Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 267
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 780
Дамски пижами вчера имаше в Изток, на Хайтов. Но хората търсеха дънки, каквито май нямаше или поне не намираха.

# 781
Пижами имаше много вчера в Лидъла на Черни връх. За тях се бях запътила, но бяха толкова тънки, и не ми хареса и материята, и не взех.

# 782
И на мен не ми харесаха пижамите. Много тънки и много шарени /само червени имаше/. Дънките бяха хубави, имаше доста, но основно малки номера до 38. Явно по-големите бяха свършили, защото намерих два чифта 46 и въпреки, че проверих чифт по чифт, моя номер нямаше.

# 783
Купон, на който пише "изтича утре", може да се ползва до края на утрешния ден, нали?

# 784
# 785
  • Sofia
Този път много постно и за мен... ПиЗ; от френската ще взема тарталети и мини еклери, ама съм разочарована, че няма шоколадовия мус.  Пресни тортелони, някаква извара "Мое, твое, наше" и компот от личи.  Омекотителя Силан ще видя като аромат дали ще ми хареса.
Хареса ми, че тахан влиза в ПА. Не си падам много по универсалните неща, иначе и на Формила бих се зарадвала. Wink
В проложението в секция - "Ниски цени - големи находки"  ги има 3те вида лепилото.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 11:01 от Morena

# 786
Каква е тази спортна вода, подсладена ли е?

Върнаха ми парите за прасковите, знаели за проблема, цялата партида е изтеглена. Притеснява ме да не са обработвани с химикал, не ми беше добре след като изядох една, на мен не ми понася химия.
Изми ли я добре и след това махна ли обвивката?
За мен др седница почти нищо..  пица 3бр моцарела, може би буркан капия да има, а от петък дюнера за проба.

# 787
от кога на прасковите трябва да им се маха обвивката, ако имате предвид обелката?

# 788
Подарявам

# 789
от кога на прасковите трябва да им се маха обвивката, ако имате предвид обелката?
От както свят съществува?

# 790
Дидиту, измих я много старателно, не съм я белила. Праскови беля, ако ще ги консервирам или за готвен десерт, за директна консумация - не. И освен това гниенето беше най-силно в сърцевината, беленето не би помогнало.

# 791
  • Бургас
Каква е тази спортна вода, подсладена ли е?
Не, изворна мисля че пишеше на етикета, със спортен накрайник за пиене, 750мл, Saguaro. Имах купон за нея и само на картинката там я видях, но нито сега я имаше, нито имам спомен да съм я виждала в асортимента.

# 792
От както свят съществува?

Откакто свят светува не сме били свидетели какво се случва, но аз за 32 години нито веднъж не съм виждала човек да си бели прасковата преди директна консумация Simple Smile Да се мият старателно - да.

# 793
Благодаря, Брадата, ще я търся по магазините. Само подсладени намирам, много гадни.

# 794
  • Sofia
ММ и щерката ги мотаеха тия води (спортна ли каква е...)... доколкото разбрах е с лек вкус, но дали е и сладка... не би трябвало мисля, че отива далече от вода...

Общи условия

Активация на акаунт