Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 227
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 825
Пак скромен пазар в Лидл... Нищо не ми хареса.

# 826
Пуякови бутове взехме ние, за супа, че захладня навън...и сега чакам да ми пратят лаптопа Joy

# 827
Много странно. Знае ли някой защо късите дамски якета са доста по-скъпи от дългите?
Определено ми трябва средно топло яке, по-добре по-дълго, че старото (късо) вече се разпада. Имам съвсем леко, имам и много дебело и дълго за полярни температури.
Но дълго яке за 28 лв. е просто без пари в момента - колкото кило качествен кашкавал.

# 828
  • София
Но дълго яке за 28 лв. е просто без пари в момента - колкото кило качествен кашкавал.

Много добре казано! Hands Plus1

# 829
В Синсей са по-евтини.
https://www.sinsay.com/bg/bg/kapitonirano-yake-s-kachulka-6559j-99x

20 лв с кода, през лятото бяха по 10-тина лева, но свършиха (останалите цветове).

# 830
  • Велико Търново
Ех, не ме отказвайте, тъкмо yovanka ми активира точки и утре ще го вземам Sad
За подарък е, За хора които много пържат. Ясно ми е че ще се ползва с обилно количество олио, но все пак се надявам да редуцират малко.
Вчера ММ купил някакво розе за под 3 лв и никак не е лошо! Сега пийвам и прилича на вино, но си има алкохол в него, усеща се доста в сравнение с conde noble.

# 831
  • Sofia
Казах ти аз, че не е лошо розето. Съвсем като истинско е 😀

# 832
Купих и аз от това розе и след малко ще дегустирам. Взех и от кашкавала с маслини и е отвратителен - мек, маже се по зъбите, маслините и те са странни. Поредният съсипан продукт. Не го бяха зареждали при нас много отдавна и помня съвсем различен вкус и консистенция.
п.с. Виното, като за такова от 2,49 е чудесно Joy

# 833
Стъклена кана с нагревател ли? Май неотдавна имаше, ама много бързо мина това лято, може да не е било толкова неотдавна Satisfied

Днес се присетих да ходя за шоколад, имах купонче за Фин Каре. Вчера пишеше "изтича след два дни" и днес пак пише "изтича след два дни" (¬_¬ ) Сега ми е дало купон за почистващи препарати, мисля да си взема белина, чудя се откъде Лидъл знае какво имам да върша вкъщи Sweat Smile Гледах нехранителните стоки, сигурна съм че висят абсолютно едни и същи неща от поне месец насам.

# 834
Някой има ли купон за кръглите маслени бисквити, 400гр, в кутия?
Аз имах, но ми изтече и не можах да си купя.

# 835
  • София
Аз. Има два дни до изтичане, но сигурно е един, защото  има само 3 минути до полунощ. Simple Smile Върши ли ти работа?

Редактирам - Надписът се смени на "Изтича утре". Simple Smile

# 836
  • Асеновград
Имам изтича днес, но не е за маслените бисквити а за кръглите ! Миналата седмица така се подведохме с него, гледай кода. Взехме маслените и чак в къщи видях, че е за тези които се водят само кръгли.

# 837
O, при нас от маслените си имаше през цялата седмица, а тези от купона бяха неоткриваеми...🤪

# 838
Имам изтича днес, но не е за маслените бисквити а за кръглите ! Миналата седмица така се подведохме с него, гледай кода. Взехме маслените и чак в къщи видях, че е за тези които се водят само кръгли.

за малко и аз така да се прецакам, но се светнах и не взех. взех от бутилките аквафор на децата - много ги желаеха. явно са модерни. аз съм скептична, но хайде....
боже, нидерлански чушки другата седмица, хахахахаха! 3 лв килото пластмаса.

# 839
Zenata, доволна съм от бутилките. Имахме миналата година и хубава работа вършеше. Филтрите също ги пускат на намаление от време на време. Вчера и аз купих нова за тази година, друг цвят.
Да се похваля. Мъжът като се прибра от работа, освен хляб и мляко донесе заветните дънки мой номер. Били единствени в цялата купчина, но имало много бройки.
Пробвах новото мляко /йогурт/ с корнфлейкс отгоре на Пилос, което е по подобие на Активия. Не ми хареса, защото е подсладено самото мляко.

Общи условия

Активация на акаунт