Кралски работи и клюки - септември 2022

• 235 979
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 2 565
  • София
Скиптърът не е чупен, как ще го чупят. Вероятно ще отиде при Чарлз на коронацията му.
Счупи се палката на Главата на домакинството на Кралицата. Lord Chamberlain си е изпълнил дълга към Нейно височество и неговата wand ще бъде погребана с Кралицата.

# 2 566
В момента по Viasat History  дават филм за Елизабет "Запазване на короната".

# 2 567
  • Там,където се събуждам щастлива.
Много историци се надяват Кралицата да е имала дневници, защото единствено там би могло да се прочете какво й е било мнението за различни важни въпроси.

# 2 568
Уникално красиво и същевременно тъжно. Сбогом Елизабет! Една велика епоха!
Her Majesty’s Piper plays a lament
https://twitter.com/royalfamily/status/1571900892336603138?s=46& … Bj55YbpNtjWKCN8Yg
Надявам се на една пищна коронация догодина.

# 2 569
И да има дневници, никога няма да видят бял свят. Никога.

# 2 570
  • София
Всичко беше хем тъжно, хем величествено, както подобава за такъв монарх. Елизабет оставя ярка диря, сега е ред на тези след нея (Чарлз главно, засега) да поемат тежестта, да изпълняват дълга си с достойнство и да продължат наследството на монархията. Вярвам, че ще се справят.

# 2 571
  • София
И аз се съмнявам да покажат дневниците, поне сегашните налични наследници.
След 200 години може 🤣
Много беше въздействащо всичко днес, особено процесията с гайдите.
Катрин е много красива на снимката по-нагоре.

# 2 572
  • Русе, у дома
Уж гледах и четох наред, но да питам и аз...
Празното място в църквата в Уиндзор защо беше оставено, точно до Едуард...?
Дали някъде е обяснено.
Изтървах гайдата, отивам да я трърся...
Допълвам: https://www.youtube.com/watch?v=dhFjwz3zF5Y&ab_channel=SkyNews

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 22:22 от barfly

# 2 573
  • Великобритания
Такива коментари и аз прочетох , че не е наистина колко злоба и завист има в хората , изтрих дори приятели , които не очаквах толкова просташки изказвания , Не съм голям фен на роялите , но не мога да се пречупя и дори да си ги помисля ..
Както и да е .. Леко да и на Лилибет , там заедно с Филип , да гледат отгоре как се справя потомството , дано имат много поводи за гордост
Лично аз много се радвам за Чарлз, толкова чакан и толкова изстрадан момент ..Дано доживеем и видим и Уилям , а после и Джордж .. Само да сме живи и здрави всички

# 2 574
Те даже май бяха две места празни. Първите две, или е имало и други празни? А Чарлз беше на втори ред.

Що го четете този ФБ въобще.

# 2 575
Ох, горе на снимката с Кейт ми се стори, че е Трюдо и се сетих за тази снимка от посещението в Канада и коментара към нея, смях се тогава на чувството за хумор.

"Когато си женена за принц, но се срещнеш с Джъстин Трюдо" Simple Smile
Горе май не е той, де, като гледам има брада.

# 2 576
  • Там,където се събуждам щастлива.
Не се знае за дневниците. 😎

Има във Фейса мнение на Иво Сиромахов по повод днешния ден. Много точно казано за реакциите на сънародниците.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 21:46 от Kalinka

# 2 577
Някой има ли линк от момента в който спускат кофчега?
Много туржрствена, тъжна и въздействащи бе цялата церемония. Светъл път на Нейно Величество Елизабет II!

# 2 578
На частна церемония тази вечер в Ундзор кралицата ще бъде положена заедно с принц Филип до баща и крал Джордж VI, майка и Елизабет Кралицата майка и сестра и принцеса Маргарет.

# 2 579
  • Истински се вижда само със сърцето.
Страхотни снимки от днес https://www.bbc.co.uk/news/resources/idt-2d82cfba-f5ea-4072-ba5e-32c28c749a55

Общи условия

Активация на акаунт