Кралски работи и клюки - септември 2022

• 235 967
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 225
Мои приятели там твърдят, че вероятно вече е починала. Всички програми на телевизиите са сменени до 18 часа, репортерите се преобличат в черно и т.н

# 226
Тя ако е толкова зле няма всички да пътуват натам, а ще са я транспортирали в болница. Освен ако наистина е починала.

# 227
Лоши новини. Дано има още дни. Тя е цяла една епоха

# 228
За мен е   отпаднала нуждата от болница, най-вероятно се събират да оповестят новината.

# 229
И аз видях новината.
И аз си мисля, че не са добре нещата.
Интересни времена предстоят, ако наистина е починала. Колкото и да е възрастен един човек, такъв момент, макар и не неочакван, винаги е тежък за близките, а убедена съм, че и за доста други хора в този случай.

# 230
  • Разпиляна във въображението
Все някога този момент ще настъпи. Животът й е... пълен.

# 231
Не са чак толкова черни нещата според мен. Сега чета в една медия, че в момента се чувствала комфортно в Балморал, но лекарите препоръчали да остане под медицинско наблюдение.

# 232
Има снимка на Чарлз, не изглежда добре.
Вече има излявления от всеки политици, включително опозицията.

# 233
И аз мисля, че тъпата 2022 г взема поредната си жертва.  Най-вероятно вече е починала и предвид важността на събитието ще се съберат всички преди да го обявят.
Жалко, отиват си няколко епохи накуп.

# 234
96 години, какво очаквате!
Щом семейството се изтегля натам, нищо чудно вече да са прозвучали кодовите думи.
Неприятно начало за новия министър-председател.

# 235
  • София
Тази ли?

# 236
Щом се събират всички си мисля, че няма да са добре нещата, но все пак е на 96 години, дай боже всекиму да доживее толкова.

# 237
В българските медии не намирам нищо по този въпрос. Ако беше толкова сериозно и при нас щеше да се чуе, ми се струва. Ако остане ред, ще ровна и в чуждестранните.

# 238
  • Русе, у дома
По sky news си е breaking news.
Сериозни са нещата, явно подготовка за новината.

# 239
Дано баба Бети да има още дни напред Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт