Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 250
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 795
  • Бургас
Не е била от купон тази вода всъщност, а от спортните предложения https://www.lidl.bg/p/sport-sila/saguaro-sport-izvorna-voda/p74581 Ако е изворна, не би трябвало да е с какъвто и да е вкус. С вкус и подсладени са водите на Девин, които ги има в следващата брошура и смятам да позаредя, че ги обичаме и аз и дечко.

# 796
Ами яжте си ги така и след това проблеми.
Лидл ме прекараха на каса отварям приложението и опаля..  не сте влезли в профила.. а ся де.. много гадно.

# 797
  • Sofia
Прасковите се измиват добре заради власинките по кората.  Друг проблем в кората  им няма повече, от който и да е друг плод.  
Та да се твърди, че кората е проблем (изследвано или какво), при положение, че средата около костилката е  гнила...

# 798
Водата НЕ е подсладена. Изворна вода, купих я защото е повече от 1/2литър

# 799
Не съм чела темата от поне три месеца, признавам.Scream Идвам да се оплача, че в Лидл няма кьорав сапун- обикновен сапун за ръце, бе- няма. Е, има на dove, cien или какъвто и да е друг - няма.
Някой помни ли стъклената ел.кана за вода по кое време я пускат?
Благодаря

# 800
  • София
Млякото без лактоза отлистено ли е? От много време не виждам във филиалите, където минавам

# 801
  • София
Снощи в 21,30 в Лидъл Люлин2 имаше много дънки, и много пижами.

# 802
Аз също беля прасковите, че кората(люспата) ми дразни корема.

# 803
Испанският зехтин, който е 3 л. бутилката  и ,мисля, на 10 лв/литъра, горчи ли?
Тета, добре дошла да ти кажа, въпреки че от няколко месеца ме няма, но теб от повече :о). За салама клийн лейбъл- мирише на вкиснато и това е. Това е проблем, за който писах отдавна на Цончето. Проблемът продължава
Соул, и аз се ориентирах към други вериги- губят ме и с късното си отваряне Лидл Neutral Face
Понеже чета назад- някой питаше за слухов апарат-
Скрит текст:
в актуалната брошура на Кауфланд има , на 43 стр.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 12:19 от Nil desperandum!

# 804
Здравейте!
За дънки казвате няма смисъл и да се пробвам - 40/42 ми трябва.
От другата седмица на картинка ми хареса дългия елек, но само синия има качулка. И сивото яке.
Аз имах проблем с хляб Симид бял - вътре по всички филии имаше нещо тъмно - или недобре смесени съставки или нещо попаднало в сместа. Не сме го яли като не знам какво може да е. За съжаление го установих късно вечерта и не съм го връщала. Спирам да го купувам.

# 805
На "спортната" вода май спортното ѝ е това, че се издърпва със зъби капачката преди да се пие.

За мен е поредната скучна брошура, евентуално за замразени пици ххл бих отишла. Ако не забравя. Честно казано с този студ навън вече бленувам за коледни артикули Joy

# 806
  • Sofia
... Честно казано с този студ навън вече бленувам за коледни артикули Joy
А аз за връщане на топлото, 
Скрит текст:
не му е времето на тоя студ, ама това е новото нормално за съжаление. То и февруари беше нередовно топъл, а после март беше студен и те така е от няколко (2-3 поне) години вече. Сякаш почват да се размиват пролет и есен...  Не обичам студ и зима и Коледа не компенсира това.

# 807
С водата стана като с компютри и компоти. Аз търся истинска спортна вода, т.е. вода с електролити. А на тази е трябвало да пишат, че е вода в спортна бутилка.

Не ме дразнят необелените праскови. С повече витамини са и с по-нисък гликемичен индекс. Дразни ме неинформираната претенциозност, но и нея гледам да подминавам. 😬

# 808
То на Цона за какъв да й пиша, салам де. Не е ли да й го опухам по главата, няма да получа удовлетворение Stuck Out Tongue Winking Eye

Ще видя елека, че систъра търси, но дебел иска...

# 809
Такива шушляци миналата година взех. След седмица го върнах, още беше разрешено, по старите условия. В студеното ми е студено, на слънце - запарява. Пълнежът му е малко. Само за камуфлаж става, облечен си. На мен не ми върши работа, но гледам, че други си ги носят. Сигурно трупат пуловери отдолу, термодрехи и така.

Общи условия

Активация на акаунт