Лидл 167 - септемврийски очаквания

• 85 063
  • 1 249
  •   1
Отговори
# 1 200
Направо ми идеше да се разрева на касата на Лидл. В някоя грешна тема съм си написала оплакването, че в 9.30 няма сурови ядки. Пиша го и тук. Пълна идиотия !
Взех мляко на родна стряха. Грешното съм взела. Взех плодова извара, не съм уцелила бройката. Хора, в 11 клас не съм чела толкова, колкото чета купоните на Лидл. На маймуни ни направиха!
В страни от тая тъпотия искам да изкажа благодарност на всички дами, които са ми предоставили купоните си, когато съм помолила!

# 1 201
  • София
От пържените фъстъци няма. Охраната ми каза, че такава им е политиката. Като нещо е с купон, го скриват. Като изтече офертата, го вадят.
Да, само че аз в Лидл вече без купон не пазарувам. Ходя в други магазини.

# 1 202
При нас имаше от пържените фъстъци. От всичко с купони имаше. Без суровите ядки. Ама както писах, ни изварата уцелих, ни киселото мляко

# 1 203
Някой да си купи белия арома дифузер днес? Пуснах го и си работи, сменя си цветовете, но светлината му е трептяща и не знам това нормално ли е?

# 1 204
Аз взех сурови ядки вчера - при нас имаше доста, както и кашу (също взех). Този купон за пържените фъстъци ми се появи, след като приключих с пазаруването - много странно, излезе най-отгоре.

# 1 205
  • София
Скрит текст:
Много се радвам за чаршафите с ластик от сатениран памук. Точно за тях питах преди няколко дни.
Дано да има от хартията за автомобили. Все не успявам да купя от нея.
От почистващите препарати ще купя
Отдавна не я зареждат.

Ха, затова не я намирам когато пускат неща за автомобила. Sad

# 1 206
  • Sofia
От пържените фъстъци няма. Охраната ми каза, че такава им е политиката. Като нещо е с купон, го скриват. Като изтече офертата, го вадят.
Че то това го знаем... и охраната може от нас да е разбрала.  Simple Smile
Аз взех от тия фъстъци... ама питах, щото не изглеждат като на снимката от купона... на него са вакуумирани, а реално не са и това ме подведе, та като ми посочи служител...  иначе надписите са същите, ама аз търсех  вакуумирани и не се зачетох ...

# 1 207
Вчера направо ги изкупуваха в пепко касиерките се майтапиха че лидъл им е нАправил реклама..

# 1 208
Подарявам купон за точени кори от рулетката.
Скрит текст:
Взех за проба чоризото от тази брошура ХХЛ- много ми допадна, днес отидох да търся още, но беше свършило.

# 1 209
  • софия
Може и да сте писали, но съм пропуснала - пак са се появили пуканите люти чушки. Ако не за друго, за тях ще започна да ходя ежеседмично. Много ги обичаме.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 17:52 от zvаnchе

# 1 210
  • София
Подарявам Relieved

Скрит текст:

# 1 211
Скумрията от Лидл хубава ли е?

# 1 212
Аз пък открих всичко набелязано днес в Лидл в Ринг мол. Кисело мляко с купони, масло, въпросните фъстъци, фъстъчено масло, масло Родна стряха, газирана вода 4+2, замразените пици, че дори и този формил от брошурата. Доволна съм, не очаквах.  Но и аз се потресох от цените на зеленчуците. И то на сезонните такива Rolling Eyes Няма да ги мисля лидлци, но то поне да бяха по-качествени от в другите вериги, а то... същото.

# 1 213
Фъстъци няма, безкофеиново няма ..Ами и парички за Лидл тогава няма Joy

# 1 214
Исках извара, ама нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт