам кога ще да е била тази ову. Бебеправихме откакто ми е свършил М до вчера всеки ден с изключение на един ден, за всеки случай.  ЦС ми се струва най-обилна беше на 2-ри. Съвсем се обърках, дано е станало. Според вас, кой е положителен? Благодаря!

# 558
Момичета, положителен е, нали?

# 559
Да, действайте. Късмет!!!

# 560
Момичета, положителен е, нали?

Да, според мен също е положителен. Действайте! Успех?

# 561
Да, действайте. Късмет!!!
Благодаря! Дано този път се получи

# 562
Здравейте!
За първи път меря с тестове.
Все още не е положителен, нали?

# 563
Здравейте!

Здравейте!

Според мен все още не е положителен, аз също попитах по назад в групата вижте и моят пост

# 564
Направете един и днес следобяд.
Според упътванията тези тестове се правят в следобедно време след около 2-3 часа без прием на течности и по едно и също време. Не знам защо правите всеки ден в различно време.
Здравейте!

# 565

Здравейте, така като гледам днес ми е пикът.
Действахме вчера и днес, въпроса ми е колко дни след пика да продължим?
Мерси, момичета.

# 566

Това е от тази вечер.
Правя в различно време, заради работата ми.

# 567
Ние лично имахме успех при следната схема:
-> пик на 10-ти
секс на: 8,9,10,11

Преди това бяхме опитвали 2 месеца в деня на пика и деня след него, при което нямаше успех. Може да е случайност, а може и просто при мен пика на LH да е идвал твърде късно и да сме изпускали момента, т.е. овулацията да настъпва много скоро след пика. Защото примерно аз като хвана пик към 13:00ч (така винаги съм успявала), няма как да реагираме веднага и обикновено опитите са вечер след 20:00ч. За да има пик, отчетен с урина, значи той се е случил поне няколко часа преди това.
Та, моят съвет е опитвайте по-често, след МЦ през ден, примерно, така шансът да се изпусне моментът, намалява. Simple Smile

# 568
Здравейте! Да попитам някой пробвал ли е тестове за ОВУ от алиекспрес ? И кои по-точно? Да сега съм доволна от клиър , но видях, че тестовете там са повече и се зачудих.🤔

# 569
Момичета, снощи имах пик на овулацията, не успяхме да правим нищо, защото се скарахме (явно му писна да го правим така често).
 Вие имате ли подобен проблем и как се справяте с него?
Правихме го два дни подред преди пика, точно на пика не, да продължим ли още ден два сега или вече е късно?
И още нещо, десния яйчник ме боли около 3 дни, а днес направо ще ме скъса, усещам го при всяко движение това какво може да значи че още не е спукан фоликула или че сега се пука?

Благодаря ви, намирам утеха само тук!

Общи условия

Активация на акаунт