Кралски работи и клюки - септември 2022

• 235 960
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Кралицата е трябвало да има някакъв ангажимент, който е отменен, защото лекарите са и препоръчали да си почива.

Да попитам Кембрийджови в новото жилище ли са вече и децата в някои училище около Уиндзор ли са?

# 211
Току що четох,че Уилям и Кейт пътуват за Балморал.В английските групи,в които участвам хората са разтревожени.

# 212
  • Down south
Току що четох,че Уилям и Кейт пътуват за Балморал.В английските групи,в които участвам хората са разтревожени.
И тук, от другата страна на океана е BREAKING NEWS Cry

# 213
Ан и семейство са в Балморал, а Андрю пътува натам.
Софи и Едуард също.

Изявлението на новата министър-председателка:

# 214
Значи е официално. Мисля, че ще се закрепи, Филип го крепиха до 99 години, няколко пъти влизаше в болницата. 96 не са малко, но последно бабет изглеждаше що-годе добре, според мен ще успее да се възстанови.

# 215
  • Истински се вижда само със сърцето.
Не са добри новините, по това което се съобщава и случва.

# 216
Според мен са отменили някакъв ангажимент неин днес и затова са пуснали такова изявление.
Така или иначе е време да спре с официалните ангажименти, та  дано подготвят почвата за това.

# 217
  • Разпиляна във въображението
Но чак думи и от Лиз Тръс, ако бе просто отмяна на една среща?

# 218
Не помня последните месеци когато Кралицата пропускаше ангажименти по препоръка на доктори ,министър председателя ,да е правил изявление ( поправете ме ако бъркам)
Дано и този път успее да се възстанови.
Нека Господ бъде с Кралица Елизабет!

# 219
  • София
Според BBC всичките ѝ деца ( Андрю включително, някой пита изрично за него) са там или пътуват към замъка. Пишат, че събирането на семейството в Бламорал дава повод за притеснения.

# 220
Щом всички са се запътили натам, а и с оглед изявлението на прайм министъра, явно нещата са сериозни. Хари и той трябва да отиде.

# 221
  • Някъде там
Отиват и Хари и Меган.

# 222
Ами аз пък се надявам да е много шум за нищо.

# 223
  • Някъде там
Ами аз пък се надявам да е много шум за нищо.
Аз също.
Дано е добре, жената и да си има още дни.

# 224
  • София
Здравейте.
Тъкмо прочетох новината и идвам да видя какво сте писали тук.
Според мен, щом всички отиват натам, нещата може и да са наистина лоши, но да не се коментира, докато не се събере цялото семейство и не се уточнят подробностите. Дано не съм права де, но предвид и изявлението на праим министъра, а и всички тръгнаха натам.....

Общи условия

Активация на акаунт