Тест за овулация - въпроси /тема 15/

• 37 453
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Как с приложение? Не разбирам, извинявам се.
А така?
Скрит текст:

# 631
Здравейте момичета.И ние правим опити от 5 месеца за сега не се получава...правя опити за първо дете на 33 съм от скоро...та този месец си взех тестове за овулация...започнах ги от 11тия ден...една чертичка...на 12тия пак една чертичка...незнам колко дни средно да си сложа,че ми е цикъла...това е от последните месеци от календара...

Имам засичана случайно овулация веднъж при гинеколог на 14тия ден..това преди 1 година.....а веднъж при Ямр на гръбнака на 15тия ден от цикъла има описан и фоликул който е бил 28мм,който според лекарката е презрял...това беше преди 4 месеца...този месец пусках тези хормони на 4ти ден от цикъла...още не ми е дошъл часа при гинеколога,затова ще питам вас как ви се струват..

Благодаря ви...стискам палци всички да видим двете чертички на теста за бременност скоро.

# 632
Х

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 16:33 от alethea

# 633
Момичета, последния от днес дали е положителен или ѝ трябва още малко?

# 634
Според мен е положителен. Направете утре пак за всеки случай и действайте днес и утре. Успех!🙂
Момичета, последния от днес дали е положителен или ѝ трябва още малко?

# 635
Момичета, тази черта ми изглежда много ясна.
Сутринта имаше опит, но ако трябва и довечера ще правим Joy
А утре? Или не трябв толкова често?
Скрит текст:

# 636
Според мен по- добре утре, щом днес е имало опит. 😊
Момичета, тази черта ми изглежда много ясна.
Сутринта имаше опит, но ако трябва и довечера ще правим Joy
А утре? Или не трябв толкова често?
Скрит текст:

# 637
Благодаря и аз така мисля.

А иначе на телефона ми показа утре ден за овулация.
А в приложението -3.3.

# 638

Здравейте, теста е положителен нали?

# 639
Действайте

# 640
# 641
Здравейте момичета! Прикачвам снимка с 4 поредни теста (всъщност преди първия имам още 5 отрицателни, а след последния спрях да тествам). Да ме притеснява ли, че и двете ленти не са наситени колкото на другата марка тестове?

# 642
На 22 и 23 ми приличат на + ☺
Успех!
Здравейте момичета! Прикачвам снимка с 4 поредни теста (всъщност преди първия имам още 5 отрицателни, а след последния спрях да тествам). Да ме притеснява ли, че и двете ленти не са наситени колкото на другата марка тестове?

# 643
Здравейте, 3 дни правих тестове за ову(толкова ми бяха останали и всички са с едва забележими втори черти. Започнах на 12 ден след М. По принцип ову ми е г.д 14-ти ден, значи би следвало да е минала. Възможно ли е въобще да нямам ову този месец. 28 дни цикъл. Последна М беше 18.02

# 644
Здравейте,със ПКЯ съм и съответно цикъла ми е нередовен. От известно време правя тестове за овулация. Пследният тест ми е от днес,според вас дали е положителен?

Общи условия

Активация на акаунт