Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 289
  • 1 249
  •   2
Отговори
# 690
  • In transit
Пинко, захарта е 2.29лв.

# 691
  • Велико Търново
Пинко, захарта е 2.29лв.
Крайно време беше! Да стои под 2 лв кило захар си беше меко казано нелогично!
Не се шегувам, просто дълго време, последните 3 месеца, брашното беше по-скъпо от захарта на кг... Никога не е било така.

# 692
Учудвам се че някой се радва на поскъпване ...

# 693
При захар на 2,29 поне да махнат глупостта с петте пакета ограничение. Който е искал да се презапасява, се е презапасул, когато беше на 1,79.

# 694
  • Велико Търново
Тета, консумирам много сладкария, но зная че е кофти. Колкото по-малко се слага и яде захар, под каквато и да е форма, толкова по-добре!
Захарта, като цяло е никому нужен продукт, с напълно излишни вещества за хората. Ако може изобщо да я няма че бъде най-хубаво за всички.
Радвам се на цената й, защото беше адски нелогично, дори и предвид захарните квоти, цената за 1кг захар да остава 1.89, а брашното да лети стремглаво нагоре. Не сравнявам кръгло с черно, а две суровини, считани за основни.

# 695
Здравейте, отдавна не съм писала в темата. Сега видях, че Лидл плюс не работи нормално - приложението ме е изхвърлило от профила и като се опитам да вляза, не ми позволява.
Не че ми показва грешна парола, а само зарежда и нищо не се случва.
Само при мен ли е това, или и други имат проблем?

# 696
  • СОФИЯ
И при мен приложението е така днес. Поиска актуализация и после не ме пуска и с парола.

# 697
Гадно! Особено заради играта с лаптопите Sad

# 698
Тета, консумирам много сладкария, но зная че е кофти. Колкото по-малко се слага и яде захар, под каквато и да е форма, толкова по-добре!
Захарта, като цяло е никому нужен продукт, с напълно излишни вещества за хората. Ако може изобщо да я няма че бъде най-хубаво за всички.
Радвам се на цената й, защото беше адски нелогично, дори и предвид захарните квоти, цената за 1кг захар да остава 1.89, а брашното да лети стремглаво нагоре. Не сравнявам кръгло с черно, а две суровини, считани за основни.

Пак не е повод за радост.
ПП...не консумирам захар. Но не се и радвам.

Шпека зелен етикет нещо са го развалили. Вече и на цвят не го докарва, както преди...сега е тъмен и гаден.

# 699
Ох, цени, цени. На маймуни ни направиха. Ама и ние се поддаваме. В Билла захарта е 3 лв за кг. Аз се запасих и на 1.75 и на 2 лв. Ама при нас се харчи.

# 700
Тоя Clean label ли?
...
App-ът работи при мене.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 12:03 от Bradley Cooper

# 701
Същият. Довечера мога да го снимам...в срок е, а гадно тъмен, като евтин шпек.
То не че има евтин вече де...

# 702
  • Sofia
Лидл + си работи при мен и за актуализация нямам нищо. Аз предните две ги игнорирах, та може и да не ми предлагат вече.
Иначе дребни подобрения забелязвам - и в купоните с катинарче се влиза, а и снимките се увеличават и понякога има и повече от една.

И подарявам купони:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 12:26 от Morena

# 703
Аз съм много доволен от Лидл. Този месец съм оставил там 5,16 лв. С тези липсващи продукти, високи цени и избрани купони за продукти, които никога не съм купувал направо си ме карат да им изтрия приложението и да не проверявам и брошурите вече. Ще ми направят голяма услуга.

# 704
И аз съм скромна този месец. То няма нищо интересно. Цените са до небесата, липсващи артикули...
15 лв само съм похарчила. Joy

Общи условия

Активация на акаунт