Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 199
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 885
Благодаря на всички, които ми предоставиха купон за хартията в кутия ! Заредих достатъчно за сополивите носове през зимата Wink

# 886
Преди малко минахме през Лидл. Имаше доста намалени неща и напълнихме количката. Зарадвах се на тестото за кроасани, но в къщи видях, че е с палмова мазнина и захар. Много жалко.

# 887
Знам,че шанса е малък,но каква е вероятността правилната цена да е долната.. Grinning

# 888
подарявам
Скрит текст:

# 889
Подарявам
Скрит текст:

# 890
  • Бургас
Препарата за съдове от купоните,хубав ли е?
Дразни ли на ръцете,стават ли сухи?
От почти всички препарати,ръцете ми стават на шкурка,цепи се кожата и боли.

# 891
Ходих да се бия за якета - намерих едно за момъка - 152 р-р и предвидливо изкарвам старото от чантата да го наложа ( 146 р-р пак от Лидл) ..еми то няма и 1 пръст разлика ....не става демек ...естествено в 8:15 тъмносиньо 158 р-р нямаше Sad Sad . Една леля му се чудеше на едно - дали да го взима ,дали да не го взима , ама не ми се чакаше да се накуми и назвъни по телефоните дали щяло или нямало да стане .....
Я кажете къде е вероятно да има останали повечко - имам път към Сточна гара , като мога да мина пътьом от някой и друг ..но се сещам на Слатина и на Искърско ...има ли смисъл да минавам през там или са много оборотни и не се задържа дълго желана стока ?

# 892
  • София
Не си струва човек да се бие за лидълските якета. Има толкова евтини готини якета онлайн.

# 893
Ще ида да си купя ядките с купон, понеже много ги обичам.
Клиновете по девет лева как са? Мисля да си купя и от тях. Като бях бременна носих от тези за бременни на Есмара и останах много доволна предвид цената им.

# 894
  • София
Не си струва човек да се бие за лидълските якета. Има толкова евтини готини якета онлайн.
Учудващо много хора, включително и аз, не сме фенове на дрехи онлайн.
Та струва си / не си струва, е субективно 🙂

# 895
  • София
Моля за отзиви за тези сиренца, ако е купувал някой:

# 896
buni, миналата седмица взех от тези хапки от сирена, на мен поне и трите вида сирена, които е описано, че съдържа кутията, ми бяха почти еднакви и повече удряха на млечен продукт, с две думи няма да повторя.

# 897
Аз взех сиренца , но довечера евентуално ще мога да ги пекна Wink
Иначе , елекът в тъмносиньо е много готин - въпреки,че е малко дразнещо закопчаването с тези копчета Wink
А якета има доста алтернативи , но все попадам на или по-дебели ,или много тънки и елеци търся за децата такава дебелина ,без качулки ( само от Декатлон съм намирала ,но 35-45 лв нещо ми е много за детски елек)

# 898
На моя син в края на пролетта взех едно яке от Пепко, не е за люта зима чак, но за есенно-не много студено зимно време ще върши достатъчно добра работа, за към 20 лева някъде беше, доколкото помня. И онлайн съм купувала от някои марки с добри намаления, в повечето случаи не съм имала проблем.

# 899
  • велико търново
След блъска не и навалица тази сутрин си купих нова грейка с две лица.
Якета с ластичен колан по 28лв.няма го в брошурата грабеха дамите.
Моля за мнение на сос за паста в буркан 400гр.с босилек от днес в брошура на 4стр. За 1,95лв.?Евентуално как го приготвяте към спагети те?

Общи условия

Активация на акаунт