Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 293
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 705
Аз ако овладея изкуството да купя 5 продукта за 3,44 лв ,моя мъж ще ме обяви за Чудотворец !

# 706
Аз ако овладея изкуството да купя 5 продукта за 3,44 лв ,моя мъж ще ме обяви за Чудотворец !
Мисля че може от топлата витрина с печивата.

# 707
Разбира се ,но все пак това е магазин за хранителни стоки,а не баничарница.Навсякъде и всичко поскъпва и не бива да се фиксираме само върху това. Пазаруваме според вкус и възможност в момента,а не защото нещо е в промоция

# 708
Хоремаг е, не магазин за хр. стоки.
Железария има, дрехи има, и т.н.

# 709
никакъв хоремаг не е, няма зона за черпня Wink
тета, къде се губиш, драго ми е да те зърна!

# 710
Е, ся, зона.....отвертки нъл има бол....

Ми не ходя от месеци в лидл, даже не го наближавам, че скъпо много, то е криза налЕ...мъжо пращам веч, ама и него рядко Simple Smile

# 711
Прасковите са отвратителни, изгнили отвътре и презрели. А аз взех 2 кг. Така ме вбесиха, мислех да взема найлонките и да им нося плодовете да си ги ядат. Таман Тета се завърна, а аз явно ще се местя окончателно към другите вериги, както съм и почти направила. .

# 712
Приложението се оправи при мен, след много опити да вляза.

# 713
  • Велико Търново
И при мен проработи, след като получих 4 смс - а на немски език Simple Smile
Хало, Скк, бите гебен зи дий... Побъркаха ме с кодове за смяна на парола Simple Smile

# 714
  • СОФИЯ
Аз смених паролата преди да се оправи. Има ново изискване за още един символ.

# 715
Розе не пия, че в него има алкохол Simple Smile
А в бялото вино няма ли алкохол?

# 716
Soul, и аз нацелих такива праскови, никак не са вкусни, а имат и отвътре доста загнило, което много трябва да се изрязва.
Добре, че купих само 3 праскови.
Назад бяхте писали за едно масло от друг магазин, по този повод:
Скрит текст:
Във Ф. - Монарх- е разучих го, с код 32 е- т.е. Франция, на опаковката пише “elabouré en France”  и “произведено за Мургаш 88 ООД” така че смятам, че е фенско производство - опаковано там за нашия пазар и по поръчка на съответната фирма, изписана на опаковката му.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 16:31 от fenyx

# 717
  • Буркина Фасо
Здравейте, отдавна не съм писала в темата. Сега видях, че Лидл плюс не работи нормално - приложението ме е изхвърлило от профила и като се опитам да вляза, не ми позволява.
Не че ми показва грешна парола, а само зарежда и нищо не се случва.
Само при мен ли е това, или и други имат проблем?
приложението ме изхвърля понякога когато правя актуализация на телефона (софтуер). иначе не, дори и да не влизам в Лидл+ с месеци. възможно е и ако си изтрила историята от браузера и не си разрешила паролите да се запазват в тел.
при мен работи и след последната актуализация. всъщност не е спирало да работи.

# 718
Нещо правят днес явно, аз получих мейл за вписване в 'ново устройство', само че на това устройство ползвам плюс-а още от началото.

# 719
Как са нещата със сервиза на уреди в лидл. Повреди ни се тостер, купуван преди година и половина. Приеха ги, издадоха ми протокол и казаха, че ако не ми се обадят от сервиза до месец, да отида да разпитам на место в магазина.. Звучи странно. Как така няма да ми се обадят. Какво мога да очаквам? За пръв път ми.

Общи условия

Активация на акаунт