Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 154
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Sofia
Заредих си фъстъчено масло с купона, ама едва сега разбрах, че е в ПА.
И манго заредих. Доволна съм.
А сутринта обърках отвора на бурканчето с джинджифила и сега ям пикантно мюсли. Simple Smile

# 1 036
Моля за помощ - дали  свинската мас е в постоянния асортимент??
Да

# 1 037
  • Sofia
Моля за помощ - дали  свинската мас е в постоянния асортимент??
Да
Лятно време липсва (и фурмите така, колкото и да не схващам логиката Wink ). Не съм заглеждала дали я има сега.

# 1 038
От известно време свинската мас е в постоянен асортимент, обаче цената и' все нагоре върви.

# 1 039
  • Sofia
От известно време свинската мас е в постоянен асортимент, обаче цената и' все нагоре върви.
И шок. кувертюр го гледам така... стоя си на старата цена доста време и сега сякаш ще наваксват.

# 1 040
  • София
Много благодаря. Ще отида още днес да взема.

Скрит текст:
Ще правя домашен сапун

# 1 041
  • София
Някой спечели ли лаптоп? При мен нищо с 3 участия. Ще видя днешното после...
Търся безкофеиново кафе, това от брошурата бива ли?

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 18:28 от Starrydream

# 1 042
Хрис,имай предвид че маста в Лидл съдържа лук!

# 1 043
  • Пловдив
Някой купи ли от мелничките с подправки? Какви подправки има в тях?

# 1 044
  • София
Миналият месец от Лидл купих чаршаф с ластик. Оказа се страхотен!  Изхвърлих опаковката, а искам да следя когато пуснат отново, да купя 2-3 броя.
Някой има ли снимка на опаковката на тези чаршафи? Аз не се сетих тогава да снимам.
Мисля, че ги пуснаха заедно със спалните комплекти от сатениран памук.

# 1 045
Все се заричам, но този път май ще го направя и ще спра да ходя в тая скапана верига. От нещата с купон масло няма, фъстъци няма, ядки със сушени плодове няма, кисело мляко няма. Но, о, о, да, от рулетката ми се падна каквоооо - тоооочно така, кииииисело мляко. И в други магазини има липси, факт, но в Лидл буквално се подиграват с хората. Не, че ще накривя на някой нещо, но поне пред себе си ще спра да се чувствам като абсолютен прошляк, който позволява да се гаврят с него за няколко лева по-малка сметка. Излях се, извинете ме Flowers Tulip

# 1 046
Миналият месец от Лидл купих чаршаф с ластик. Оказа се страхотен!  Изхвърлих опаковката, а искам да следя когато пуснат отново, да купя 2-3 броя.
Някой има ли снимка на опаковката на тези чаршафи? Аз не се сетих тогава да снимам.
Мисля, че ги пуснаха заедно със спалните комплекти от сатениран памук.
Ето снимки на опаковката на чаршафа с ластик.
Скрит текст:

Подарявам купон от рулетката - за фини точени кори за баница:
Скрит текст:

Купона е подарен.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 22:32 от Viara T

# 1 047
  • Sofia
Някой има ли снимка на опаковката на тези чаршафи? Аз не се сетих тогава да снимам ...
Имаше снимка тогава, ако поровиш...

# 1 048
  • София
Viara T, благодаря за снимката, но май беше друг чаршаф.
Морена, ще потърся през почивните дни.

# 1 049
  • In transit
о, забравих да спомена за резила си....толкова се бях шашнала от задачи в главата си, че си тръгнах от лидл с количката. стигнах даже доста далеч. виждам една съседка и тя, шашната, ме пита накъде с тази количка. охраната, която ме познава, се спука да се хили. то и аз, де. ужас.
Хахаха, не съм сама значи. Отидох днес за френско розе, че ми хареса (това е тумбестата бутилка) и гледам няма...ядосах се и звъннах на ММ да купи по път от един друг филиал. Отивам на касата с една туба зехтин (другите неща в чантата ми) и в този момент ММ ми звънна да уточним кое е виното и колко да ми вземе. Плащам зехтина и се чудя, що толкова малко пари ми взеха... и усещам, че торбата ми тежи и не съм сложила всичко на лентата. Blush Умрях от срям...извиних се на младежа и ги извадих да ги платя. А той ме изгледа много странно. Стана ми тъпо, все едно съм искала да ги открадна, а в последния момент съм размислила. Grinning Ама пусто заради едно вино, но пък сега съм спокойна, че има какво да пия... Joy

Някой купи ли от мелничките с подправки? Какви подправки има в тях?
Видях, че има провансалска, микс от пипери и някаква дето приличаше на вегета.

Общи условия

Активация на акаунт