Кралски работи и клюки - септември 2022

• 235 877
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 2 805
Скрит текст:
Това коментирано ли е за Рания?
https://www.viewsofia.com/article/53273/Kralitsa-Raniya-i-dvetey … Dgh1C9cPT7Mz6TLnk

Видях го в Компроматната тема.
Не, заради Бети и траура.
Само снимка на тоалета на Рания  някой беше сложил, не и инфо на какво събитие е и с кого.
Флиртуват 😉😄
Готини са.
Франсе! Галантен! Флиртува, разбира се! Heart Eyes

# 2 806
Мерси, Deni-meni, не бях скролнала достатъчно, някоя реклама ме е финтирала, че съм стигнала края Simple Smile
Втората рокля беше пусната в темата, аз там висящия колан бих махнала.

# 2 807
И на мен ми дотегна цялото 10-т дневно поклонение, както и самото погребение. Накрая дори изпълнението на гайда не ме трогна, да не говорим за всичките им почести и т.н. Твърде дълго продължи всичко.

Рания е разкошна. 😍

# 2 808
  • Някъде там
Deni-meni съгласна.
Другия за които говорят е този, но той е от годишнината на детския музей в Йордания.

Срещата между Макрон и семейството на Абдула е по повод предстоящо сътрудничество между двете държави в областта на сигурността иконимиката.

# 2 809
Това коментирано ли е за Рания?
https://www.viewsofia.com/article/53273/Kralitsa-Raniya-i-dvetey … Dgh1C9cPT7Mz6TLnk

Видях го в Компроматната тема.
Първата рокля - не. Прекалено натруфена ми идва. А в горната част сякаш с хавлията след баня се е овързала.
Второто не е ли риза и пола?

Макрон бил хубав мъж, бе 🤨 Едва сега го осъзнах.
Само по-височък да беше. Като Хари... 🤣

# 2 810
Отстрани бяло-синята рокля на Рания ми харесва повече, Някак си тук коланчето се слива, отпред стои странно.
Но пък може би коланчето се завързва отзад като панделка, а тя така да го носи или дори отпред да се зaвързва класически, но на нея да не й харесва?

# 2 811
  • Някъде там
Риза и пола са били.

А тази синята в оригинал е по хубава.

Снощи на наградите.

Не знам защо, но Иман и започва да ми харесва много повече от майка си. А Рания беше тази заради която се запалих по КС. Не само като визия, а като работа и ангажиментите и каузи.

# 2 812
Съгласна съм, оригиналът на синята е по-хубав и за по-млада жена. Не ме бийте, моля. Тя така не може, освен всичко все пак мъжът й е мюсюлмански монарх. Но пусто желание за ексцентричност.

# 2 813
Иман доста по-дребна изглеждаше от майка си на снимките горе. Дали наистина имат такава разлика?
С нещо друго трябвало да я съчетае тази плисирана пола Рания, щеше да е супер

# 2 814
Бяло-синята рокля на Рания ми е голямо - не.
Назад имаше и една рокля в цвят тиква, която също не ми допадна. Всичко останало е супер, тя рядко има неуспешни тоалети.

Хубавата Марта-Луиз е рожденичка днес:

# 2 815
  • Някъде там
Ули, Иман  си е по-дребна, но и Рания винаги е на много високи токове.
Дени, боя не е по протокол.😄 Но си права.

Ризата от наградите снощи много ми харесва и блузата от срещата на Конкордия. Нямам търпение вече за сватбите, но ще си почакаме.
Много хубава рожденичката.
Тя дали ще има публична сватба, как мислите ?

# 2 816
Ех,Рания си е Рания! Аз май не помня някога да не ми е харесвала! Икона!
На мен си ми е мъчно за баба Бети. Но животът е за живите!
Та да разведрим малко,харесва ли ви майор Томпсън?

https://youtu.be/PcioW47b2f4

# 2 817
...
Та да разведрим малко,харесва ли ви майор Томпсън?

https://youtu.be/PcioW47b2f4
На мен ми харесва 😀
Представителен, ръстовит, внушителен, силен мъж. Във физиономията също го бива. По прочетеното, и откъм акъл не е обиден... Одобрявам 😉
Не можах да го идентифицирам, но май около 40така някъде 😉

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 19:10 от птица

# 2 818
Симпатяга е Джонката Grinning

# 2 819
  • Разпиляна във въображението
И аз отскоро съм му фенка - откакто го видях с шотландската поличка при пристигането на Чарлз и Камила в Шотландия за бдението.

Принцът и Принцесата на Уелс се срещат с доброволци и оперативен персонал в Windsor Guildhall, които са участвали в погребалната служба на кралица Елизабет II.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 16:18 от Miriel

Общи условия

Активация на акаунт