Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 225
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 840
Да, за кръглите маслени бисквити питам, че много се харесват у нас.

# 841
Скрит текст:
quote author=Panayotu link=topic=1478641.msg45334245#msg45334245 date=1663904736]
Някой има ли купон за кръглите маслени бисквити, 400гр, в кутия?
Аз имах, но ми изтече и не можах да си купя.
Имам изтича днес, но не е за маслените бисквити а за кръглите ! Миналата седмица така се подведохме с него, гледай кода. Взехме маслените и чак в къщи видях, че е за тези които се водят само кръгли.
[/spoiler]

за малко и аз така да се прецакам, но се светнах и не взех. взех от бутилките аквафор на децата - много ги желаеха. явно са модерни. аз съм скептична, но хайде....
боже, нидерлански чушки другата седмица, хахахахаха! 3 лв килото пластмаса.
[/quote]
На колко е бутилката в Лидл?
И моето дете я иска. В Кауфланд е 20 лв

# 842
18 или 19, нещо такова.

# 843
Тъй като никой не даде отзив за крема Labora с хайвер - да споделя моите впечатления - от състава, описан на кутията: дневен крем - съдържа octocrylene, слънцезащитната съставка, която избягвам; съответно се насочих към нощния крем- там има една друга съставка, която недолюбвам
Скрит текст:
тази 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol или подобна, че не съм сигурна дали точно запомних, но във всеки случай това също предпочитам да го няма в крема ми за лице
- или с две думи- отказах се да експериментирам с него.
Бисквитите от скреча (моят купон изтече, не ги взех, защото бяха с палма или подобно, исках с масло) ги нямаше никакви днес и при нас (миналата седмица имаше от тях).
Забелязах нова опаковка на сметаната 30% - в червена кутия, но беше на най-долен ред в кашонче, не можах да разгледам да видя по елипсовидния печат има ли някакви промени по отношение на производител.
Прясното сирене Пилос се е завърнало с нов надпис на опаковката - сирене Адриатика (или подобно беше, че не купих сега и не снимах)- производителят все още е сръбски.

# 844
  • София
Моля, покажете ми лидълския аналог на този препарат :

# 845
  • София
В неделя гледах прясното сирене Пилос. Не видях промяна в надписа или в името. Пишеше си прясно сирене Пилос.

# 846
Миналата седмица имаше питане дали е променен вкуса или само опаковката
Ето и новата опаковка(снимката е от същия пост)
Скрит текст:

# 847
  • Sofia
Mдаа Прясното сирене още от миналата седмица с купона беше с този надпис. Simple Smile Аз нали взех..

# 848
Моля, покажете ми лидълския аналог на този препарат :

Аз имам такъв...но е стар, купуван преди над година някъде..

Актуалните не ги знам, тъй щато спрях ходенето до лидл от около година.

# 849
Искам да благодаря на всички, които споменаха, че има -15 лв купон в Лидл+ на карти, които не са използвани от дълго време. В на майка ми  телефона имаше такъв, понеже тя не го ползва често и беше до утре/ т.е днес/ валиден. Simple Smile Доволна съм, възползвахме се.
Показаното прясно сирене е страхотно, миналата седмица взех с купона и вчера пак. Simple Smile

# 850
  • София
Благодаря, teta, намерих.
Опаковката е прозрачна вече, пак с надпис bathroom cleaner.
Цени рядко ме шокират, но в момента точно това изпитвам - 9.39 за 150мл дезодорант Дав 😐

# 851
  • София
Да кажа, че съм доволна от бурканите с грах от промоцията 9+3. Готвих го, но преди това го опитах и ставаше напълно да се яде направо от буркана - добре сварен и крехък.

# 852
Дезодорант дав си поръчах онлайн за 4-5 лв...и рексони за под 4 лв.
В лили дав е над 10 лв дори Flushed явно и в лидл е със скъпата неземна цена...но на др.места все още се намират на половината...

# 853
На сайта на Озон има някои дамски Дав на 5.59 лв, на сайта на Ремедиум са на 7.99 (трайно ниска цена етикетирано).

# 854
А в Кауфланд има Дав и за 11,50 лв.😅 Но поне са 250 мл...В турските магазини също мисля, че са на по-нормални цени.

Общи условия

Активация на акаунт