Кралски работи и клюки - септември 2022

• 235 844
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 2 850
Летисия е много елегантна жена. Роклята дали е на испански дизайнер? Много добре е съчетана с обувките.
Възхищавам й се.

# 2 851
  • Някъде там
Летисия е много елегантна жена. Роклята дали е на испански дизайнер? Много добре е съчетана с обувките.
Възхищавам й се.
Каролина Ерера е роклята. Носи я за втори път.

# 2 852
Някой знае ли, Андрю с какъв предтекст е искал да измести Чарлз от кралския стол !?

# 2 853
Кога го е искал това? Той е само за там с неговите истории.

# 2 854
Отдавна чета в Темата и имаше изказвания преди време, че не се харесват двамата братя, заради претенции от страна на Андрю към Короната! То е ясно, че не е достоен естествено!

# 2 855
А аз дето ги споменах тези кадри в които Чарлз много ми заприлича на Хари, казаха че Андрю е бил любимото дете на кралицата. Ако може въобще така човек да си дели децата. Колко е вярно не знам. Просто споделям какво чух, без да споря за нещо. И пак се изненадах. Но не казаха защо пък да ѝ е бил любимо дете.

# 2 856
Понякога проблемното дете отнася повече внимание и от там идва. Проблемно - здраве, дисциплина, друго.

# 2 857
  • Там,където се събуждам щастлива.
Къде е Това за Амалия?
Има отпреди време какво биха направили т.нар.juicy канали, ако се появи такова видео. От днес новина ме виждам.

# 2 858
По какъв повод са били в Париж?
Макрон създава нова политическа организация и в момента води консултации с различни държави. И на Чарлз скоро там ще му е първото посещение в чужбина.

# 2 859
И в Короната бяха с тази теза, че андрю е любимото дете на Елизабет, а Ан на Филип.

В Англия още известно време ще носят черно. Колко време е предвидила Елизабет за това знае ли се? Или не е било част от планирането на погребението?

# 2 860
Май бях чела 22 дена, че ще са в траур КС.

# 2 861
  • Sydney
Кейт от вчерашното посещение с Уили беше много добре…
Честно казано не съм гледала в Понеделник. При нас си беше работен ден.

# 2 862
Изпуснала съм нещото за Амалия. Къде да прочета?

# 2 863
  • Някъде там
Къде е Това за Амалия?
Има отпреди време какво биха направили т.нар.juicy канали, ако се появи такова видео. От днес новина ме виждам.
Аз не съм писала, че е от вчера.
Просто на мен в иг вчера ми излезе и коментарите отдолу бяха смешни, че засрамвала семейството, което за мен е глупаво да се твърди и не виждам драма.
Затова споделих.
Ето статия, от преди 3 дни е.
https://blijned.nl/category/bners/

# 2 864
От вчера

[/center]

Общи условия

Активация на акаунт