Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 84 992
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 105
Подарявам
Скрит текст:

# 106
Някой дали купи от телешката кайма, която е до днес в брошура? Да споделите мнение, срок, не съм отишла до Лидл и дали има смисъл да ходя Simple Smile
Сега виждам питането - не съм особено очарована от тази кайма, по-добре да бях купила и смелила телешко месо.

# 107
  • In transit
Някой дали купи от телешката кайма, която е до днес в брошура? Да споделите мнение, срок, не съм отишла до Лидл и дали има смисъл да ходя Simple Smile
Сега виждам питането - не съм особено очарована от тази кайма, по-добре да бях купила и смелила телешко месо.
+1 Точно. В тази кайма има доста излишни за мен неща. Много по-добро е мляното телешко в К. Само месо е, без никакви добавки.

# 108
  • София
+1 Точно. В тази кайма има доста излишни за мен неща. Много по-добро е мляното телешко в К. Само месо е, без никакви добавки.
Не е по темата, но в Кауфланд мелят ли месо? Ако е предварително смляно, не им вярвам на съдържанието. Wink

Някъде по-горе видях купони за ученически неща. И аз имам такива и ги подарявам.

# 109
  • In transit
Смляно и опаковано е, купувала съм много пъти от него и наистина е много добро. Който иска да вярва на съдържанието.

# 110
Днес едва успях да си харесам някакви намалени подправки от балканска седмица, пакетче с черен пипер на зърна и една минерална вода от скреч карта...За скромната сума от няма и 3 лв...😄
Пак нямаше консерви със скумрия, а вчера уж изненадващо беше добре заредено...

# 111
Миналата седмица взех телешка кайма от младо теле. Ужасна беше.

# 112
Подправката за гулаш не знам откъде и откога са я извадили...Обаче вътре беше на една голяма буца, трябваше да чопля с бамбуково шишче в съдържанието, за да го раздробя и пак да стане прахообразно...🤪 Лютичка е, но ми допада.

# 113
  • София
Преди много време бях питала за за една зърнена закуска Tiger, която изчезна при нас. Същата е като Lion на Нестле. В Гърция си я има, метнахме няколко кутии в багажника. 😃 Вече имам 50Е в лентата. 😂😂😂
Скрит текст:

Стикита има при тях от тази седмица.
Скрит текст:

# 114
  • Пловдив
Здравейте! Хубав ли е този какаов крем от купоните?

# 115
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Взех няколко Роте Грюце-та и се одобриха и то много. Взех от препаратите и ръкавиците. Чудя се още за уреда за маникюр. С него може ли да се сваля гел лак? За мен ще си струва, ако има тази възможност.

# 116
нищо интересно напоследък / и слава богу с този изтънял портфейл /

# 117
Не е по темата, но в Кауфланд мелят ли месо? Ако е предварително смляно, не им вярвам на съдържанието. Wink

Мисля, че не. Иначе и аз бих се възползвала. Само във  Фантастико и в някои филиали на Била.
А от Лидл кайма не съм купувала, обикновено взимам само цели парчета месо.

# 118
  • Sofia
Аз съм казвала... от поне 10години не съм купувала кайма. Месо ми мелят във Ф.

# 119
Момичета здравейте допитвам се до вас изгоря ми ютията купувана от лидъл намерих бележката на 11 .10 2021 но не пазя кутията така дали мога да я върна ?

Общи условия

Активация на акаунт