Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 84 976
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 90
Някой дали купи от телешката кайма, която е до днес в брошура? Да споделите мнение, срок, не съм отишла до Лидл и дали има смисъл да ходя Simple Smile

# 91
denyil, Недоволна, благодаря за насоките! Simple Smile
Не би ми хрумнало да търся пликове за печене над хладилниците. Явно ще трябва да оглеждам навсякъде.
В краен случай, ще искам помощ от служител, ама не ми беше спешно от онези дни, та предпочетох да не ги притеснявам, че вече ги побъркаха и тях с тези липси, неуредици, смяна на цени и т.н.

# 92
  • Монтана
Здравейте, опитвам се да пиша жалба в приложението на Лидл плюс(за маркирани грешни кодове и артикули) ,но ми изписва ерор и формата на приложението е невалиден. Къде греша!?

# 93
Здравейте, опитвам се да пиша жалба в приложението на Лидл плюс(за маркирани грешни кодове и артикули) ,но ми изписва ерор и формата на приложението е невалиден. Къде греша!?
Няма ли да е по-лесно и бързо, ако директно отидете в магазина и ви направят връщане и маркират наново, вече правилно, артикулите?

# 94
  • София
Няма ли да е по-лесно и бързо, ако директно отидете в магазина и ви направят връщане и маркират наново, вече правилно, артикулите?
в снимката/приложението

# 95
Не грешите Вие,просто приложението не работи правилно.И аз съм се опитвала и други потребители са се оплаквали,но доста пъти не става.Пишете им в сайта. На първия ред(,,Относно'') избирате Lidl Plus и ще ви даде 3 ред да запишете последните 6 цифри на картата си.Ето така
Скрит текст:
Не се надявайте на много,повечете пъти потребители на форума са писали с оплакване(аз включително) и сме полували само автоматичния отговор по имейл

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 17:55 от lenak

# 96
  • Монтана
Благодаря!

# 97
И аз да помрънкам. Втори опит за гауда - неуспешен отново. Трети няма да има.
При нас още в петък на обяд стоеше само едно празно кашонче и цената, а все пак беше първият ден на промоцията...

А пък днес имах работа из града и на път минах през още три филиала, в които също нямаше от промо Гаудата. Просто за пореден път да се убедя, че явно наистина е "стратегия" за подмамване на клиенти. Навсякъде по едно опразнено кашонче Гауда и по два три пълни кашона от всички други кашкавали от същата разфасовка.

Е, прекаляват вече с тези номера, ама не са познали... Тръгнах си и от трите места без да купя нищо 😉
Тези "стратегии" не знам кой ги измисля, но да се бяхте замислили да работите някъде където няма да сте в ръцете на търгашите.

# 98
  • София
Има бисквити тип Белвита. Мисля, че вътре са 6 пакетчета по 4 броя бисквити. Два или три вкуса са.
не се сещам, говорим за без пълнеж от конф-р.

# 99
  • Sofia
Има бисквити тип Белвита. Мисля, че вътре са 6 пакетчета по 4 броя бисквити. Два или три вкуса са.
Аха, не се сещаш... не са слепени Белвитата.

# 100
  • София
Аха, не се сещаш... не са слепени Белвитата.
Просто има белвити с пълнеж (още глюкоза...), Като линцер
Пп. Намерих ги - 6х4 на Тастино и са на по добра цена от белвита, два модела

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 14:22 от Starrydream

# 101
И аз онзи ден обикалях магазина, търсейки пликове за печене...оказаха се на хладилните ракли с месо.; Би било добре да ги има и там където са хартиите за печене, стреч фолио и т.н.

# 102
  • Русе
Здравейте,
знаете ли дали са хубави ( приятни на допир ) и качествени чаршафите, които ще излязат на промоция в четвъртък?

# 103
Проверете на място. Два пъти съм купувала чаршафи, едните страхотни, ползвам ги години, вторите не са хубави. Подобни мнения в двете крайности съм виждала и тук.

# 104
Едните бисквити тип Белвита са шоколадови. Мисля, че имаше и с ядки, както и с нещо като портокал или ябълка /не помня какво точно/. В един от кашонче стоят всичките видове и е възможно не навсякъде да са налични всичките.

Общи условия

Активация на акаунт