Тест за овулация - въпроси /тема 15/

• 36 965
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
9ти ден за по-сигурно.

# 676
Здравейте,
От 3 месеца с приятеля ми правим опити за детенце, но неуспешни. Цикъла ми е редовен, даже последните 2 месеца подранява с 1-2 дена. Другия месец искам да пробваме с тестовете за овулация. От кога трябва да започна да си правя тестове. Предния месец ни дойде на 22.02 (29тия ден), този месец ми дойде на 20.03 ( 27ми ден).

Аз ги започвах 2 дни след последния ден от менструацията.

# 677
Здравейте, преди малко направих тест

Предишният месец завърши с биохимична бременност. Нямах намерение да си правя тестове този месец, но днес усетих болка ниско в ляво /след първото раждане започнах да усещам овулацията си/ и реших от любопитство да проверя с тест, за да видим права ли съм и този път, че е овулация или греша.

Въпосът ми е към тези минали през БХБ, колко време след това започнахте с опитите? Колко време е нормално да се изчака? Според няколко източника в интернет, които не знам надеждни ли са пише, че може да се опита и на следващия месец, дори шансовете били по-високи… Е, какво мислите? Моят АГ не спомена нищо за изчакване.

# 678
След БХБ няма нужда да се изчаква.

# 679
Здравейте, преди малко направих тест

Предишният месец завърши с биохимична бременност. Нямах намерение да си правя тестове този месец, но днес усетих болка ниско в ляво /след първото раждане започнах да усещам овулацията си/ и реших от любопитство да проверя с тест, за да видим права ли съм и този път, че е овулация или греша.

Въпосът ми е към тези минали през БХБ, колко време след това започнахте с опитите? Колко време е нормално да се изчака? Според няколко източника в интернет, които не знам надеждни ли са пише, че може да се опита и на следващия месец, дори шансовете били по-високи… Е, какво мислите? Моят АГ не спомена нищо за изчакване.
аз съм имала биохимична бременност и моят АГ ми препоръча да изчакам 2 цикъла

# 680
Здравей, какви тестове за овулация използвате?

# 681
  • Варна
Здравей, какви тестове за овулация използвате?
От тези съм най-доволна:
Скрит текст:

# 682
Аз ползвам тези https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010021625 и смятам, че са доста коректни, защото мисля, че и усещам овулацията и винаги съвпада резултата.

# 683
  • София
Привет,
Имам питане, тъй като въобще не съм наясно с тестовете за ову.
ПРМ ми е на 23.03
Днес реших да направя един тест за ову и втората черта беше супер ярка. Възможно ли е ову-то да ми е толкова рано?!
Цикълът ми е на 28 дни

# 684
Не би трябвало да имате положителен тест толкова рано, снимка имате ли, какво значи супер ярка?

# 685
Здравейте, ПРМ ми беше на 21.03 По принцип я очаквах на 18.03, защото Ц ми е на 28-29 дни, но малко закъсня. В този случай, кога да почна с тестовете за О

# 686
  • София
От 10ти ден според мен може да започнете с тестовете.

# 687
Момичета вашето мнение може ли?
Как е според вас, само да каже,че повече в premom няма да качвам. Всеки път различен резултат. Реших да пробвам на различна светлина естествено различен резултат. Същото важи и колко близо или далеко снимаш. Така че казвайте 🤗 иначе с ММ правим всеки ден от миналият вторник🤭🤞🤞🤞

# 688
Момичета можете ли да ми кажете кои хормони да пусна за да разбера имало ли е овулация...според тестовете имаше на 16ти ден от МЦ...кои хормони да пусна и на кой ден? Благодаря ви 🤗

# 689
Здравейте, според вас този тест какъв е - положителен, отрицателен или невалиден? За пръв път контролната черта не се оцвети цялата.

Общи условия

Активация на акаунт