Кралски работи и клюки - септември 2022

• 236 011
  • 3 357
  •   1
Отговори
# 2 475
Не съм запозната в детайли, но и на мен не ми допадна шапката, някак твърде PVC ми се видя. Както и тоалетът на лейди Луиз, за който вече писах.  Роклята, наметката на Мегън, голите ръце, после ръкавици ... too much ми се видя. Елегантна рокля с дълъг ръкав при 17С навън мисля, че щеше да е по-добър избор.

# 2 476
Кейт изглежда великолепно и впечатляващо.

# 2 477
  • София
Защо Хари остана без униформа? На бдението беше с нея и сега се изненадах да го видя така. А и беше на втория ред. Меган беше просто една от многото подобаващо облечени дами

# 2 478
# 2 479
# 2 480
  • Великобритания
Кейт с колието на Елизабет - перли и диаманти
the Four-Row Japanese Pearl Choker

# 2 481
  • Където морето целува небето...
Кейт изглежда великолепно и впечатляващо.

Истинска Принцеса! Красота, стил, класа, обрана, премерена!

# 2 482
В Уиндзор бие Севастополската камбана, пленена при обсадата на Севастопол през 1855 г.
Аплодисментите, с които събралото се множество посреща ковчега, са много трогателни.

По-рано се зачетох за православните икони в Уестминстърското абатство. Не знаех за тях. Поставени са там през 1994 г., дело са на руски художник.

# 2 483
Йорките:

Беа

# 2 484
Херцогинята на Съсекс е направила малък трибют към Елизабет.
Носила е същата рокля през 2018 за рождения ден на кралицата, но в синьо. На Стела Макартни е. Същата шапка я носи съвсем наскоро за юбилея й. Обеците да подарък от първия й съвместен ангажимент с Елизабет.

# 2 485
Много тъжно! Милата Шарлот...

# 2 486
  • Там,където се събуждам щастлива.
Birdflower, моля за линк за иконите. Една позната ме пита.

Шарлът ще е точно, като Ан, когато брат й стане крал. Единственото смущаващo е, че нас може да ни няма, когато това стане.

# 2 487
  • София
Знае ли се кои ще са гостите в Уиндзор? Някъде бях чела, че ще са 800 там.
Близки и приятели, персоналът от частните й имения и държавните глави от Общността на нациите.

Филип има ли някакви живи близки?  (имам предвид от неговия род преди да се ожени)
Да, има дузина близки роднини внуци на трите му сестри, повечето са немци като баденския принц Бернхард
Скрит текст:

принц Донатус Хесе

принц Филип Хохенхоле-Лангенбург

Хайнрих Донатус, наследствен принц на Шаумбур-Липе, който е по-далечен роднина от страната на съпруга на сестра му Сесил.

принцеса Катарина Югославска
Някои от тях, дали присъстват днес?

# 2 488

Каква класа има в това малко невинно момиче Шарлот... Не знам  защо, но още когато се роди, сякаш виждам нещо от Кралицата в нея... Да факт, че гена им е доста силен..
Но все пак...
 Все  си мисля, че един ден, ако наследи короната, тя ще бъде достоен заместник на Нейно Височество!  Нито Чарлз, нито Уилям имат тази харизма, която имаше Кралицата. Според мен  я има в това малко момиче.. На нейната възраст да спазва портоколи и тн..
Шапка долу!
Няма да доживея този момент, и едва ли и тя ще бъде впредвид, че брат и Джордж е след Уилям...
Пък и монархията няма да е същата след Нейно Височество...
Възхищавах се на Елизабет... Силна и умна жена....Радвам се, че покрай принцеса Даяна започнаха малко да разчупват тази монархия.. Да позволяват бракове, който допреди това не са били възможни.....Все пак различни времена, и тн...
Впечатлена съм от организацията, и всичко относно церемонията.. Типично и достойно за Кралица каквато беше Елизабет...
Тъжно ми стана... Една епоха си отиде.. Както се споменава:като кажеш Кралицата - сещаш се само за нея.. Аз освен Британската, друга монархия не следя и тн..Не са ми били интересни.. Не съм следяла под лупа, но винаги са ми били интересни по някакъв начин... Живях и в Лондон, бях в Уиндзор... Еми имах честа поне малко да усетя британският дух, да усетя  емоциите на хората, които почитаха празниците на Кралицата.. Готино беше... 😊. Светла и памет!

От друга чисто човешка страна, не искам да си представям, какво е да си подтискаш чувствата в такъв момент... Визирам синове, дъщеря, внуци... снахи.. Аз ако съм, ще ревна.. Няма да си сдържа емоциите. В крайна сметка - това е майка ми, баба ми примерно!

Като гледах Ан-просто желязна! Винаги съм и симпатизирала... Кейт, както винаги блестяща... Ако въобще мога да коментирам това в такъв момент.. Сякаш е родена за това. Дори Камила-беше ми противна, заради Даяна, но виждам и мисля, че е една доста силна жена.. Едва ли и на нея и е било лесно! И сякаш, повече си отиват с Чарлз...
 ! Rest in peace ❤️ Your Majesty💕💐🙏🙏

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 17:47 от bulgari_bs

# 2 489
Кейт с колието на Елизабет - перли и диаманти
the Four-Row Japanese Pearl Choker

Кейт е с обеци на Кралицата - Bahrain Pearl Drop Earrings
.Те са сватбен подарък за сватбата им с Филип.

А Шарлот е с брошка също подарък от кралицата.

Общи условия

Активация на акаунт