Кралски работи и клюки - септември 2022

• 235 982
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 2 550
  • София
Във Фейсбук коментарите са отчайващи... Радвам се, че попаднах на тази тема, благодарности към всички, които споделяха всякаква информация и прилично изразяваха положителни и отрицателни мнения. Всички се справиха перфектно, сигурно и кралицата би била горда. Достойно изпращане, особено на финала със спускането на ковчега и гайдата. Дано Чарлз и останалите да управляват успешно и достойно.
Настръхнах с отдалечаването на гайдарят. Все едно тя си замина официално пред всички.

# 2 551
  • Там,където се събуждам щастлива.
В момента върви при нас едно предаване, където режисьор обяснява защо различни кадри на ББС са гениални. Даде им 10 (по нашата десетобална система).

# 2 552
  • София
Да почива в мир кралица Елизабет II. Аз ще я запомня в този вид:

Чест и почитания за всички служители на дворците, военни и други участващи в този гранзиозен поклон към забележителна жена.
Особена почит за носещите ковчега - в края всички бяха изпотени, но сигурна съм, си отдъхнаха от напрежението, не толкова от натоварването.

# 2 553
  • София
Аз ще я запомня пъстра и цветна!

# 2 554
Този жезъл, дето го счупиха, чета, че е бил на човека, който го счупи. Пише Lord of chamberlain.

Сигурно е качвана, но много ми хареса - Софи успокоява Джордж.

# 2 555
  • София
Малко досадно, но ето видеоклип с отнемането на регалиите и чупенето на жезъла.

И между другото дадоха как две от любимите коргита на кралицата Муик и Санди очакваха процесията, носеща ковчега й до параклиса в замъка Уиндзор.

# 2 556
  • в сърцето на един мъж...
Разкошна служба, невероятно изпълнена, с много уважение и почит. Сбогом на Лилибет, оставя ярка следа!

# 2 557
  • Пловдив
Всичко беше много зрелищно, наистина е невероятно ,че ние бяхме свидетели на такъв исторически момент. Дано вече Кралицата почива в мир. Семейството ще получи своя последен момент в които да си вземат довиждане.
От кралското семейство бяха много хубави.
Коментарите от фейсбук са просто потресаващи, но добре ,че тук сме се събрали интелигентни хора, надявам се и за напред тона в групата да бъде така.

# 2 558
  • София
И аз се отчайвам от коментарите. Днес ми се появява публикация за Кралицата(мисля, че от БТВ) и преобладаваха хилещи личица. А за коментарите, просто отвратителни бяха. Когато някого не го интересува дадена новина, просто подминава публикацията, а не спира, за да коментира.
Бях на работа и не можах да проследя цялата "церемония", само ви четях от време на време. Сега ще се опитам да намеря това с гайдата.

# 2 559
Всички са много елегантни:

# 2 560
Като историк мога да кажа, че мястото на Елизабет винаги ще бъде сред великите личности на 20 и 21 век. История в едно име.

Да почива в мир!

# 2 561
Аз докато търсех гайдата, прочетох, че това е личният й гайдар, който я е будел почти всяка сутрин, по нейно желание, де Simple Smile
После се сетих, че май и друг път се е споменавало в темата или съм го чела някъде, ама ми струва доста стресиращо Simple Smile

# 2 562

Да ви кажа, не виждам поводи за сватби и кръщанета в английския двор.
Все пак има и други кралски фамилии, АК не да единствени в света.

# 2 563
Гайдаря отпуска не бил ползвал. Всеки ден свирел сутрин, всеки.

# 2 564
Още снимки от приема:

И линк към всички снимки от приема: https://www.flickr.com/photos/foreignoffice/page1

Общи условия

Активация на акаунт