Кралски работи и клюки - септември 2022

• 235 901
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 180
Много е грозен панталонът на Мегън, прическата и също. Иначе в лице ми харесва.

# 181
  • Някъде там
Много хубава инциатива по случай юбилея си следващата година, организира Матилде. Под мотото "Заедно в движение за менталното здраве", тя кара  велосипед заедно с хора и организации занимаващи се с ментално здраве, за да насърчи хората да спортуват.
Това е втората колоездачна обиколка. Провежда се в провинция Източна Фландрия.

# 182
Честит първи учебен ден! Сериозна част от родителите си отдъхнаха 😅 Хубави снимки, но не мога да кажа същото за цвета на роклята.

# 183
  • Sofia
Децата са прекрасни!
Роклята на Кейт по-скоро не ми харесва. Сигурно се цели да е по-обикновена, предвид че просто води децата на училище, но тая дължина е никаква, не ми стои добре.

# 184
На тази снимка не мислите ли, че има коремче?

Роклята си е грозна.
А вятърът на последната май духа странно. Вее сакото на Уилям в една посока, нейните коси в друга? Английски вятър... 😁

# 185
  • Истински се вижда само със сърцето.
Униформите на предишното училище бяха по-хубави.
Шарлът е с лятна униформа като гледам, не с официалната, а при тях общото с официалната е само, че е основния цвят на училището. Например ако дъщеря ми беше отишла с такава вчера, разликата ще да е, че нашият цвят е зелен.
В кое училище започнаха сега?

# 186
  • София
Роклята има неща като платка около таза. В интерес на истината този цвят ѝ отива. Корем не виждам аз изобщо.
Нито униформите ми харесват, него идеята децата да са като от миналия век сресани и натъкмени винаги. Обувките им са грозни.

# 187
На мен роклята ми харесва Simple Smile ама аз и точки обичам о кафяво.
Обаче снимките все едно са от кампания, целяща да мотивира родителите да пуснат децата си на училище Simple Smile

# 188
  • Истински се вижда само със сърцето.
Нищо лошо няма в униформите,  така на снимки може да ви е странно, но на живо не е така и са улеснение поне според мен за родителите.

Роклята на Катрин ми харесва, без цвета.

# 189
Сори, но и на мен са ми грозни униформите. Не е от снимката, просто са такива.

# 190
Погледите на Луи са един път. Grinning
Обратно на общия хор, ще кажа, че мен роклята и начинът, по който стои на Кейт, ми харесва. Blush

Грозни, красиви, униформите наистина са улеснение.
За децата също.
Относно обувките- обикновено в магазина за униформи за съответното училище се предлагат и обувки към тях, които не са задължителен избор, но обикновено са най- логичният такъв.
Скрит текст:
В едно от училищата, посещавани от моите деца (не в ЮК, но такова с униформи), имаше и униформени ластици за коса. Грозни, но дъщерята настоя именно от тях да купим и си ги ползва до последно.

# 191
За мен пък са нормални униформите. Ми, униформи 😁 Какви да бъдат!
Изглеждат нормални, удобни, от хубави, естествени материи. Не крещят за социалния статус на децата, не, че са с различен статус децата точно там...
Традициите така се създават и поддържат. Ризката, роклята, късите чорапки, дори вратовръзката при големите.
Друго ми е интересно намен - какви ученици са въпросните три деца. Ама наистина 😉
Не, че някога ще разберем.

# 192
Оооо, и при малките има вратовръзки. Но те са част от "зимните сетове" обикновено.

# 193
Погледите на Луи са един път. Grinning
Обратно на общия хор, ще кажа, че мен роклята и начинът, по който стои на Кейт, ми харесва. Blush

Грозни, красиви, униформите наистина са улеснение.
За децата също.
Относно обувките- обикновено в магазина за униформи за съответното училище се предлагат и обувки към тях, които не са задължителен избор, но обикновено са най- логичният такъв.
Скрит текст:
В едно от училищата, посещавани от моите деца (не в ЮК, но такова с униформи), имаше и униформени ластици за коса. Грозни, но дъщерята настоя именно от тях да купим и си ги ползва до последно.
И униформите, и роклята (или пола с риза) ми харесват цвят и точки, само малко ме дразни тази платка. Ако си беше с коланче по средата, щеше да ми харесва повече Simple Smile
Не очакваме да са с тоалети като за официално кралско събитие, та всичко си ми е по мярка Simple Smile

# 194
Удобна, ежедневна рокля. Кейт не е там, за да изпъква, има си друго време и място.

Много хубаво й правят косата на Шарлот:

Спамежлива е и посяга към баща си

Луи расте като гъба:

Общи условия

Активация на акаунт