Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 208
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Нещо съм пропеснала - бях гледала дифузер за арома масла, но явно е било в предишната брошура.?Мина ли?
Хубав ли е като цяло дифузера, да го търся ли?

Пулверизаторът е в събота 1 октомври 32 лв. От 2.10 ще бъде 40 лв.
ООО супер, мисла да взема.
Някъде четох, че лидълските много бръмчели. Вярно ли е?
Овлажнават ли допълнително въздуха? Аз не искам допълнително овлажнение.
Като цяло хубави ли са или да си търся по-скъп от някъде другаде?

# 1 021
  • София
Овлажнява, основното му е да овлажнява, а добавка на масла е второстепенна функция.
Друга машинка ти трябва, но не знам как се казва 😐 Тя май нагрява леко и постепенно изпарява маслото.

# 1 022
Тази с изпарителя, ако се ползва често, ще бърка в джоба постоянно - доста ток харчи. А идва скъп отоплителни сезон.

# 1 023
Ние имаме у нас и изпарител(пулверизатор) и дифузер. Изпарителя е от Лидл - на silvercrest, дифузера от аптека съм го купувала.
Няма отражение върху сметката за ток. Плащаме една и съща сума вече няколко месеца подред.

# 1 024
Някой взе ли от тези води? Сега четох една инфлуенсърка,че нещо им станало на цялото семейство след пиене от тези води🥴,иначе били хубави на вкус
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 12:02 от Aquantica

# 1 025
Може да доведат до силен диуретичен ефект, т.е. много често ще ходите по малка нужда.
Иначе тия води за мен са боклуци с необосновано висока цена. Уж някакви минерали написани в състава. Ми то и в обикновената водс също има минерали.
Не знам коя пих май оранжева някаква, но имаше вкус на фервекс. Направо щях да повърна. А аз много мразя всички разновидности - тайлол хот, фервекс, колдрекс. От тогава не съм купувала такива води.

# 1 026
то май имаше и някакви консерванти и т.н. в тези "води".

# 1 027
И за мен са боклуци тези води. Дори не ги заглеждам, да ги купя пък съвсем не ми е минавало през акъла...нооо..хора разни.

# 1 028
  • София
Не съм купувал, но промоутъри ми подариха една. Имаше и кофеин вътре. На вкус ми беше ОК.
Не бих купил, цената ми е висока за вода. Витамини и минерали си набавям с добавки. Стойностите в тези види са толкова ниски, че не вярвам да има какъвто и да е положителен или отрицателен ефект. Просто скъпа вода.

# 1 029
Подарявам купон за лютеница от рулетката, както и луканка смядовска с 1 лв отстъпка.

Скрит текст:

# 1 030
  • Пловдив
Подарявам купон за лютеница от рулетката, както и луканка смядовска с 1 лв отстъпка.

Скрит текст:
може ли на мен? Simple Smile лютеницата.

# 1 031
  • Перник
Някой взе ли от тези води? Сега четох една инфлуенсърка,че нещо им станало на цялото семейство след пиене от тези води🥴,иначе били хубави на вкус
Скрит текст:

Купих си веднъж от любопитство, май оранжевката. Няма да повторя. Дивна простотия са тия води и за мен. Подсладена и овкусена вода, която уууж съдържа някакви полезни вещества. Ама и калории покрай тях.

# 1 032
Добавете на обичайната вода малко лимонов сок и няколко листенца мента и ще имате домашна алтернатива на онова нещо, което предлагат като вода с витамини.

# 1 033
о, забравих да спомена за резила си....толкова се бях шашнала от задачи в главата си, че си тръгнах от лидл с количката. стигнах даже доста далеч. виждам една съседка и тя, шашната, ме пита накъде с тази количка. охраната, която ме познава, се спука да се хили. то и аз, де. ужас.
😅
О, и аз веднъж бях тръгнала с количката към спирката да хващам автобус.😆 Но се сетих, че няма да мога да я кача в автобуса, преди да стигна до спирката...🤣

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 15:20 от dolce miele

# 1 034
  • София
Моля за помощ - дали  свинската мас е в постоянния асортимент??

Общи условия

Активация на акаунт