Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 212
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 855
И още един сайт- там са на 5.60 лв.

https://chistdom.com/bg?page=2&brand=2

# 856
Мда, и аз такъв сайт за перилни препарати внос и др.козметика си поръчах, и душ гелове 600-750 мл за около 5 лв.

# 857
Тези от сайта чист дом имат и магазини, но са в София. Обичайно предлагат стоки от паралелен внос и по-ниски цени. Аз обаче си си искам пак да има в Лидл синия спрей Сиен, на цената, на която го имаше (когато го и имаше).

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 18:14 от fenyx

# 858
  • In transit
При нас още си е със старата опаковка. На купона не съм обърнала внимание каква е снимката, но погледнах какво съм купила и е със старата картинка.

В сайта на Чист дом имат чудни италиански вина на прилични цени. Heart Eyes

# 859
Мikkey, тези вина как са свързани с чистия дом, за нервите сигурно...😁😃 И при нас май прясното сирене още беше със старата опаковка преди няколко дни.

# 860
  • In transit
Dolce,
Скрит текст:
сигурно. То след почистване, човек има нужда от чаша хубаво вино. Grinning Случайно ги бях открила, но съм доволна, защото Соаве-то го търся отдавна на българския пазар.

Днес най-сетне успях да се добера до козметичните кърпи.

# 861
  • София
И аз купих една кутия от козметичните кърпи.
Има нови дамски самобръсначки. 5 броя на много ниска цена според мен - под 2лв.бяха. Някой пробва ли ги? Добри ли са?

# 862
Лидл вече не предлагат ли замразено броколи?

# 863
Лидл вече не предлагат ли замразено броколи?
Май не. Няколко пъти търсих и все няма.

# 864
Дами, могат ли в момента да се връщат сутиени в Лидл (без следи от употреба, само го пробвах вкъщи, в нарушена опаковка, но аз с нарушена опаковка го взех).

# 865
  • София
Да, върнах вчера. С доста умалени чашки беше единият модел.

# 866
Дами, могат ли в момента да се връщат сутиени в Лидл (без следи от употреба, в нарушена опаковка, но аз с нарушена опаковка го взех).

Ох, не знам вече.
Аз съм връщала сутиен, но неотварян. Объркала съм кутията и съм взела друга чашка. Не са ме разпитвали нищо. Дадох касовата бележка и кутията. Касиера веднага ми върна парите.

# 867
Благодаря ви много! Simple Smile Неприятно ми е да връщам като цяло, ама няма да хвърлям пари на вятъра, щом може да се върне. Тесен ми беше на мен на обиколка.

Иначе днес ходих до Лидл за пръв път от много време, донякъде вдъхновена от темата тук Simple Smile Бях спрвла да пазарувам от там заради множество стоки с много влошено качество - изварата спря да става за ядене, не знам дали са я оправили, бях си купила горчив бабек за не малка сума и го хвърлихме, повечето им салатки, които си купувах се оказа, че ги консеряираъ и със захар, я уж правят стоки с по-малко захар и сол. То вярно че трябва да държат по-дълго, ама все пак...

Иначе днес видях, че любимият ми Ементал който преди купувах за 5,50 вече е към 9 лв, инфлацията удря лошо, иначе купих чорапки за бебето и някаква шумяща играчка плодчета, която се оказа че струва 7 лева. Изобщо и Лидл вече не е това, което беше.

Много се зарадвах на бисквитите с шоколадова половина с бадеми, любими са ми.

# 868
Всичко поскъпва. Прясно мляко "Олимпус ", 1 л е 2.59лв в Лидл. Отсвирих го, защото от дълго време в кварталния магазин го купувам на 3лв. Вчера вече и там е 3.60лв.
Не знам какво толкова купувам от Лидл, уж гледам неща на промоция, а от началото на месеца съм дала близо 200лв и то почти само за хранителни продукти.
Като гледам в нашия филиал доста хора пазаруват, може би не толкова, колкото преди, но има клиенти.
Може би защото няма други вериги.

# 869
Ако са само 200 лв сте добре, ние по принцип имаме избор между Фантастико и Лидл, пазаруваме от фантастико за двама души и даваме много пари за храна още преди инфлацията. Тогава имаше смисъл да ходим до Лидл за някои продукти, които бяха наистина намалени и с добро качество.
Сега буквално трябва да знаеш кои продукти стават за ядене, а дори не са евтини, но може би и затова я има тази тема тук Simple Smile

Във Фантастико процентът стоки които съм хвърляла понеже не са годни за консумация обаче е доста по-нисък при стопяваща се разлика в цените

Общи условия

Активация на акаунт