Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 286
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 720
Ами обади им се ти след 20-25 дни, на нац.телефон, по номера от протокола ще ти дадат инфо.

# 721
  • Пловдив
Как са нещата със сервиза на уреди в лидл. Повреди ни се тостер, купуван преди година и половина. Приеха ги, издадоха ми протокол и казаха, че ако не ми се обадят от сервиза до месец, да отида да разпитам на место в магазина.. Звучи странно. Как така няма да ми се обадят. Какво мога да очаквам? За пръв път ми.

Ние върнахме така един развален лентов шлайф. Мина месец и половина - нищо. Отидохме с протокола в магазина и ни върнаха парите.

Преди време връщах един контактен грил. След три седмици пристигна чисто нов грил по куриер.

Така че, изчакай си единия месец и ако никой не ти се обади, отиди да ти върнат парите.

# 722
  • Варна
Аз наскоро върнах сешоар, изчаках повече от месец даже, отидох в магазина, учудиха се че не съм получила обаждане и ми връчиха чисто нов сешоар))

# 723
Благодаря за информацията момичета. Тостер е и този вариант тип инкос сме купили пролетта 2021. Не съм сигурна че според  политиката ще го заменят с нов, защото не съм виждала  скоро да се по предлага такъв. Силвър крест е.

# 724
Кърначето 400г е отврат.

Мин.седмшца имахме гости, взехме от 800г, че и повторихме, и беше ок.
Вчера вдех 400 и е отвратително, жилесто и хрускат разни неща като пясък, че и вмирисано, а уж в срок до 22.09.

Сори за описанието, ако някой вечеря, ама добре че имах боб, че синко щеше да увисне гладен ....

# 725
  • Sofia
За маслото: има във Ф, френското Монарх, две на  цената на едно. Около 5 лв. 250 грама.
Благодаря, че спомена, Мони,
Скрит текст:
взехме си 10, понеже го харесваме.  И кафява захар от същата промоция. Simple Smile

# 726
Ако някой не е успял, в Била от четвъртък ще има масло Монарх две за 10 лв.
В нашият Лидъл не видях намаленото масло.
Рибните пръчици наистина са хубави, сега ги пробвахме.

# 727
В Лидл има ли пшеничен грис?

# 728
  • Sofia
В Лидл има ли пшеничен грис?
Тц.  Овесени ядки - цели и фини и брашна.

# 729
Скрит текст:
Тета, консумирам много сладкария, но зная че е кофти. Колкото по-малко се слага и яде захар, под каквато и да е форма, толкова по-добре!
Захарта, като цяло е никому нужен продукт, с напълно излишни вещества за хората. Ако може изобщо да я няма че бъде най-хубаво за всички.
Радвам се на цената й, защото беше адски нелогично, дори и предвид захарните квоти, цената за 1кг захар да остава 1.89, а брашното да лети стремглаво нагоре. Не сравнявам кръгло с черно, а две суровини, считани за основни.

Пак не е повод за радост.
ПП...не консумирам захар. Но не се и радвам.
Шпека зелен етикет нещо са го развалили. Вече и на цвят не го докарва, както преди...сега е тъмен и гаден.
Тета, да не е от 23-ти август? Аз в петък бях взела 2 броя - единият беше от 23.08, другият е от 25.08. Първо съм отворила този от 23-ти, случайно, и беше мек, светло червен, а малко след началото, в центъра беше сив. Този от 25-ти си е наред. Алтернативният вариант на същата цена ми е на Меско от Била.

# 730
  • София
Ако някой не е успял, в Била от четвъртък ще има масло Монарх две за 10 лв.
В нашият Лидъл не видях намаленото масло.

Да не би в Била това масло да е с изтича срок на годност?!

# 731
Маслото Монарх, на подобна оферта, но
Скрит текст:
във Ф. - 2 бр. за 10.50 лв е със срок 28-12-2022. Или поне това, което купих е с такъв, имаше много бройки налични вчера.

# 732
Скрит текст:
Аз това масло Монарх не го харесах като взимах миналата есен. Пак имаше някаква добра промоция в двете вериги, в които има и сега. Беше ми безвкусно. Нямаше никакъв аромат или почти никакъв. Понеже го взех от Била тогава и ще сравня с маслото от тяхната марка, което сравнително скоро и за сравнително кратък период пуснаха два пъти на цена около 5 лв. Маслото на Била е много по-вкусно, а и си се пакетира в Германия, не в Гурмазово.

# 733
  • Sofia
В маслото (и не само) с изтичащ срок няма никакъв проблем, стига  да е на подходящата цена според случая.
Стига да е в хладилник (ако повече върви в домакинството) или във фризер, може да се ползва независимо от срока.
Щото тия "най-добър до" или "годно до"  не значат, че продуктът е за хвърляне, а че може да има промяна във вкусовите му качества и може да се ползва и след тях.
Друг е въпросът с "използвай преди", ако схващате тънката разлика.
Аз пък както и друг път съм писала... гледам дати в магазина, щом влезе у нас, не чета - отварям, виждам, помирисвам, опитвам и спред това ползвам или хвърлям.

Феникс, и нашето е с таква дата, ще е свършило и ще сме го забравили дотогава... Simple Smile
На нас Била ни е най-тегава откъм локация, та рядко ще се втурнем към нея... особено с движението в София след 15.09. ...

Ще ходя за пражката шунка (стрнно, че е от сряда) и още овесено мляко, пък ако има...
Черното грозде без семки (което е до днес) е хубаво.  За парасковите  споделям мнението на Соул.

# 734
  • Пловдив
До колко време мога да върна дреха /с етикет и в оригиналната опаковка/?

Общи условия

Активация на акаунт