Кралски работи и клюки - септември 2022

• 235 851
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 2 865
Инфото видях в профил в иг че семейството се притеснявало за изтекла снимка и отдоло коментари, че засрамвала семейството.
Ето и статия . Макар, че на снимката момичето е с твърде руса коса.
https://blijned.nl/bners/34430/grote-zorgen-om-gelekte-foto-van- … nses-amalia-zien/
https://blijned.nl/bners/34975/koninklijke-familie-woedend-om-ge … malia-2743682437/
Първо, това не ми прилича на Амалия, второ от наполовина отрязана снимка, на която се вижда момиче с отворена уста, ли разбрахме, че е пийнала Kissing Heart

# 2 866
Уили, Кейт и Хари толкова пияни и заляни сме ги виждали, пък сега какви големи, скучни и отговорни хора са станали! Нека и това момиче купонясва! Сега е момента, а не на 50г! Един ден ще стане скучна кралица.

# 2 867
  • Някъде там
Съгласна съм с вас. Но със папарашки снимки на холандките винаги е имало големи драми.Дори и тук е имало жлъчни коментари. Едната пушела, другата танцувала неприлично, третата се напила... 
Все едно само те са го правили от всички млади рояли.

Мери вчера в ООН и с Байдън.

# 2 868
  • София
И в Короната бяха с тази теза, че андрю е любимото дете на Елизабет, а Ан на Филип.

В Англия още известно време ще носят черно. Колко време е предвидила Елизабет за това знае ли се? Или не е било част от планирането на погребението?
Траура в кралското семейство е до понеделник (26.09.2022 г.) включително.

# 2 869
Това е лично мнение: Мисля, че проблемът с холандката е, че тя е от малкото принцеси директни престолонаследници и затова всички се занимават с нея. Освен белгийката и испанката, май при всички останали по-известни европейски монархии директните престолонаследници са вече зрели хора на по 35+ и дори 40+ години със семейства, а на децата не обръщат чак толкова внимание.

# 2 870
  • Някъде там
Това е лично мнение: Мисля, че проблемът с холандката е, че тя е от малкото принцеси директни престолонаследници и затова всички се занимават с нея. Освен белгийката и испанката, май при всички останали по-известни европейски монархии директните престолонаследници са вече зрели хора на по 35+ и дори 40+ години със семейства, а на децата не обръщат чак толкова внимание.
Проблема според мен е прословутото споразумение. Нормалните медии ги устройва,но знаем че жълтъците не са в тази категория и че могат да бъдат много отмъстителни.
Както и си пише в статиите, че на тях не им пука много много за това споразумение. Те търсят сензация, а сесиите не са такава.

# 2 871
Как щеше да изглежда днес, компютърна възстановка.

https://www.protothema.gr/life-style/article/1287761/fotografies … an-zousan-simera/

# 2 872
  • Там,където се събуждам щастлива.
Къде е Това за Амалия?
Има отпреди време какво биха направили т.нар.juicy канали, ако се появи такова видео. От днес новина ме виждам.
Аз не съм писала, че е от вчера.
Просто на мен в иг вчера ми излезе и коментарите отдолу бяха смешни, че засрамвала семейството, което за мен е глупаво да се твърди и не виждам драма.
Затова споделих.
Ето статия, от преди 3 дни е.
https://blijned.nl/category/bners/

Не знам какъв странен сайт е това... Загуба на време да се отвори...

Статията потвърждава това, което казвам. Коментирало се е изявление на някакъв си, че ако има видео на Амалия пияна, ще го пусне въпреки забраната. Коментиралите или само заглавието са чели или не четат с разбиране. Това е съвременен проблем.

# 2 873
Любопитен факт: британското кралско семейство получи вето над определени кадри от церемонията по погребението на кралицата и те ще бъдат изрязани от бъдещи предавания. Освен това заснетия материял няма да може да се ползва в развлекателни предавания, а само в новинарски. Предполага се, че става дума за кадри, където кралските особи са дълбоко разчувствани от събитията. Който видял видял 😐

# 2 874
Ефибуш,
Не е ли сложи вето? Получи вето е все едно някой друг им е забранил нещо да правят. Доколкото разбирам, те искат да се изрежат  определени кадри.

# 2 875
# 2 876
Любопитен факт: британското кралско семейство получи вето над определени кадри от церемонията по погребението на кралицата и те ще бъдат изрязани от бъдещи предавания. Освен това заснетия материял няма да може да се ползва в развлекателни предавания, а само в новинарски. Предполага се, че става дума за кадри, където кралските особи са дълбоко разчувствани от събитията. Който видял видял 😐
Не виждам нищо лошо в тава, че са показали чувства. Все пак са хора, не машини.

# 2 877
# 2 878
Това е изключително интересна и едновременно с това доста показателна новина.

# 2 879
  • София
Виж ти….споменават ли кои кадри?

Общи условия

Активация на акаунт