Кралски работи и клюки - септември 2022

• 236 037
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 2 400
Каква е идеята на тия цитати един след друг??
Ако е към мен, бях писала в цитата и когато опитах да го редактирам, телефонът ми заби. Оправено е вече.

# 2 401
# 2 402
Боже, изпипала го е до последен детайл! Само, ако можеше да ги види всички, така щеше да се гордее с тях!
Дори стъпват едновременно.

# 2 403
  • Там,където се събуждам щастлива.
Боже, изпипала го е до последен детайл! Само, ако можеше да ги види всички, така щеше да се гордее с тях!

Тя ги вижда. Душата й е все още на земята.

Никъде не видях Фърги. И в миналите дни също.

# 2 404
Не знам дали някой гледа БТВ, но Мариана Хил по едно време прейменува Чарлз на Ричард III.Чак се зачудих защо Ричард III е там и после каза, че е последван от братята и сестра си и ги назова правилно тях.
Даже не се извини. Голям лапсус.

# 2 405
# 2 406
  • София
Летисия и Рания

Маргрете

Шарлийн

Гърците

Изключително грозно е това с отпоканената Мери, която на всичко отгоре е австралийка. Не знам кой какво е объркал и каква е причината, но явно не е за двама от семейство, като гледам гърците - които дори вече нямат трон.

# 2 407
Хари целият път ли измина сега зад ковчега ? Другите дойдоха с лимузините

# 2 408
Не беше ли, че са помолили да дойдат само държавните глави с половинките си и да няма големи делегации, а не че изрично са казвали кой да идва и кой не? Или бъркам?

# 2 409
Дали ще имаме възможност да видим ковчега или ще е със знаме до края?

# 2 410
Шествието е много внушително,умеят ги тези неща англичаните,колкото и други кусури да имат.
Вече очаквам с нетърпение коронацията.

# 2 411
Хари целият път ли измина сега зад ковчега ? Другите дойдоха с лимузините
Четирите й деца, Уилям и Хари следват ковчега.
* И Питър.

# 2 412
Аз виждам, че се усмихва на Джеймс, за да го окуражи, защото двама със сестра му пристигнаха сами, а родителите им бяха част от процесията.
Майк пък го прегърна на влизане.

# 2 413
Гърците нали са роднини, може би затова са трима. И нидерландците са трима, всъщност. Може би датчаните не са настояли за трето място, чак пък да се определя като грозно...

Джордж и Шарлот се справиха блестящо, наистина са прекрасни. Всички роднини ми изглеждаха опечалени.
Съпругите/съпрузите дойдоха с коли, преките роднини вървяха зад ковчега. G&B, и Питър беше зад ковчега.

# 2 414
Права си, забравих го него.
Шарлот в колата  гледа хората отстрани и изглежда толкова тъжна и смирена.

Общи условия

Активация на акаунт