Кралски работи и клюки - септември 2022

• 236 015
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 2 460
Даваха в маршируващите, човекът, който отговаря за организацията. Същият щял да отговаря и за организацията на коронацията.

Знае ли се кои ще са гостите в Уиндзор? Някъде бях чела, че ще са 800 там.

# 2 461
  • София
Максима - царствена, както винаги

Джетсун

Възрастните дами

# 2 462
# 2 463
  • София
Филип има ли някакви живи близки?  (имам предвид от неговия род преди да се ожени)

Някъде четох, че той е погребан временно някъде и днес ще го местят при нея? Има ли нещо вярно в това?
Да ковчега е поставен в така наречения кралски трезор, където ги подреждат в едно подземие с рафтове от мрамор. И сега като пренесат Елизабет в гробницата на баща ѝ, ще го преместят и него при нея.

# 2 464
И Максима е чудесна Heart

# 2 465
Някъде ще може ли да се гледа останалата част от погребението от сега до неговия финал на по- късен етап ?

# 2 466
  • Разпиляна във въображението
Питам се дали тези хиляди служители на полицията и военнослужещи ще получат благодарствено писмо от администрацията за участието им? Всичко минава толкова добре организирано и изпълнено.

# 2 467
  • София
Някъде ще може ли да се гледа останалата част от погребението от сега до неговия финал на по- късен етап ?
Те продължават и в момента да излъчват придвижването към Уиндзор. Предполагам, че ще излъчат и службата в 18:00 часа, но нямам идея дали ще излъчат късната семейна панахида (от 21:30 часа), когато фактически ще спуснат ковчега в трезора.

# 2 468
  • Истински се вижда само със сърцето.
Последната част, когато ще положат кралицата в гробницата ще е само за семейството, без камери.

# 2 469
И по-добре така. Нека имат своя личен момент. Народът я изпрати подобаващо. Време и те да отпуснат душите си.

Шапката на Кейт отблизо:

Нещо му обяснява:

# 2 470
  • София
Прекрасна, но тъжна, принцеса на Уелс.

# 2 471
Ето какво му обяснява  Laughing Laughing Laughing

# 2 472
Знае ли се кои ще са гостите в Уиндзор? Някъде бях чела, че ще са 800 там.
Близки и приятели, персоналът от частните й имения и държавните глави от Общността на нациите.

Филип има ли някакви живи близки?  (имам предвид от неговия род преди да се ожени)
Да, има дузина близки роднини внуци на трите му сестри, повечето са немци като баденския принц Бернхард

принц Донатус Хесе

принц Филип Хохенхоле-Лангенбург

Хайнрих Донатус, наследствен принц на Шаумбур-Липе, който е по-далечен роднина от страната на съпруга на сестра му Сесил.

принцеса Катарина Югославска

# 2 473
Ох, милите деца. Шарлът е прекрасна малка дама, много е сладка.
За пореден път ще кажа, Катрин е великолепна. Истинска принцеса!

Има ли някакъв етикет относно облеклото? Май само Мегън е с голи ръце от дамите?
Шапката и отблизо прилича на една "сламена" на Кейт, която беше оплюта тук.

# 2 474
Милия Джордж, добре че има сестра като Шарлот 😃❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт