Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 185
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 900
Ходих да се бия за якета - намерих едно за момъка - 152 р-р и предвидливо изкарвам старото от чантата да го наложа ( 146 р-р пак от Лидл) ..еми то няма и 1 пръст разлика ....не става демек ...естествено в 8:15 тъмносиньо 158 р-р нямаше Sad Sad . Една леля му се чудеше на едно - дали да го взима ,дали да не го взима , ама не ми се чакаше да се накуми и назвъни по телефоните дали щяло или нямало да стане .....
Я кажете къде е вероятно да има останали повечко - имам път към Сточна гара , като мога да мина пътьом от някой и друг ..но се сещам на Слатина и на Искърско ...има ли смисъл да минавам през там или са много оборотни и не се задържа дълго желана стока ?

Ринг мол

# 901

Моля за мнение на сос за паста в буркан 400гр.с босилек от днес в брошура на 4стр. За 1,95лв.?Евентуално как го приготвяте към спагети те?

На тоя сос най-хубавото му е  бурканчето. Нищо по-различно от чистите консерви. Босилекът ми е доста натрапчив. Иначе го слагам на пица и макарони в мултикукъра, колкото да го използвам, че позаредихме. Има по-евтини доматени консерви, които вършат същата работа. И е доста кисел, поне за моя вкус. Винаги добавям и захар.

# 902
  • Варна
Купих яке за половинката. Ще видя дали ще му стане или ще връщам. Иначе ето голямо лидълско намаление Joy

# 903
Мисля да намина днес до Лидл, но … за чери доматчета.

# 904
  • Sofia
Иначе ето голямо лидълско намаление Joy
Скрит текст:
Това е толкова куриозно... излагация  направо. Нямаше да си чешем езиците тук, ако си беше просто 45лв, пък то... голям келепир...

# 905
Подарявам:
Скрит текст:

# 906
  • Sofia
Мисля да намина днес до Лидл, но … за чери доматчета.
Аз взех вчера, някакви бг - в картонена... тарелка - червени и жълти - 400г/3.30лв

О, Мики, специално за теб, ако не си видяла де... Simple Smile

# 907
  • София
От чери доматите жълтите, продълговати ги обожавам. На тъмно червените ципата им е дебела, иначе са вкусни. От червените чери донатчета предпочитам продълговатите пред кръглите.

# 908
  • София
Кой френски макарони хвалехте, или никои не стават?

# 909
  • In transit
Моренка, благодаря ти. Hug Видях и аз днес, че са заредили...ама що ме излъга оная служителка не разбрах....

Минах скромно днес, с едно меко френско сирене (дано не е много миризливо) и една връзка праз. Щях да гледам за френско вино и забравих...нищо, утре пак.

Чери домати шарени, в кофички (испански) имаше миналата седмица по левче, за 250г. Днес не видях никакви намалени.

Забелязвам, че колкото повече се вдигат цените, толкова по-малко пари оставям в магазините. Минах през Лидл и Била и сметките ми бяха по 5-6лв. Grinning

# 910
Соса за спагети и у нас не се харесва. Пробвахме веднъж и не повторихме. Кисел, леко лютив, без да пише на етикета.
От макароните харесваме замразените.
За пореден път Лидл ме учудват с политиката им за купони. Купих си батерия преди две седмици или три, не си спомням точно, днес ми дали купон с отстъпка точно за тази батерия. Странно ми е и нелогично.

# 911
ами, Мики, нормално. май всички вече повече си правим сметката и като тоалн харчим по-малко по тези вериги. аз лично се опитвам сериозно да ограничавам лигавщините.
Скрит текст:
днес направих голям удар сутринта в била - пуешко бутче реално на -70 процента и намален бут. та за 2 кила и половина месо платих към 12 лв.

# 912
Купих яке за половинката. Ще видя дали ще му стане или ще връщам. Иначе ето голямо лидълско намаление Joy

Или управителят е спал, или си е чиста подигравка. Подозирам, че е първото. Wink Иначе ще е голяма антиреклама на магазина.
тара 2, моля за купона с батерията Blush Трябва да купувам 3 броя, но и 1 да е намален, ще е супер. Simple Smile

# 913
тара 2, моля за купона с батерията Blush Трябва да купувам 3 броя, но и 1 да е намален, ще е супер. Simple Smile
Чакам една приятелка да обсъди с мъжа си довечера искат ли го. Свободен ли е, ще ти пиша.

# 914
  • София
Може да ви е  смешно, но .... защо са ни различни купоните, които получаваме? За подаряването прочетох как става.
Искам да подаря 2 купона за краве масло Родна стряха и фъстъчено масло, но от GSM  не мога да ги пусна като скрит текст...

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 15:54 от emy_emy

Общи условия

Активация на акаунт