Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 84 964
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Преди месец купих ориз на Родна стряха, днес ще правя пиле с ориз. ММ сипа една чаша в купа за да го измие и гледам нещо го ми доста дълго, реших за да се отмие нишестето. Не обърнах внимание като го сипвах в тавата. Когато стана готов, гледам нещо черно сред зърната, все едно съм слагала черен пипер.
Отворих пакета и ги видях вътре. Направо ми се догади. Изхвърлих пакета и готовото пиле с ориз. Сега се чудя, дали тези гадинки не са отишли в другите пакети. Имам и леща от Лидл, направо не смея да я погледна.

# 76
Никога не сме имали проблеми с този ориз...Дано е до партида или лошо съхранение в конкретен филиал...🤔🤔

# 77
  • София
Четене на условията? Имал си 8 точки, с които си спечелил и потвърдил 2 участия за томболата. След всеки 4 точки, които са равни на едно участие и то се потвърди, те се нулират.
аха, мислех, че една бележка може макс 1 точка да даде.
Това някой тества ли го?
Мисля да взема 1-2 пакета от ,мюслито да взема (кауф-нд имат ли аналог)?
Има ли нещо за междинна закуска, което е що-годе здравословно (с минимални прости захари), освен барчетата - нещо от типа на белвита? Тези шайби от кафяв ориз - тествах едни - хареса ми.
Това добро ли е? само това ми хвана от карибската седмица окото...
Скрит текст:

От полуготовите ястия - имате ли любимо /за хладилник или фризер/?

Какво си струва от следващата тематична  седмица?

# 78
И аз да помрънкам. Втори опит за гауда - неуспешен отново. Трети няма да има.
При нас още в петък на обяд стоеше само едно празно кашонче и цената, а все пак беше първият ден на промоцията...

А пък днес имах работа из града и на път минах през още три филиала, в които също нямаше от промо Гаудата. Просто за пореден път да се убедя, че явно наистина е "стратегия" за подмамване на клиенти. Навсякъде по едно опразнено кашонче Гауда и по два три пълни кашона от всички други кашкавали от същата разфасовка.

Е, прекаляват вече с тези номера, ама не са познали... Тръгнах си и от трите места без да купя нищо 😉

# 79
Има бисквити тип Белвита. Мисля, че вътре са 6 пакетчета по 4 броя бисквити. Два или три вкуса са.

# 80
  • София
Някой има ли зарядното за автомобил от предишни пускания?  Заслужава ли да се купи?  В тази брошура пише, че зарежда 4 пъти по-бързо. Та му се чудя....

# 81
  • Варна
Много ме яд на себе си, ама и на продавачката от днес. Напазарувах за 19,73 и бях забравила за точките за лаптопа. Как пък не ми каза момата на касата да си взема една Фафла там и да мина 20 лв. Вече като излизах чух как от съседната каса момичето обясняваше на клиентите си как да участват.

# 82
В Lidl нямах късмет за скумрията, ако някои иска купона да пише, имам налични и др., за крема сирене, бей и банани, фует, царевица, зеленчуци, козе мляко, обезмаслител.

# 83
  • София
И аз имам купон за рибена консерва + всички седмични. От избраните за мен има за пържена царевица, заквасена сметана, бира Аргус, донъти с ванилия, пликове за печене/алуминиево фолио/фолио за съхранение, както и 33% намаление на изворна вода от скреч карта.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 19:38 от Тaня67

# 84
Къде стоят пликовете за печене?
При фолиото и хартията за печене не ги видях, да не би да са при брашното някъде или и от тях няма...?
И някой знае ли каква им е актуалната цена?

# 85
Ние харесахме "бухтите" с калмари.🙂 Майка ми каза, че им става "вечен фен".😅

# 86
  • Sofia
Ние харесахме "бухтите" с калмари.🙂 Майка ми каза, че им става "вечен фен".😅
Нищо чудно, като ги броиш за бухти всичко си е точно. Simple Smile

# 87
Аз няма да успея да ида до Лидл днес. Подарявам купон за 1 ст, ако някой се интересува да ми пише.
Скрит текст:

Подарен.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 11:46 от *Сладкодъвка*

# 88
Къде стоят пликовете за печене?
При фолиото и хартията за печене не ги видях, да не би да са при брашното някъде или и от тях няма...?
И някой знае ли каква им е актуалната цена?
Скоро не съм взимала и цена не знам. При нас са в "кошница" над хладилната витрина с месо.

# 89
Явно в различните филиали са на различни места. В нашия са до фолиото и хартията за печене.
Явно ще трябва да се пита служител.

Общи условия

Активация на акаунт