Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 245
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 810
  • Пловдив
Млякото без лактоза отлистено ли е? От много време не виждам във филиалите, където минавам

Вече няма да зареждат Sad

# 811
Smile
Такива шушляци миналата година взех. След седмица го върнах, още беше разрешено, по старите условия. В студеното ми е студено, на слънце - запарява. Пълнежът му е малко. Само за камуфлаж става, облечен си. На мен не ми върши работа, но гледам, че други си ги носят. Сигурно трупат пуловери отдолу, термодрехи и така.
Направо такава реклама направи на олекотените якета и елеци, че думи нямам Smile

Това и за якетата ли имаш предвид или само за елеците?

Пак да си напиша въпроса: Някой помни ли стъклената ел.кана за вода по кое време я пускат?

# 812
Яке взимах, по-дългичко, уж да ми е топло. 🙄 Само от нерви се стоплях и айде по живо по здраво обратно в магазина.

Стъклена кана и аз чакам. Не я пускат. Когато я видях ми се стори скъпа и сега от стиснатост съм без кана. Долче твърди, че я пускат, но аз от години не съм я виждала. Пускат някакви други, грозни, онази хубавата я няма.

# 813
  • На изток от Ада
Аз съм много доволна от олекотените якета. 3 имам топлят си.

# 814
По-старите зареждания може да са били по-добри. Това, което взех, беше "плешиво", липсваше му пълнеж.

# 815
Сиренето "Железница" е на 11.99 при нас, аз не съм видяла добре предния път.
Да кажа, че най - накрая се престраших и купих панирани калмари (от иберийската седмица), пекох във фурната, харесаха ни.

# 816
  • София
Панираните калмари във фурна, без мазнина стават страхотни!  Пека ги върху хартия за печене.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 18:28 от Amiamo

# 817
  • На изток от Ада
От 2 г ми са, мин год купих 2 от стари пускания .Като мин година купих и едно двулицево с рошаво вътре. Имам и две дълги якета едното от рец. Пластмаса, другото черно става за късо и за дълго.

# 818
Яке взимах, по-дългичко, уж да ми е топло. 🙄 Само от нерви се стоплях и айде по живо по здраво обратно в магазина.

Стъклена кана и аз чакам. Не я пускат. Когато я видях ми се стори скъпа и сега от стиснатост съм без кана. Долче твърди, че я пускат, но аз от години не съм я виждала. Пускат някакви други, грозни, онази хубавата я няма.
За каната
Скрит текст:
в момента има на Ронсон/Rohnson  в Метро за 54 лв, светеща в различни цветове, онлайн не я намирам, но я има в хартиената брошура

# 819
Такъв дълъг елек без ръкави имаше сега в моя филиал. Учудих се, че в брошурата е включен като нов артикул, изглеждаше ми като нещо изостанало.

# 820
  • Велико Търново
Мамаситас, трябват ми 30 т отК за един еър фрайър в момента на акция. Не пиша в К темата, а тук, защото знам че много изневерни клиенти има вече лидл Simple Smile

# 821
Пиши ми л.с., skk007

# 822
Мамаситас, трябват ми 30 т отК за един еър фрайър в момента на акция. Не пиша в К темата, а тук, защото знам че много изневерни клиенти има вече лидл Simple Smile
Ако става дума за един Bravissimo, май не се споменава с добро в темата за Кауфланд.
Да кажем, че сме почти едни и същи потребителките и в двете теми, та нека ме поправи някой ако бъркам.

Ред. Намерих, стр.38 и 39 от темата за Кауфланд. Само кофти опит споделят.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 19:06 от Rosheen

# 823
Соул, моите олекотени якета ми топлят. От предишни зареждания. Но се движа много и забелязвам, че явно на други хора им е по-студено, отколкото на мен, нищо че в Пловдив...🙂 По принцип изобщо не обичам да ми е студено в "статично" положение, но като се движа се загрявам доста. Може пък миналата година да са били по-различни якетата, да не са били рециклирани някакви?🤔
За каната- от Пандемията насам доста неща не зараждат в обичайните преди периоди...На други пък цените така растат (хлебопекарни и др.), че...🙄 Финлукс имат хубава стъклена кана, приятелка беше доволна, но лед светлината май свети само в синьо (а не в различен цвят за различните температури). В Кауфланд също май пускат подобни стъклени кани, но не си спомням на какви цени.
Rosheen, да, по мои спомени този Брависимо е най-връщаният фрайър  в Кауфланд...😃

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 22:46 от dolce miele

# 824
Две олекотени якета имам от Лидл- от предлагане в предишни години - първо купих едно дълго яке с качулка, после на допълнително намаление и едно по-късо, за не толкова студено време. И двете ми топлят достатъчно, че да съм с тънка блуза под якето, и в доста студено време изпробвано, с достатъчно ходене навън (не само в кола/градски транспорт носени).

Общи условия

Активация на акаунт