Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 205
  • 1 249
  •   0
Отговори
# 870
  • Пловдив
Тези от сайта чист дом имат и магазини, но са в София. Обичайно предлагат стоки от паралелен внос и по-ниски цени. Аз обаче си си искам пак да има в Лидл синия спрей Сиен, на цената, на която го имаше (когато го и имаше).
има го вече синия Сиен, писах. Провери и при вас. Ползвам него и не ми трябва Дав. Да не забравяме и това, че е без алуминий.

# 871
Проверих още онзи ден, ама няма и няма спрей-дезодоранти Сиен ….
А и при нас от рол-оните са останали само със зелени капачки.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 14:30 от fenyx

# 872
Знам, че се коментираше месомелачката, само че аз тогава не бях решила да правя лютеница Simple Smile На каква цена да я търся "останала" и стгрува ли си покупката? Главно ми трябва заради приставката за отделяне на семки от домати и патладжан.

# 873
  • София
Изобщо не ми хареса хляба с картофено пюре. Май има и лук. Няма да повторя! Sad

# 874
  • Велико Търново
Има и лук, и аромати... Веднъж опитах преди повече от 2г и никога не повторих!
Все едно ям хляб с кубче бульон за супа, разтворено във водата с която е правен.

# 875
  • Бургас
Изобщо не ми хареса хляба с картофено пюре. Май има и лук. Няма да повторя! Sad
Дори си го пише на етикета https://www.lidl.bg/p/ot-furnata-na-lidl/hliab-s-kartofeno-piure-i-luk/p9504 Simple Smile На мен ми допада да хапна крайче докато е топъл, ама после ми натъртва много вкуса и затова един-два пъти само съм взимала.

# 876

Много е сладко! Само че е съхранявано до чесън и все едно ядеш сладък чесън...

# 877
Гроздето е много хубаво, наистина. Вчера взехме и децата веднага го изядоха, днес още два пакета.
Гореспоменатия хляб и аз не го харсевам Sad

# 878
  • София
Купих от червеното грозде без семки. Много ми хареса! Аз червено грозде не харесвам много.  Бяло без семки купих няколко кутии на промо цена 1,45лв. от К. Страхотно грозде!

# 879
  • Пловдив
Здравейте.Хванаха ми окото термофорите.Може ли ползвалите ги да дадат отзиви.

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 11:51 от SINEOCKA_D

# 880
Ако са същите от миналите сезони - много съм доволна. Имам няколко, купувани последователно последните години. Добре се затварят, не пропускат, може да свалиш и изпереш калъфчето /то самото топли допълнително/. Никога не са били особено евтини, но държат години ползване и не са мръднали дори най-старите.

# 881
  • In transit
Вече ще ходя само в неделя на пазар. Мляното месо беше намалено с още  30% и го взех на около 7лв за кило. Две връзки (много свеж и без нито едно жълто листо) копър на 50%, мащерка в саксия на 50%, дори не беше изсъхнала и резене, леко намалено Simple Smile

# 882
А каква му е по принцип цената на резенето (или го изписват фенел, фенхел)?🤔

# 883
  • In transit
Долче, 5.30лв килото.

# 884
  • Sofia
Аха и "намалено" на 4.99лв  резенето (не фенел).
И аз взех преди час, че ми трябва. Взех и от френските тарталети, че тъкмо ги бяха наредили.
И една саксийка кориандър, и обичайни неща.

Общи условия

Активация на акаунт